- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
Allah razı olsun canım inşallah dua nyetne gecsn sözün evet ovulasyon testiOvi testi mi bu
Ama olsun allahh soyletti diyelim niyetimizi belli edelim
İnşallah cnm bnm dün sennki gbiydo bnm debenımde yarın boyle olur heralde
canım yanıyo cok benm ama 2 3 gundur vajınada ıc dudakta bı sıslık cıktı :/İnşallah cnm bnm dün sennki gbiydo bnm de
bıl mıyorum cnm sıvılcemı cıkcak bezemı anlamadım 11 . de randevm var o zamana kdr gecer belkı gecmzse gosterrırım dedım smdı kurcalatmıymGeçmiş olsun canım ya ne oldu ki bi doktra gt istersen
bende gecen ay kımyasal gecırdım canımAllah sfalr versin cnm inşallah hayrlisyla evlat sahibi olmyi nasip etsin.bak bn gecen ay kimyasal gebelik gecrdm yne de pes etmyrm bebs icin calsmalara devam
Bende kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum artik riske atmayalim 2.dusugun dedi iki gun sonra cagirdi galiba klomen filann verecek ilac ve igne vercem dedi.. Allah yardimcimiz olsunbende gecen ay kımyasal gecırdım canım
Koyu olunca iliski oluyor kuzucanimsu ovilasyon testlerini hala cozemedimmm ayni gebelik testine benziyor ne nasil anlasiyor ki .s belki guleceksiniz ama
AMIN canimBende kimyasal gebelik gecirdim ve doktorum artik riske atmayalim 2.dusugun dedi iki gun sonra cagirdi galiba klomen filann verecek ilac ve igne vercem dedi.. Allah yardimcimiz olsun
Kuzum nasıl oldun iyi misin bitanem❤❤❤AMIN canim
Slm arkadaşlar kendini yorma canım ben bile oğlanıNasılsınız canlar ben bugün çok yoruldumm iş gördüm kardeşimi de banyo yaptrdm şimdi dinlenicz
Valla çok yoruldm bugün belimdeki tam ağrı değilde batma varSlm arkadaşlar kendini yorma canım ben bile oğlanı
Yıkarken belim agrıyor
Valla çok yoruldm bugün belimdeki tam ağrı değilde batma var
Çok şükür canımm iyiymm az kaldı doldurmamıza inşallahOndandır canım dikkat et kendine daha 3 ayı tamamlamadın
Iyi canım iyi ol bu pazar Tokata gelcem bu ay korunduk biz fitil antibiyotık derken bu ay gecti adet olayımda tokatta hormon testi yaptırcam ya burda yapmıyorlar ama hangi bölüme gitmem lazımÇok şükür canımm iyiymm az kaldı doldurmamıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?