:))) ilahı muzosumm yaaa guldrdun valla benii insalh cnm bnm tek istgm suraya hersey yolundaa oleeyyy yazmak cnmn içi tabi sendende hamişim haberni duymakKorkma balımmm rabbimin izniyle herşey güzel olcak lütfen pozitif düşün kuzu minik meleğin inşallah seni üzmiycek melek gibi bir annesi var çünkü şimdiden onun için endişelenen anne...rabbim seni korktuğun şeylerden uzak tutsun ikinizede sağlık sıhhat afiyet versin bitanem...pozitif pozitif pozitif düşün hep olur mu kuzum❤❤❤ve beni etiketlemeyi haber vermeyi unutma yoksa boyatıcak saçda bulamazsın başında tatlım
Yazıcaksın tabi oley oley oley çekicez burda sen güzel haberle geliceksin bende slogan yapcam minik prensese kuzum benim yerim onu ya:))) ilahı muzosumm yaaa guldrdun valla benii insalh cnm bnm tek istgm suraya hersey yolundaa oleeyyy yazmak cnmn içi tabi sendende hamişim haberni duymak
Allah razı olsn senden içimi rahatlatıosun vallahii
Cok saol cnm bnmm iple çekiom o günüü insalhh ruyalarmda guzel cıkıo bakalm bir yagmur yagıodu ruyamda cok guzlmis anlamı bnm ruyalar ckar bide:)Yazıcaksın tabi oley oley oley çekicez burda sen güzel haberle geliceksin bende slogan yapcam minik prensese kuzum benim yerim onu ya
Allah hayırlara çıkarsın kuzum rüyalarını ohhh ben bile daha rahatım balımCok saol cnm bnmm iple çekiom o günüü insalhh ruyalarmda guzel cıkıo bakalm bir yagmur yagıodu ruyamda cok guzlmis anlamı bnm ruyalar ckar bide:)
Allah hayırlara çıkarsın kuzum rüyalarını ohhh ben bile daha rahatım balım
AMİNNNN AMİNNN AMİNNN miniğin sağlıklı olsun yeter ki rabbim dularımızı kabul etsin mübarek cuma gecesinde kuzu❤❤❤amiiinnnnn insallh balım
Amiinn amiiin insalh cnm bnm Allahm sanada nasip etsn insallhhh kucagını bebişlerle dolsun cnm tatlı dillimmmAMİNNNN AMİNNN AMİNNN miniğin sağlıklı olsun yeter ki rabbim dularımızı kabul etsin mübarek cuma gecesinde kuzu❤❤❤
Aminnn kuzu inşallah bende bu gevşek toto varken kim bilir hangi bahar görürüm çift çizgiyi canım benimAmiinn amiiin insalh cnm bnm Allahm sanada nasip etsn insallhhh kucagını bebişlerle dolsun cnm tatlı dillimmm
Nie gevsek kız basbasasnz neguzl film alın fantzı yapın azcık:))) film adı veremm mi utanıom ama:))Aminnn kuzu inşallah bende bu gevşek toto varken kim bilir hangi bahar görürüm çift çizgiyi canım benim
Benim ocak ayı memlekete gidip gelmekle geçti gitti kuzu ondan gevşekim bu ayın 9 regl olcam bitince çalışmaya başlıycam kuzu eşimde cenazemiz oldu dye pek üstüne düşmedi fiki fikinin balımmm ondan dedim tatlımmm yoksa boş geçmezdimmm herşey veled için balımmmNie gevsek kız basbasasnz neguzl film alın fantzı yapın azcık:))) film adı veremm mi utanıom ama:))
Anldm cnm hayrlısı bakalm ama bırakma hıc cnm bundan sonra emii neyap ne et o cocuk glsin sana ksme umidinideBenim ocak ayı memlekete gidip gelmekle geçti gitti kuzu ondan gevşekim bu ayın 9 regl olcam bitince çalışmaya başlıycam kuzu eşimde cenazemiz oldu dye pek üstüne düşmedi fiki fikinin balımmm ondan dedim tatlımmm yoksa boş geçmezdimmm herşey veled için balımmm
Aminnn tatlım...Ümidimi kesmedim kuzu sence ovu.testi almalımıyım balım hadi bana akıl ver yoksa akışına mı bırakıyım canımAnldm cnm hayrlısı bakalm ama bırakma hıc cnm bundan sonra emii neyap ne et o cocuk glsin sana ksme umidinide
Cnm onu bn hiç kullanmadm ama faydasnı gorenlerde cok olmus cnm alablrsn tabi ama almassanda adetdetn snra bırer gun arayla ilişkıye gir kurut adamıAminnn tatlım...Ümidimi kesmedim kuzu sence ovu.testi almalımıyım balım hadi bana akıl ver yoksa akışına mı bırakıyım canım
Aslında çokda almak istemiyorum stresden başka bişey değil kuzu dediğin gibi gün aşırı yapıcam kurutucam adamı ne var ne yok artık zerresini harcamam kuzuCnm onu bn hiç kullanmadm ama faydasnı gorenlerde cok olmus cnm alablrsn tabi ama almassanda adetdetn snra bırer gun arayla ilişkıye gir kurut adamı
Bn kızımda ole yaptım:)) evi ayarladım once kırmızı ampuller falan filmler falan aman neler neler:) o ay bebiş gldi hmnAslında çokda almak istemiyorum stresden başka bişey değil kuzu dediğin gibi gün aşırı yapıcam kurutucam adamı ne var ne yok artık zerresini harcamam kuzu
Kuzu zamanıymış demek ki bakalım benim zaman ne zaman olacak hayırlısı diyip bekliyorum tatlım veledimi de çokda nazlı çıktı gelemedi bi türlüBn kızımda ole yaptım:)) evi ayarladım once kırmızı ampuller falan filmler falan aman neler neler:) o ay bebiş gldi hmn
Glir kuzum bnm sen ilişkni zevk için yap sadce glir kafaya taktn mı glmio malesfKuzu zamanıymış demek ki bakalım benim zaman ne zaman olacak hayırlısı diyip bekliyorum tatlım veledimi de çokda nazlı çıktı gelemedi bi türlü
İnan hiç takmıyorum aslında kuzu öyle stres falanda yapmıyorum ben sanırım rahmetli ananeme çekmişim kuzu onunda 13'üncü yılında gelmiş bebişi yani annem bende yılımı doldurcam herhal o kadar çocuğunun torunun içinde ben çekmişim rahmetliye ki çok seviyordum ananemiGlir kuzum bnm sen ilişkni zevk için yap sadce glir kafaya taktn mı glmio malesf
Cnm herhangı bı problem yok ama dmi snde veya esnde normal oluor dmi kuzumİnan hiç takmıyorum aslında kuzu öyle stres falanda yapmıyorum ben sanırım rahmetli ananeme çekmişim kuzu onunda 13'üncü yılında gelmiş bebişi yani annem bende yılımı doldurcam herhal o kadar çocuğunun torunun içinde ben çekmişim rahmetliye ki çok seviyordum ananemi
İkimizde defalarca dr.kontrolünden geçtik kuzu bi sorun yok rabbime bin şükür balımCnm herhangı bı problem yok ama dmi snde veya esnde normal oluor dmi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?