Gunaydin cnmGunaydın kızlar
Yok canım olmaz sadece 3 ay önce oldu 4 gün gecikti. İnşallah bakalım. Perşembe günü kan veririm eğer olmazsam .Insallah gormessin kirmizlari cnm guzel haberlerini bekliyoruz hic gecikmen oluyormuydu peki
Hakkinda hayirlisi olsun cnmmevde trst yapmayi dusunmuyosun heralde direk kan mi verceksinYok canım olmaz sadece 3 ay önce oldu 4 gün gecikti. İnşallah bakalım. Perşembe günü kan veririm eğer olmazsam .
Yok yapmayacağım canım.Hakkinda hayirlisi olsun cnmmevde trst yapmayi dusunmuyosun heralde direk kan mi verceksin
Canım dün koyulaşmış bugün pik yapmış bugün yani sen günde kaç tane de yapıyorsunnnKizlar su ovulasyon testmi yorumlar msnz.2gundur pozitif dun mü bnm yumurtlama günüm bugün mü szce
İnşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımYok yapmayacağım canım.
Cok umutluydummm bu ay ama malesef ki her ay ki adet belirtilerini yasamakdayim .s .s sanirim bu ay daa yok .s
Hakkında hayrlı olanı nasip etsin rabbim kuzu inşallah o kırmızılar gelmez de mucizen seninledir balım❤❤❤Kızlar günaydın bugün bat günüm . Ağrı sızı yok. Hayırlısı ise olsun bebiş inş. Gzl haberi alırım.
Insallah canimhaberdar et muhakkakKizlar tekrar kan vermeye gidiyorum dua edin iyi sonuclar alayim katlanmistir umarm b hcg
Saat 3 te ckcak kuzum hastaneye gittim beklmeye tahammulum yok bu defa bakalm 1 haftada ne kdr arttiInsallah canimhaberdar et muhakkak
Insallah hayirli haberler olacak kizumSaat 3 te ckcak kuzum hastaneye gittim beklmeye tahammulum yok bu defa bakalm 1 haftada ne kdr artti
Sat a gore 5 hafta dun bitti ama hafif kasik agrisi ve gogus sisliginden baska bsey yok normal mi ?Insallah hayirli haberler olacak kizum
Amin canım benim . İnşallah senin de kucağını doldurur rabbim. Evinin nesesini hayirlisiyla verir sanaHakkında hayrlı olanı nasip etsin rabbim kuzu inşallah o kırmızılar gelmez de mucizen seninledir balım❤❤❤
Noldu cnm neyin var
Hic kac gundur yokum da beni kimse sormamis galiba canimNoldu cnm neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?