Haftasonu bende yoktun benide sormamislar zaten genelde gece sohbet ediyorlar bende o saatte uyuyo oluyorum malum ertesi gun is var oyle yani takilma benceHic kac gundur yokum da beni kimse sormamis galiba canim
Aminnn canımAmin canım benim . İnşallah senin de kucağını doldurur rabbim. Evinin nesesini hayirlisiyla verir sana
Cok sukur cnm iyiyim sen nasilsin
Hamdolsun bende iyiyim cnm bide hamiş kalsak daha iyi olcaz tatlım dimi amaCok sukur cnm iyiyim sen nasilsin
İnşallah canım ne güzel olurrrHamdolsun bende iyiyim cnm bide hamiş kalsak daha iyi olcaz tatlım dimi ama
Allahım tez vakitte hayrlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsün kuzum inşallahİnşallah canım ne güzel olurrr
Çok şükür canım Allah korusun tüm kötülüklerden. Yerim ben bunu yaaa şuna bakk :)
Çok hoşgeldin kuzu çok sevindim iyi olmanıza rabbim meleğinle seni her daim kötülüklerden şerlerden korusun tatlımKızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle şükürler olsun rabbime binlerce şükür kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi bitmiş kanama hiç yok kese süper meleğim çok iyi hamd olsun kalp atışlarıni duyduk Rabbim kimseyi böyle korkutmasın inşallah geceden beri ecel terleri döktümama Rabbim yüzüme güldü şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
En bi sevdiğim mucize kareler nazar değmesin maşallah sübhanallah kuzum
Geçmiş olsun cnm bol sıvı tüket benimde ilk aylarım allak bullak olmuştu bi kabızlık bi ishal hele ilk ayım griptim hamile oldugımdan bi haberim Allahtan ilaç kullanan biri değildim de bitki çayları ile atlattım sende atlatırsın inşallah canım Rabbim miniğini de seni de korusun şifa versin kuzum
Sagol kuzum benim canim hic bisey istemiyor zorla yiyorumSüt daha çok ishal yapar ayran iç canım grip için de nane limon kekik yap ıhlamur yap limon portakal ye atlatırsın sabahları aç karnına muz ye ishalin için .._Masalim_
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤Cnm bnm cok gecmis olsun balim aLlah sifa versin bian once iyiles
Kızlarr ben geldim hemde güzel haberlerle şükürler olsun rabbime binlerce şükür kontrolümüz çok iyi geçti düşük tehlikesi bitmiş kanama hiç yok kese süper meleğim çok iyi hamd olsun kalp atışlarıni duyduk Rabbim kimseyi böyle korkutmasın inşallah geceden beri ecel terleri döktümama Rabbim yüzüme güldü şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
ALLAHIM bagislasin melegini kuzummm okadar cok mutlu oldumki MAŞALLAH SUPANALLAH ❤ ALLAHIM yasatmasin bidaha kimseye o korkuyu bilirim cok zordur ❤ RABBIM korusun yavrulamizi ❤ yerimmmm ben o fistigiii ❤
Neyazikki katlanmamis kuzum bu 2 gun sonranin sonucu olurdu diye biliyorum ben her 2 gunde ikiye katlanıyor cunku 548 2 gun sonra 1100 2 gun sonra 2200 2 gun sonra 4400 bu civarda bi deger olmasi lazımdı kuzum tahmini 1 haftada 4 bin kusur olmasi lazımdıKizlar tam 1 haftada 548den 1326ya ckms cok az ya cnm ck skldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?