❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

:))) ilahı muzosumm yaaa guldrdun valla benii insalh cnm bnm tek istgm suraya hersey yolundaa oleeyyy yazmak cnmn içi tabi sendende hamişim haberni duymak
Allah razı olsn senden içimi rahatlatıosun vallahii

:))) ilahı muzosumm yaaa guldrdun valla benii insalh cnm bnm tek istgm suraya hersey yolundaa oleeyyy yazmak cnmn içi tabi sendende hamişim haberni duymak
Allah razı olsn senden içimi rahatlatıosun vallahii
Yazıcaksın tabi oley oley oley çekicez burda sen güzel haberle geliceksin bende slogan yapcam minik prensese kuzum benim yerim onu ya

Yazıcaksın tabi oley oley oley çekicez burda sen güzel haberle geliceksin bende slogan yapcam minik prensese kuzum benim yerim onu ya
Cok saol cnm bnmm iple çekiom o günüü insalhh ruyalarmda guzel cıkıo bakalm bir yagmur yagıodu ruyamda cok guzlmis anlamı bnm ruyalar ckar bide:)

Cok saol cnm bnmm iple çekiom o günüü insalhh ruyalarmda guzel cıkıo bakalm bir yagmur yagıodu ruyamda cok guzlmis anlamı bnm ruyalar ckar bide:)
Allah hayırlara çıkarsın kuzum rüyalarını ohhh ben bile daha rahatım balım

Nie gevsek kız basbasasnz neguzl film alın fantzı yapın azcık:))) film adı veremm mi utanıom ama:))
Benim ocak ayı memlekete gidip gelmekle geçti gitti kuzu ondan gevşekim bu ayın 9 regl olcam bitince çalışmaya başlıycam kuzu eşimde cenazemiz oldu dye pek üstüne düşmedi fiki fikinin balımmm ondan dedim tatlımmm yoksa boş geçmezdimmm herşey veled için balımmm

Anldm cnm hayrlısı bakalm ama bırakma hıc cnm bundan sonra emii neyap ne et o cocuk glsin sana ksme umidinide

Anldm cnm hayrlısı bakalm ama bırakma hıc cnm bundan sonra emii neyap ne et o cocuk glsin sana ksme umidinide
Aminnn tatlım...Ümidimi kesmedim kuzu sence ovu.testi almalımıyım balım hadi bana akıl ver yoksa akışına mı bırakıyım canım

Aminnn tatlım...Ümidimi kesmedim kuzu sence ovu.testi almalımıyım balım hadi bana akıl ver yoksa akışına mı bırakıyım canım
Cnm onu bn hiç kullanmadm ama faydasnı gorenlerde cok olmus cnm alablrsn tabi ama almassanda adetdetn snra bırer gun arayla ilişkıye gir kurut adamı

Cnm onu bn hiç kullanmadm ama faydasnı gorenlerde cok olmus cnm alablrsn tabi ama almassanda adetdetn snra bırer gun arayla ilişkıye gir kurut adamı
Aslında çokda almak istemiyorum stresden başka bişey değil kuzu dediğin gibi gün aşırı yapıcam kurutucam adamı ne var ne yok artık zerresini harcamam kuzu

Aslında çokda almak istemiyorum stresden başka bişey değil kuzu dediğin gibi gün aşırı yapıcam kurutucam adamı ne var ne yok artık zerresini harcamam kuzu
Bn kızımda ole yaptım:)) evi ayarladım once kırmızı ampuller falan filmler falan aman neler neler:) o ay bebiş gldi hmn

Bn kızımda ole yaptım:)) evi ayarladım once kırmızı ampuller falan filmler falan aman neler neler:) o ay bebiş gldi hmn
Kuzu zamanıymış demek ki bakalım benim zaman ne zaman olacak hayırlısı diyip bekliyorum tatlım veledimi de çokda nazlı çıktı gelemedi bi türlü

Glir kuzum bnm sen ilişkni zevk için yap sadce glir kafaya taktn mı glmio malesf
İnan hiç takmıyorum aslında kuzu öyle stres falanda yapmıyorum ben sanırım rahmetli ananeme çekmişim kuzu onunda 13'üncü yılında gelmiş bebişi yani annem bende yılımı doldurcam herhal o kadar çocuğunun torunun içinde ben çekmişim rahmetliye ki çok seviyordum ananemi

Cnm herhangı bı problem yok ama dmi snde veya esnde normal oluor dmi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…