❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle şükürler olsun rabbime binlerce şükür kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi bitmiş kanama hiç yok kese süper meleğim çok iyi hamd olsun kalp atışlarıni duyduk Rabbim kimseyi böyle korkutmasın inşallah geceden beri ecel terleri döktüm ama Rabbim yüzüme güldü şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok hoşgeldin kuzu çok sevindim iyi olmanıza rabbim meleğinle seni her daim kötülüklerden şerlerden korusun tatlım

Süt daha çok ishal yapar ayran iç canım grip için de nane limon kekik yap ıhlamur yap limon portakal ye atlatırsın sabahları aç karnına muz ye ishalin için .. _Masalim_
Sagol kuzum benim canim hic bisey istemiyor zorla yiyorum dediklerini yapicam balimmmm ALLAH razi olsun ❤ kuzum hastaliktan yavrum etkileniyormu en cok bunu düşünüyorum?

ALLAHIM bagislasin melegini kuzummm okadar cok mutlu oldumki MAŞALLAH SUPANALLAH ❤ ALLAHIM yasatmasin bidaha kimseye o korkuyu bilirim cok zordur ❤ RABBIM korusun yavrulamizi ❤ yerimmmm ben o fistigiii ❤

Kizlar tam 1 haftada 548den 1326ya ckms cok az ya cnm ck skldi
Neyazikki katlanmamis kuzum bu 2 gun sonranin sonucu olurdu diye biliyorum ben her 2 gunde ikiye katlanıyor cunku 548 2 gun sonra 1100 2 gun sonra 2200 2 gun sonra 4400 bu civarda bi deger olmasi lazımdı kuzum tahmini 1 haftada 4 bin kusur olmasi lazımdı bi kadin dogumcuya görün balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…