Aminnn balımmm rabbim hayrlı sağlıklı veledlerle buluştursun bizi tatlım tek duam tek isteğim..."DUAMIZ BELLİ DUYANIMIZ BELLİ"ol deyince olacak Allah'ın izniyle canım benim❤❤❤Ay ne güzel dualar ediyosun kuzum benim yüreğine sağlıkk. İnşallah tüm isteyenlere olur. 7 gün bu arada 10 nerden çıktıysa :))
İnşallah canımm Rabbim ol deyince olur. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah doğru zamanda hayırlısıylaAminnn balımmm rabbim hayrlı sağlıklı veledlerle buluştursun bizi tatlım tek duam tek isteğim..."DUAMIZ BELLİ DUYANIMIZ BELLİ"ol deyince olacak Allah'ın izniyle canım benim❤❤❤
AMİNNNİnşallah canımm Rabbim ol deyince olur. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah doğru zamanda hayırlısıyla
Yok koku yanma falan birkaç gün peçete ye geldi WC de bakalım inşallah öyledir 12 gün var bataGenelde hamilelik diye cok okudum ama enfeksiyonda olma olasılığı var canım yanman falan Yafa kötu koku varmı
Adetimin son iki günü kuzu bitiyor inşaallah öbür aya canmm ben yanlış anlattımİnşallah tutar kuzum
Ben yalnış anlamışım kuzum inşallah güzel bi başlangıç olur bu ayAdetimin son iki günü kuzu bitiyor inşaallah öbür aya canmm ben yanlış anlattım
İnşaallah balımBen yalnış anlamışım kuzum inşallah güzel bi başlangıç olur bu ay
Ben varımmKızlar uyumayanlar burda mı topik sakinleri
Bir sen bir ben e birde bebeklerimiz olaydı iyiydi kuzu :))Ben varımm
Tam olur cidden inşallah en kısa zamanda :)) gece vardıyası bizdeBir sen bir ben e birde bebeklerimiz olaydı iyiydi kuzu :))
Ayyy inşallah kuzu ya düşüncesi bile mutlu etmeye yetiyor vallahi topikde kimse kalmamış ki tatlım herkes dağılmış nazar olmuş topiğimiz kuzuTam olur cidden inşallah en kısa zamanda :)) gece vardıyası bizde
Hoşgeldin kuzum
Hoşbuldum balımm ne yapıyorsunuz bakimHoşgeldin kuzum
Hoş geldin kuzum tam gece kuşuyuz :)Hoşbuldum balımm ne yapıyorsunuz bakim
Sohbet muhabbet edeyim kuzucanlarla dedim üçümüzden başka kimse yok balımmmHoşbuldum balımm ne yapıyorsunuz bakim
Bencede Allah korusun nazarlardan bizi kuzumAyyy inşallah kuzu ya düşüncesi bile mutlu etmeye yetiyor vallahi topikde kimse kalmamış ki tatlım herkes dağılmış nazar olmuş topiğimiz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?