Allah sağlıklı bır hamılelık gecırmeni ve kucağına Alman'ı nasip etsin...Her saniye bakiyrm canım 1.30 da verdim daha akşama çıkar yada sabaha dedi kadın. Oluyrm heyecandan
Bende öbür ata bekliyorum bu ay gecti ecde Yeğenim var 15 tatil gec yatıyorlar antibiyotik kullandın öbür ay artıkBnde hamis olmayı bekliyomm(
İnnnşallah canım test yapasanaKizlar bnm
Bugun 29.gun olmam gerekiyordu olmadim hala insalalh olmam nolur dua edin memlemettym burdakileride sevindiriyim allahim nolur cok heycanliyim cok
İnnnşallah canım test yapasana
Canım belirti arama sonra üzülüyoruz hayırlısını dile varsa orda seni bekliyodur olacak inşallahKayinvalidemdeyim smdi yrn annemlere giderken yapcam eger olmazsam
Insallah cnm haber veririm sizlere bu aksami bi atlatalimda hayirlisiylaCanım belirti arama sonra üzülüyoruz hayırlısını dile varsa orda seni bekliyodur olacak inşallah
İnşallah ya bende bir sonraki aya tekrar devam sma bu sefer hiçç stres yapmicam bide ovulusyonInsallah cnm haber veririm sizlere bu aksami bi atlatalimda hayirlisiyla
Ewet bende kalabaliktayim arada bi geliyorm burayaBizden başkada kimse yok
Böle şeyler olmasına üzüldüm topige yeni giren biri olarak tesekkur ederim Rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine herkesin gonlüne göre versin inşallah dualarımız kabul olsunIyi gunde kötü günde beraber olduk hakkınızı helal edin ben topigi birakiyorum yari yolda biraktigimi dusunmeyin ne olur. Birakmak istemezdim ama cok zoruma giden nedenler oldu emin olun kirgin ve üzgünüm yeni bi topik acilmis simdi haberim oldu arzu etmek isteyen arkdaslar ordan devam edebilir. Benle konusmak isterseniz ozelden mesaj atabilrisiniz canlar❤ dualarim sizinle hersey gönlünuzce olsun sizleri cok sevdim bu topigin ugurlu gelmesini istemiştim INŞALLAH ugurlu gelir hepiniz hamis sultan olursunuz ❤ ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun hepiniz hakkinizi helal edinnn benimde hakkim varsa helali hos olsun sizleri seviyorum can yoldaslar hamis olanlar yavrularina sagliklica kavussun hamis kalmak isteyenlerde tezzamanda hamiss olsun INŞALLAH ALLAHA emanet olunnn
Csnım kim kiminle ne yaşarsa yaşasın biz hem burda hem orda sohbet ederiz böyle kendini üzme canım gel gene sohbet edelimIyi gunde kötü günde beraber olduk hakkınızı helal edin ben topigi birakiyorum yari yolda biraktigimi dusunmeyin ne olur. Birakmak istemezdim ama cok zoruma giden nedenler oldu emin olun kirgin ve üzgünüm yeni bi topik acilmis simdi haberim oldu arzu etmek isteyen arkdaslar ordan devam edebilir. Benle konusmak isterseniz ozelden mesaj atabilrisiniz canlar❤ dualarim sizinle hersey gönlünuzce olsun sizleri cok sevdim bu topigin ugurlu gelmesini istemiştim INŞALLAH ugurlu gelir hepiniz hamis sultan olursunuz ❤ ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun hepiniz hakkinizi helal edinnn benimde hakkim varsa helali hos olsun sizleri seviyorum can yoldaslar hamis olanlar yavrularina sagliklica kavussun hamis kalmak isteyenlerde tezzamanda hamiss olsun INŞALLAH ALLAHA emanet olunnn
Aaa çok üzüldüm gerçekten sende Allah a emanet ol dualarını eksik etme inşaallah evladını sağ Salim kucağına alırsın tatlımm ama bana kalırsa bırakıp gitmemelisin senin o tatlı dilini özlerizIyi gunde kötü günde beraber olduk hakkınızı helal edin ben topigi birakiyorum yari yolda biraktigimi dusunmeyin ne olur. Birakmak istemezdim ama cok zoruma giden nedenler oldu emin olun kirgin ve üzgünüm yeni bi topik acilmis simdi haberim oldu arzu etmek isteyen arkdaslar ordan devam edebilir. Benle konusmak isterseniz ozelden mesaj atabilrisiniz canlar❤ dualarim sizinle hersey gönlünuzce olsun sizleri cok sevdim bu topigin ugurlu gelmesini istemiştim INŞALLAH ugurlu gelir hepiniz hamis sultan olursunuz ❤ ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun hepiniz hakkinizi helal edinnn benimde hakkim varsa helali hos olsun sizleri seviyorum can yoldaslar hamis olanlar yavrularina sagliklica kavussun hamis kalmak isteyenlerde tezzamanda hamiss olsun INŞALLAH ALLAHA emanet olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?