❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aaa kıyamam sanaa bnn istdgn zmn knsblrz kuzm bnm
Vallahi çok canım sıkkın kuzu bu duruma giriyorum kimsecikler yok hayalet topik olmuş biz ne zaman bu duruma geldik anlayamıyorum halbu ki ne kadar güzel dostluklar kurulmuştu herkesin içten ettiği duaları birbirine karışıyordu canım şimdi herkes ortadan yok olmuş Allah'ın selamını bile vermekten kaçınır olmuşuz

Burdayız kuzu nasilsin iyimisin bu arada ikimzn batlari aynı gün sayılır 8 Şubat insallh hamisizdr
Yok balım benim bu ay hiç çalışmam olmadı ki belki okumuşsundur cenazemiz oldu iki defa memlekete gittim geldim balımmm bu reglden sonra başlıycam çalışmaya kuzu

Yok balım benim bu ay hiç çalışmam olmadı ki belki okumuşsundur cenazemiz oldu iki defa memlekete gittim geldim balımmm bu reglden sonra başlıycam çalışmaya kuzu
Hm anladım kuzu basıniz sağolsun neyse bu ay olur insallhhh

dogrudr cnm ya umyanın topıgnde cogu kısı o topıgı gordn mu sen

Dusunuom cnm daha 4.aydN snra boyanblıomus doktra sorcm bi bnm sarı sac ama boya cnm normlde kestane kndı sacm smdode sıyaha sardım:)
En iyisi dr.una danış kuzu o ne derse onu yaparsın malum boya kimyasal içeriyor kokusu bile çekilmiyor balım hem kestane mestane sana sarıda yakışmış kuzu eğreti durmamış ben senin yanında olsam hayatta izin vermezdim boyatmana doğumdan sonra boyatıyonmu kesiyonmu şekilmi veriyon istediğini o zaman yaptırırdım ayyy teyzelik damarımı kabarttın gece gece benim fıstığım ya

ay esmde kızıo karnımdaki çok kıymtli en iyisi dogumdan sonra dedgn gbi

ay esmde kızıo karnımdaki çok kıymtli en iyisi dogumdan sonra dedgn gbi
işte bu kuzu eee enişteyle aklın yolu birdir formülünü uyguluyoruz balımmm yeterki miniğin sağlıkla hayırla eli ayağı düzgün doğsun sonra kendini bakıma çekersin tatlım ama 40'ın çıktıkdan sonra

İnsallh kuzum bnm saglıkla glsnde gerısı bos onumzdkı haftalar ayrıntlı usgye grcm cok korkuom ya

İnsallh kuzum bnm saglıkla glsnde gerısı bos onumzdkı haftalar ayrıntlı usgye grcm cok korkuom ya
Korkma balımmm rabbimin izniyle herşey güzel olcak lütfen pozitif düşün kuzu minik meleğin inşallah seni üzmiycek melek gibi bir annesi var çünkü şimdiden onun için endişelenen anne...rabbim seni korktuğun şeylerden uzak tutsun ikinizede sağlık sıhhat afiyet versin bitanem...pozitif pozitif pozitif düşün hep olur mu kuzum❤❤❤ve beni etiketlemeyi haber vermeyi unutma yoksa boyatıcak saçda bulamazsın başında tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…