Kadın doğum canm adetinin 3.ncü günü gel mümkünseIyi canım iyi ol bu pazar Tokata gelcem bu ay korunduk biz fitil antibiyotık derken bu ay gecti adet olayımda tokatta hormon testi yaptırcam ya burda yapmıyorlar ama hangi bölüme gitmem lazım
Cpk iyi degilim kuzumm migdeme vurdu her halime bin şükür kuzum ❤ gribe dönmesindeKuzum nasıl oldun iyi misin bitanem❤❤❤
Dikkat et kendineCpk iyi degilim kuzumm migdeme vurdu her halime bin şükür kuzum ❤ gribe dönmesinde
Benim bogazlarim sisti kuzucanNasılsınız canlar ben bugün çok yoruldumm iş gördüm kardeşimi de banyo yaptrdm şimdi dinlenicz
Yoruldumm bugn çok fazla ama iyiym yinede çok şükürBenim bogazlarim sisti kuzucansen.nasilsin
Tokatta kime gitsem devlete gitcemKadın doğum canm adetinin 3.ncü günü gel mümkünse
Ertan zan var ona gidebilirsin canm iyi diyolarTokatta kime gitsem devlete gitcem
Oyyy balımmm Allahım sana şifa versin kuzum rabbim beterinden korusun canım benim❤❤❤Cpk iyi degilim kuzumm migdeme vurdu her halime bin şükür kuzum ❤ gribe dönmesinde
Oyyy balımmm Allahım sana şifa versin kuzum rabbim beterinden korusun canım benim❤❤❤
Bayan yokmu bitanemErtan zan var ona gidebilirsin canm iyi diyolar
Bilmiyorm ki canm ben devlette sıra bulamıyorm da ayşegül diye birini duymuşdumBayan yokmu bitanem
Geçmiş olsun cnm bol sıvı tüket benimde ilk aylarım allak bullak olmuştu bi kabızlık bi ishal hele ilk ayım griptim hamile oldugımdan bi haberim Allahtan ilaç kullanan biri değildim de bitki çayları ile atlattım sende atlatırsın inşallah canım Rabbim miniğini de seni de korusun şifa versin kuzumKuzum benim bogazlarim sismis bende balli ilik sut ictim bide soylemesi ayip ishal olmusum haslanmis patates yedim migdem suan tas gibi olfu kuzu canim ilik su iciyorum yanimda kuzum bol su iyi gelirse doye dusundum cok sagol kuzum❤Ebrarr60
Cnm bnm cok gecmis olsun balim aLlah sifa versin bian once iyilesKuzum benim bogazlarim sismis bende balli ilik sut ictim bide soylemesi ayip ishal olmusum haslanmis patates yedim migdem suan tas gibi olfu kuzu canim ilik su iciyorum yanimda kuzum bol su iyi gelirse doye dusundum cok sagol kuzum❤Ebrarr60
Kızlar günaydın bugün bat günüm . Ağrı sızı yok. Hayırlısı ise olsun bebiş inş. Gzl haberi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?