Bencede kuzum ben bununla ilgili daha once fikrimi beyan etmistim bende taramalari yaptitmayi dusunmuyorum diyeYok kuzum ben muaneye gitdiğimdr bana 3 hafta sonra gel taramalar var dedi yaptırmayı düşünmüyorm dedm senn kararın nasl dersen dedi sıkıntısı olurmu diyede sordm hayır dedi özeldi hemde ama gerçekden doğru gereksiz herşey allahtan rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasn inşallah
Kizzlaaarrr bir beraber ciktik bu yola bu yopik hepimizim topigii seda konuyu acti sadece biz birlikte bu topik icin ceza aldikTavrin cok yanlış gec bi kere falan demissin biraz dilini torpule ben o anlamda demedim yengem bana devlet hastanelerinse zorunlu hale getirlmis dedi ozelde imza atilabiliyomus bende duydugumu soyledim
Daha iyiy sedos amaa okuduklarima sasirdim ne guzrl arkadasligimiz var hassas bir konu ve o yuzunden kalp kirmak olmaz sende
Hamişlik sendromuna girdiler ya kuzu hormonlar tavan yaptı ikiside alıngan ikiside kırılgan balımmmDaha iyiy sedos amaa okuduklarima sasirdim ne guzrl arkadasligimiz var hassas bir konu ve o yuzunden kalp kirmak olmaz sendemin123 de yapmayin kuzular
Amaaan balım kimse kimseye küsmesin ya neyi paylaşamıyoruz ki ben anlamıyorum tatlım❤❤❤Ikisi de alinmis ayip amaa kizacamm bak ikisine bende kusecem o olacak
Aynen yanlis amlasilma var ikiside o duygusallikla farkli tepki vermisler
min123 gelmeyecek bir daha
Kuzum min123 hemen kavga ettgimiz sevdazenin formuna gitmiş gece o konusmadan sonra özledim seni yazmis naposunuz kizlar yazmis ben topik hepimizin oldugunu yazdim ama oraya gtmeyi tercih etmis ayrica kuzu hemen konusmamizdan sonra kavga ettgmmz yere gtmesi beni cok kırdı bu olaydan cokAynen yanlis amlasilma var ikiside o duygusallikla farkli tepki vermisler
Evet bu topik hepimizin ben sadcee actm kuzu bunu belrttm zaten.Aynen yanlis amlasilma var ikiside o duygusallikla farkli tepki vermisler
Gelmesini cok istedim amaa olmadineden gelmiyor ki kuzum ya iyice koptuk birbirimizden
Ondan haberim yok canim ama arada bir gidiyor o oraya bisey olmaz isteyen istedigi yerde yazar konusur kuzumm demekki o an oraua gitmek istemis hamilelikden dolayi duygusallastiniz iyice kirmayin birbirinizi gereksiz yereKuzum min123 hemen kavga ettgimiz sevdazenin formuna gitmiş gece o konusmadan sonra özledim seni yazmis naposunuz kizlar yazmis ben topik hepimizin oldugunu yazdim ama oraya gtmeyi tercih etmis ayrica kuzu hemen konusmamizdan sonra kavga ettgmmz yere gtmesi beni cok kırdı bu olaydan cok
O oraya gidiyor olabilir ama kavgadan hemen sonra kes yapar gibi oraya ozledim aeni sevdaze yazmis kavga oldugu an oraya gidip böyle yapmasi yanlış isteyen isyedigi yere yazar ben onemsedim sadece kendi bilir kavgadan bi zamn sonra gtse iyi anlarim ama hemen gitmesi olmadi bence neyse herkes kebdi bilir gelniyosada israr etmenin anlami yok oraya gittyse ordan devam ettsinOndan haberim yok canim ama arada bir gidiyor o oraya bisey olmaz isteyen istedigi yerde yazar konusur kuzumm demekki o an oraua gitmek istemis hamilelikden dolayi duygusallastiniz iyice kirmayin birbirinizi gereksiz yere
Yasemin aninda oraya gitmem yanlış hemen kavgadan sonra ozlemen mi geldi sen oraya burdan kavga ettgin icin gittin aninda bugun gtsen neyse benle tartistigin an gidip oraya naposunuz kizlar yazmak ozledim.seni yazmak normal mi . Yasemin doktor icin söylediğini belirtcektin bana bunu yengem soyledi bende soyledim direk bana yazdin uslubun yanlış ben hangi arkdasima böyle konustum herkes beni bilir dahada lafim yok kendin blrsn seni onemsedgm icn krldim facednde hemen silmissin bukadar kolaysa yapacak biseyim yokWakla kimse kusura,bakmasin ben o kizlarlada kavga etmedim ve dewamlida giriyodum konusuyodum,zaten ben gece gece yataktan firliyip hingur hungur aglafim esim bile donup kizdi bana bikere sana karsida hitap etmedim beni burda yalanci durumuna sokma doktorlarin diretmelerine arsik werilmis ib tepkimdi zaten ama o dilini torpule falan cok ayip seyler ben kimseye kufur etmedim uslub sorunumda yok elhamdullilah sadece dun yazdiklarima baka biliyosan az asagi inip baksaydincben onlarlada kavga etmedim yani konu kapandi enim icin .
Cnm çok şükür yerleştik ve çok memnunum sen de taşınacaksın sanırım karnın fazla büyümeden taşın canımnesliklndr kuzum evinden memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?