Oyyy saol kuzummm bnmm umyanın sayfasna grıom buaralr ordaym cnm sen npıon balımm
Çok şükür ben iyiyimde topiğin halini gördükçe üzülmüyor değilim kuzumOyyy saol kuzummm bnmm umyanın sayfasna grıom buaralr ordaym cnm sen npıon balımm
Aaa kıyamam sanaa bnn istdgn zmn knsblrz kuzm bnmÇok şükür ben iyiyimde topiğin halini gördükçe üzülmüyor değilim kuzum
Burdayız kuzu nasilsin iyimisin bu arada ikimzn batlari aynı gün sayılır 8 Şubat insallh hamisizdr
Vallahi çok canım sıkkın kuzu bu duruma giriyorum kimsecikler yok hayalet topik olmuş biz ne zaman bu duruma geldik anlayamıyorum halbu ki ne kadar güzel dostluklar kurulmuştu herkesin içten ettiği duaları birbirine karışıyordu canım şimdi herkes ortadan yok olmuş Allah'ın selamını bile vermekten kaçınır olmuşuzAaa kıyamam sanaa bnn istdgn zmn knsblrz kuzm bnm
Yok balım benim bu ay hiç çalışmam olmadı ki belki okumuşsundur cenazemiz oldu iki defa memlekete gittim geldim balımmm bu reglden sonra başlıycam çalışmaya kuzuBurdayız kuzu nasilsin iyimisin bu arada ikimzn batlari aynı gün sayılır 8 Şubat insallh hamisizdr
Hm anladım kuzu basıniz sağolsun neyse bu ay olur insallhhhYok balım benim bu ay hiç çalışmam olmadı ki belki okumuşsundur cenazemiz oldu iki defa memlekete gittim geldim balımmm bu reglden sonra başlıycam çalışmaya kuzu
Vallahi çok canım sıkkın kuzu bu duruma giriyorum kimsecikler yok hayalet topik olmuş biz ne zaman bu duruma geldik anlayamıyorum halbu ki ne kadar güzel dostluklar kurulmuştu herkesin içten ettiği duaları birbirine karışıyordu canım şimdi herkes ortadan yok olmuş Allah'ın selamını bile vermekten kaçınır olmuşuz
Kuzu ben birde 2 aydır 1 gün erken regl oluyorum bu ayda öyle olursa 8 şubatta gelebilir kuzuBurdayız kuzu nasilsin iyimisin bu arada ikimzn batlari aynı gün sayılır 8 Şubat insallh hamisizdr
Allah razı olsun kuzumHm anladım kuzu basıniz sağolsun neyse bu ay olur insallhhh
Gördüm balım ❤❤❤dogrudr cnm ya umyanın topıgnde cogu kısı o topıgı gordn mu sen
Gördüm balım ❤❤❤
Ama sen sarışındın hemde çok güzeldin kuzu hamişken boyatma balım yabuaralr sıyah saca taktım cnm bn ya simsıyah boyamk istıom
Dusunuom cnm daha 4.aydN snra boyanblıomus doktra sorcm bi bnm sarı sac ama boya cnm normlde kestane kndı sacm smdode sıyaha sardım:)Ama sen sarışındın hemde çok güzeldin kuzu hamişken boyatma balım ya
En iyisi dr.una danış kuzu o ne derse onu yaparsın malum boya kimyasal içeriyor kokusu bile çekilmiyor balım hem kestane mestane sana sarıda yakışmış kuzu eğreti durmamış ben senin yanında olsam hayatta izin vermezdim boyatmana doğumdan sonra boyatıyonmu kesiyonmu şekilmi veriyon istediğini o zaman yaptırırdım ayyy teyzelik damarımı kabarttın gece gece benim fıstığım yaDusunuom cnm daha 4.aydN snra boyanblıomus doktra sorcm bi bnm sarı sac ama boya cnm normlde kestane kndı sacm smdode sıyaha sardım:)
En iyisi dr.una danış kuzu o ne derse onu yaparsın malum boya kimyasal içeriyor kokusu bile çekilmiyor balım hem kestane mestane sana sarıda yakışmış kuzu eğreti durmamış ben senin yanında olsam hayatta izin vermezdim boyatmana doğumdan sonra boyatıyonmu kesiyonmu şekilmi veriyon istediğini o zaman yaptırırdım ayyy teyzelik damarımı kabarttın gece gece benim fıstığım ya
ay esmde kızıo karnımdaki çok kıymtli en iyisi dogumdan sonra dedgn gbi
İnsallh kuzum bnm saglıkla glsnde gerısı bos onumzdkı haftalar ayrıntlı usgye grcm cok korkuom yaişte bu kuzu eee enişteyle aklın yolu birdir formülünü uyguluyoruz balımmm yeterki miniğin sağlıkla hayırla eli ayağı düzgün doğsun sonra kendini bakıma çekersin tatlım ama 40'ın çıktıkdan sonra
Korkma balımmm rabbimin izniyle herşey güzel olcak lütfen pozitif düşün kuzu minik meleğin inşallah seni üzmiycek melek gibi bir annesi var çünkü şimdiden onun için endişelenen anne...rabbim seni korktuğun şeylerden uzak tutsun ikinizede sağlık sıhhat afiyet versin bitanem...pozitif pozitif pozitif düşün hep olur mu kuzum❤❤❤ve beni etiketlemeyi haber vermeyi unutma yoksa boyatıcak saçda bulamazsın başında tatlımİnsallh kuzum bnm saglıkla glsnde gerısı bos onumzdkı haftalar ayrıntlı usgye grcm cok korkuom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?