Çok sukur cnmm bi doktra gdıp cocuk ıstıyorum yumurta takbı yapmak istıyorum desen yardmcı olmazmj cnm gun verır sana sugunler ilişki olsn falan dieİkimizde defalarca dr.kontrolünden geçtik kuzu bi sorun yok rabbime bin şükür balım
Düzgün bir dr.buldum oturduğum yerde oda hastaneden ayrıldı şansıma tükürim oturduğum yerde iyi bir dr.bulma şansım kalmadı malesef herkesede gidilmiyor kiÇok sukur cnmm bi doktra gdıp cocuk ıstıyorum yumurta takbı yapmak istıyorum desen yardmcı olmazmj cnm gun verır sana sugunler ilişki olsn falan die
Anladm cnm ya ozmn sogan kuru falan yap bde gunasırı ılskı tutar insalh cnmDüzgün bir dr.buldum oturduğum yerde oda hastaneden ayrıldı şansıma tükürim oturduğum yerde iyi bir dr.bulma şansım kalmadı malesef herkesede gidilmiyor ki
Kuzu vallahi aklımız bir bende bu ay soğan kürünü düşünüyordum reglinin son günü başlıycam inşallahAnladm cnm ya ozmn sogan kuru falan yap bde gunasırı ılskı tutar insalh cnm
Basla canım bnm eşinede keciboynuzu ydır cnmKuzu vallahi aklımız bir bende bu ay soğan kürünü düşünüyordum reglinin son günü başlıycam inşallah
Eşimede incir kürü yaptım kuzu o bitti onuda yedirirm balım bu arada hakkını helal et bu saate kadar seni tuttum başını ağrıttım hamiş halinle fıstığım❤❤❤Basla canım bnm eşinede keciboynuzu ydır cnm
Olur mu kuzum ne şişrmesi uyumuyodum daha zaten:) iyi oldu ozlemişim snle sohbet etmeyı herkesle bole konusulmuo:) senın tatlı dlin var masallhhEşimede incir kürü yaptım kuzu o bitti onuda yedirirm balım bu arada hakkını helal et bu saate kadar seni tuttum başını ağrıttım hamiş halinle fıstığım❤❤❤
Sende öylesin balımmm güzel hamiş sultanım ben seni daha fazla tutmim iyi geceler tatlı rüyalar bitanem elini göbüşüne koy meleğini hisset rüyanda gör sana ben iyiyim annem desin inşallah sabahda mutlu bir yüz ifadesiyle uyan kuzum benim çok öpüyorum seni❤❤❤Olur mu kuzum ne şişrmesi uyumuyodum daha zaten:) iyi oldu ozlemişim snle sohbet etmeyı herkesle bole konusulmuo:) senın tatlı dlin var masallhh
Oyy cok saoll cnmm bnmm sanada iyi geceler kuzumm snde oyle ruyalar gor ki hepsi bebeginn gelecgine cıksn insallhhh opuyorumm bnde snii çookk gorusurz tekrar cnmm hem bnm istanbula glme planlarm var o buyuk lınaparkı cok m. Edıom insallh bıgun karsılasrz cnm bnmSende öylesin balımmm güzel hamiş sultanım ben seni daha fazla tutmim iyi geceler tatlı rüyalar bitanem elini göbüşüne koy meleğini hisset rüyanda gör sana ben iyiyim annem desin inşallah sabahda mutlu bir yüz ifadesiyle uyan kuzum benim çok öpüyorum seni❤❤❤
Aminnn kuzum aaa ne zaman geliyorsun balımmmm olmadı buluşuruz kuzu ❤❤❤Oyy cok saoll cnmm bnmm sanada iyi geceler kuzumm snde oyle ruyalar gor ki hepsi bebeginn gelecgine cıksn insallhhh opuyorumm bnde snii çookk gorusurz tekrar cnmm hem bnm istanbula glme planlarm var o buyuk lınaparkı cok m. Edıom insallh bıgun karsılasrz cnm bnm
Yaza cnm dgumdan snra aklmzda vardı imknlr el vrrse glcz insalh:)Aminnn kuzum aaa ne zaman geliyorsun balımmmm olmadı buluşuruz kuzu ❤❤❤
Aminnn balım inşallah AllAH gönlüne göre versin kuzummm❤❤❤Yaza cnm dgumdan snra aklmzda vardı imknlr el vrrse glcz insalh:)
İnsallhh cnmcımmAminnn balım inşallah AllAH gönlüne göre versin kuzummm❤❤❤
Ben 4 gun önce olmuştum ya heralde yarın locamda haftasonu dr netden bulcam 3. Gunu napsam yaBende yine 1 gün erken gelmezse 9 şubat regl tarihim tatlım
Sagol.allah razi olsuALLAHIM yar ve yardimcin olsun canım streste tetikler dua edip dinlenmeye bak doktoruna hep danisarak atlatirsin INŞALLAH ❤
Aminnn kuzu sende hayrlı ve sağlıklı geçir balım hamişliğini tatlımGünaydın kızlar hamiş olmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda yaşatsın inş. Hamilelerde sağlıklı geçirsin bu sayılı günlerini amin. :))
Günaydın amin inşaallah canım benim sen de bebeğine sağ Salim kucağına alırsın inşaallahGünaydın kızlar hamiş olmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda yaşatsın inş. Hamilelerde sağlıklı geçirsin bu sayılı günlerini amin. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?