Yıkılmadık ayaktayız birbirimizle başbaşayıııız kuzummmBak böyle böyle geri toplanacak topik o yazmıyor ben yazmıyorumla olmaz bu topik daha yııılmadı dimdik ayakta
Çok şükür kuzular görmeden tanımadan gönül bağı kurup birbirimizi motive etmek Allah razı olsun seviliyorsunuzYıkılmadık ayaktayız birbirimizle başbaşayıııız kuzummm
❤Bizi kimse yıkamaz ❤Yıkılmadık ayaktayız birbirimizle başbaşayıııız kuzummm
Gez tabi ya abartmadan ama kuzu kendine dikkat ederek yürüyüş yap koşarak gezme balımKuzulae doktora sordum carsiydi gezmeydi bi sknti olurmu diye bana dediki aen hasta degilsin dedi cikablrsn dedi bende geziyorum
Bu topigin en guzel ozelligi kuzum dua en guzel dualarimiiz bribirimz icin ediyoruz RABBiM kabul etsin INŞALLAH ❤Çok şükür kuzular görmeden tanımadan gönül bağı kurup birbirimizi motive etmek Allah razı olsun seviliyorsunuz
Temelimiz sağlam kuzum❤❤❤❤Bizi kimse yıkamaz ❤
Canım ben son aylarda artıyo diye biliyorum ama yinede doktora danış gittiğindeKizlar ayaklarda sislik normal mi acabaa
Şükür kuzum yatıyorum size laf yetiştiriyorum öyle :))) senin nasıl gidiyorNapıyorsun nasıl gidiyor canımmm
Sende seviliyorsun balımmm en içden canı gönülden tatlım❤❤❤Çok şükür kuzular görmeden tanımadan gönül bağı kurup birbirimizi motive etmek Allah razı olsun seviliyorsunuz
yiim adet oldum canım ben valla artık pek umursamayacağım amaa güzel bir haber vereyim sınavlarımdan geçmişim oleyyyyyyHoşgeldin bacımmm nasılsın
Yürüdüm ondan olabilir kuzum diye düşünüyorum ama danisirm cok sagolCanım ben son aylarda artıyo diye biliyorum ama yinede doktora danış gittiğinde
İyi
yiim adet oldum canım ben valla artık pek umursamayacağım amaa güzel bir haber vereyim sınavlarımdan geçmişim oleyyyyyy
Çok mu ayakda kalıyorsun tatlım eğer kalıyorsan bi süre havaya dik bacaklarını kan dolaşımı yapsın balımKizlar ayaklarda sislik normal mi acabaa
İç hatlara uçuş kapalı olduğundan adamla yan yana telefonla uğraşıyoruz balım sizlerle konuşuyorum bendeŞükür kuzum yatıyorum size laf yetiştiriyorum öyle :))) senin nasıl gidiyor
Kuzum bugun 3 saat yürüdüm hemen yaoym dur yatamdanÇok mu ayakda kalıyorsun tatlım eğer kalıyorsan bi süre havaya dik bacaklarını kan dolaşımı yapsın balım
Oleeeyyyy oleyyy oleyyy sen bu sevinçle bu regliden sonra çocuğuda yaparsın gazı almışsın sana dur diyene aşk olsun balımmmİyi
yiim adet oldum canım ben valla artık pek umursamayacağım amaa güzel bir haber vereyim sınavlarımdan geçmişim oleyyyyyy
Ne demek canımYürüdüm ondan olabilir kuzum diye düşünüyorum ama danisirm cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?