Tatil gibisi var mi hayirli tatiller canim ❤Napayım annemlerdeyim tatil işte yatıyorum
Minnoşum nasılsın kuzummm❤❤❤Tatil gibisi var mi hayirli tatiller canim ❤
4ay boyunca denedi kuzutatlım 4 ay kendisi mi bekledi yoksa 4 ay boyunca denedi mi
Hamd olsun kuzum annem ilac gibi geldi varligina bin şükür ❤ annemler teyzemlere gitti 10 gibi gelirler bende uzandim biraz uyucam kuzum❤ sen nasilsinMinnoşum nasılsın kuzummm❤❤❤
Neden olmasın sonuçta hamile kalmışsın demek ki yine kalabilirsin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahkzılar selam, ben de bir kaç ay önce bebeğimi 9 haftalıkken kaybettimeğer yaşasaydı haziran ayında doğacaktı,
şimdi tekrar hamile kalmak ve doğumun yine bu ayrala denk gelmesini çok arzu ediyorum, tabii Allah'ın dediği olur , ama sizce kürtajdan sonra ilk ya da ikinci denemede hamile kalabilir miyim ne dersiniz, bu arada kürtajdan sonra aradan 5-6 ay geçmiş olacak
Elhamdülillah bugün ki günüme balım çok şükür iyiyim...Annen yanında olunca ilaç da olur şifada olur kuzu eee ne demişler Anne gibi yâr baba gibi diyar olmaz balımmm❤❤❤Hamd olsun kuzum annem ilac gibi geldi varligina bin şükür ❤ annemler teyzemlere gitti 10 gibi gelirler bende uzandim biraz uyucam kuzum❤ sen nasilsin
Napıyosun Canım ne var ne yok epey oldu eskisi gibi gitmiyorumda grup dağıldı valla Pekte sohbet edesim gelmedi.tanıdıklara slm veriyorum çıkıyorumElhamdülillah bugün ki günüme balım çok şükür iyiyim...Annen yanında olunca ilaç da olur şifada olur kuzu eee ne demişler Anne gibi yâr baba gibi diyar olmaz balımmm❤❤❤
İyiyim cancazım çok şükür sen nasılsın kuzu ben aynı yerimde sayıklıyorum aynen topiğimiz nazar oldu kem gözler değdi canım benim ❤❤❤Napıyosun Canım ne var ne yok epey oldu eskisi gibi gitmiyorumda grup dağıldı valla Pekte sohbet edesim gelmedi.tanıdıklara slm veriyorum çıkıyorum
Rabbim hayrlı vakitte hayırla sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin tatlım ilaçların şifan olsun kuzu kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canımBenide etiketleyin bide dua edin ne olur erken dogum riskim var. Doktor 2 tane olac verdi biri agizdan biri vajinadan
ALLAHIM basimizdan eksik etmesin iNŞALLAH canlarimizi kuzumElhamdülillah bugün ki günüme balım çok şükür iyiyim...Annen yanında olunca ilaç da olur şifada olur kuzu eee ne demişler Anne gibi yâr baba gibi diyar olmaz balımmm❤❤❤
ALLAHIM yar ve yardimcin olsun canım streste tetikler dua edip dinlenmeye bak doktoruna hep danisarak atlatirsin INŞALLAH ❤Benide etiketleyin bide dua edin ne olur erken dogum riskim var. Doktor 2 tane olac verdi biri agizdan biri vajinadan
Ya işte 3 günlük dünya ama yapcak bişey yok bende yerimde sayıyorum daha henüz bir tık yokİyiyim cancazım çok şükür sen nasılsın kuzu ben aynı yerimde sayıklıyorum aynen topiğimiz nazar oldu kem gözler değdi canım benim ❤❤❤
Aminnn kuzu❤❤❤ALLAHIM basimizdan eksik etmesin iNŞALLAH canlarimizi kuzum
Kız ben reglden sonra fiki miki falanda olmadı memlekete gittim orda regl oldum geldim reglim bitti 10 gün sonra tekrar gittim ahanda bu ay ki regli geldi hiç tık yok bende bu ay regliden sonra başlıycam inşallah var bundada bi hayr diyorum kuzu
Ya işte 3 günlük dünya ama yapcak bişey yok bende yerimde sayıyorum daha henüz bir tık yok
senle beraber hamile kalcaz heral fıstığım ya bu ay bende antibiyotık fitil kullandım içeriyi kiracı için temizliyorumKız ben reglden sonra fiki miki falanda olmadı memlekete gittim orda regl oldum geldim reglim bitti 10 gün sonra tekrar gittim ahanda bu ay ki regli geldi hiç tık yok bende bu ay regliden sonra başlıycam inşallah var bundada bi hayr diyorum kuzu
Ayyy ne güzel seninlede ben hamişdaş oluruz şekerim hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün veledlerimiz gelsin artık kuzu ya bu ay bizim ayımız olsun tutunsun bırakmasınlar bizi veledlerimiz balım inşallahİ
senle beraber hamile kalcaz heral fıstığım ya bu ay bende antibiyotık fitil kullandım içeriyi kiracı için temizliyorumAdamla Korunmasız bir kere fiki fiki yaptık ondanda mucize beklemiyorum canım
Bende yine 1 gün erken gelmezse 9 şubat regl tarihim tatlımŞimdide annemlerdeyim adeti bekliyorum hormon testi yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?