Amiinn canım inşallah cümlemizeNeden olmasın sonuçta hamile kalmışsın demek ki yine kalabilirsin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Neden olmasın sonuçta hamile kalmışsın demek ki yine kalabilirsin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Neden olmasın sonuçta hamile kalmışsın demek ki yine kalabilirsin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
amin canım inşallahNeden olmasın sonuçta hamile kalmışsın demek ki yine kalabilirsin rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Amin kuzum benim :))Aminnn kuzu sende hayrlı ve sağlıklı geçir balım hamişliğini tatlım
Amin tüm isteyenlere inşallah rabbim nasip etsinGünaydın amin inşaallah canım benim sen de bebeğine sağ Salim kucağına alırsın inşaallah
Genelde hamilelik diye cok okudum ama enfeksiyonda olma olasılığı var canım yanman falan Yafa kötu koku varmıYa bende sarı akıntı var birkaç gündür ne ki acaba
nasılsın canım :)Aleyküm selam canım
İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakalım❤❤❤nasılsın canım :)
saol canım çalışıyorum bende napim :)İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakalım❤❤❤
Kolay gelsin canım ben evde kös kös oturuyorum ben duvarlara bakıyorum duvarlar bana bakıyor durum bundan ibaret tatlımsaol canım çalışıyorum bende napim :)
hadi ya çalısmıyo musun :)Kolay gelsin canım ben evde kös kös oturuyorum ben duvarlara bakıyorum duvarlar bana bakıyor durum bundan ibaret tatlım
Cnm kıymetini bil okdr özledimki boş boş oturmayı. Bak yine nöbetteyimKolay gelsin canım ben evde kös kös oturuyorum ben duvarlara bakıyorum duvarlar bana bakıyor durum bundan ibaret tatlım
Yok kuzu çalışmıyorum ben kiiim çalışmak kim :))hadi ya çalısmıyo musun :)
Ahhh canım kolay gelsin sizin işiniz zor evde oturmakda iyi değil ama napim çalışmak istemiyorum ev çalışanıyım bende kuzuCnm kıymetini bil okdr özledimki boş boş oturmayı. Bak yine nöbetteyim
OLSUN oda iyi canım :)Yok kuzu çalışmıyorum ben kiiim çalışmak kim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?