Sen takma kafana biz bize yeteriz kuzuAyyy inşallah kuzu ya düşüncesi bile mutlu etmeye yetiyor vallahi topikde kimse kalmamış ki tatlım herkes dağılmış nazar olmuş topiğimiz kuzu
Aminnn kuzum Aminnn....Bencede Allah korusun nazarlardan bizi kuzum
Valla öyle kuzu topiği azıcık canlandıralım kendine gelsin biHoş geldin kuzum tam gece kuşuyuz :)
Bizde üçümüz ederiz kuzuSohbet muhabbet edeyim kuzucanlarla dedim üçümüzden başka kimse yok balımmm
Hoşgeldin canım benimSen takma kafana biz bize yeteriz kuzu
Sende böyle ce'ee yapıp gitme kız aaa özledim ya sohbet etmeyi üvey evlat gibi hissediyom kendimiiiSen takma kafana biz bize yeteriz kuzu
Ve iyi geceler o zaman dinlen sen meleğinle balımHayirli geceler kizlar bende iyigeceler diyip yatym dedim❤
BurdaaaaKızlar uyumayanlar burda mı topik sakinleri
Hos bulduk bal köpüğüm ❤Hoşgeldin canım benim
Hoşgeldin bacımmm nasılsınBurdaaaa
Olur kuzum bi doping etkisi :))Valla öyle kuzu topiği azıcık canlandıralım kendine gelsin bi
Hayırlı geceler kuzumHayirli geceler kizlar bende iyigeceler diyip yatym dedim❤
Balim benim❤ kuzu bugun caris pazar gezdim ayaklarima kara sular indiSende böyle ce'ee yapıp gitme kız aaa özledim ya sohbet etmeyi üvey evlat gibi hissediyom kendimiii
Heytt bee :))Bak böyle böyle geri toplanacak topik o yazmıyor ben yazmıyorumla olmaz bu topik daha yııılmadı dimdik ayakta
Napıyorsun nasıl gidiyor canımmmOlur kuzum bi doping etkisi :))
Bak böyle böyle geri toplanacak topik o yazmıyor ben yazmıyorumla olmaz bu topik daha yııılmadı dimdik ayakta
Olmaaaz bırakmam bırakmam nayır nolamaz gidemezsin şekerimBalim benim❤ kuzu bugun caris pazar gezdim ayaklarima kara sular indi
Gaza geldim bide arada pas pas atayım dedimHeytt bee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?