❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar bnm
Bugun 29.gun olmam gerekiyordu olmadim hala insalalh olmam nolur dua edin memlemettym burdakileride sevindiriyim allahim nolur cok heycanliyim cok

Ama hic belirtim yok sanki adet olcam gubi karnim agriyo baskada hic belirti yok agiz kurumasi var

Insallah cnm haber veririm sizlere bu aksami bi atlatalimda hayirlisiyla
İnşallah ya bende bir sonraki aya tekrar devam sma bu sefer hiçç stres yapmicam bide ovulusyon
Testi almayı düşünüyorum nasıl olur cunku adetım gecen 4 gun önce geldi ve 11 gun surdu tabi hormon testinden bişey çıkmazsaçıkmazsa

Bir de bisi sorcam rahim filminin faydası falan demissin ne gibi bir faydası oluyor tam anlayamadım ben de çektiricem de testleri min arasında onu da istedi doktorum

Iyi gunde kötü günde beraber olduk hakkınızı helal edin ben topigi birakiyorum yari yolda biraktigimi dusunmeyin ne olur. Birakmak istemezdim ama cok zoruma giden nedenler oldu emin olun kirgin ve üzgünüm yeni bi topik acilmis simdi haberim oldu arzu etmek isteyen arkdaslar ordan devam edebilir. Benle konusmak isterseniz ozelden mesaj atabilrisiniz canlar❤ dualarim sizinle hersey gönlünuzce olsun sizleri cok sevdim bu topigin ugurlu gelmesini istemiştim INŞALLAH ugurlu gelir hepiniz hamis sultan olursunuz ❤ ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun hepiniz hakkinizi helal edinnn benimde hakkim varsa helali hos olsun sizleri seviyorum can yoldaslar hamis olanlar yavrularina sagliklica kavussun hamis kalmak isteyenlerde tezzamanda hamiss olsun INŞALLAH ALLAHA emanet olunnn

Böle şeyler olmasına üzüldüm topige yeni giren biri olarak tesekkur ederim Rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine herkesin gonlüne göre versin inşallah dualarımız kabul olsun

Csnım kim kiminle ne yaşarsa yaşasın biz hem burda hem orda sohbet ederiz böyle kendini üzme canım gel gene sohbet edelim

Aaa çok üzüldüm gerçekten sende Allah a emanet ol dualarını eksik etme inşaallah evladını sağ Salim kucağına alırsın tatlımm ama bana kalırsa bırakıp gitmemelisin senin o tatlı dilini özleriz

Son düzenleme:
Hasta olan hastası olan arkadaşlara Rabbim acil şifalar versin Yakınnı kaybeden arkadaşa Allah rahmet eylesin Fatiha okudum ruhuna gitsin Çift çizgi gören arkadaşa Hayırlı olsun inşaallah hepimize nasip olur....
Uzun zamandır giremiyorum misafirlerim var günlerim yoğun geçiyor adete sayılı günler son 3gün var 9ay gelmeyesice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…