❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar topigi birakmama karari aldim aetik hep burdayim gönlüm kırılmıştı ama sizin varliginizla yeniden burda olmaya karar verdim eger bigun sizde giderseniz ozaman topigimizden vazgecerim❤
En doğru kararı vermişsin kuzum herkes herzaman yazamasa da destek oluyoruz birbirimize dualar ediyoruz çok şükür uzaktada olsak kalplerimiz bir olsun

Kizlar topigi birakmama karari aldim aetik hep burdayim gönlüm kırılmıştı ama sizin varliginizla yeniden burda olmaya karar verdim eger bigun sizde giderseniz ozaman topigimizden vazgecerim❤
Çok çok sevindim kuzu valla en doğru karar hemen iki göbecik atalım Aaaa nereye gidiyoruz biz hep buradayız canım buranın gönülden hoş sohbeti güzel kardeşlikler bırakılır mı

Kimseyi çok iyi tanımadık ama topik ikiye ayrılalı pek sohbet etmedim tanıdıklara slm falan o kadar ya buaray bakcam diye sınavlarıma çalışamıyodum bir ara ama çok şükür iyi haber aldım

Çok çok sevindim kuzu valla en doğru karar hemen iki göbecik atalım Aaaa nereye gidiyoruz biz hep buradayız canım buranın gönülden hoş sohbeti güzel kardeşlikler bırakılır mı
Tabi birakilmaz kuzum yaaa cok sagol ballilokmam daha dur sizin mujdeli haberlerinizle senlencek buralar yasasinnnn guzel tooigimiz boyle uğurlu topik birakilirmi

Kimseyi çok iyi tanımadık ama topik ikiye ayrılalı pek sohbet etmedim tanıdıklara slm falan o kadar ya buaray bakcam diye sınavlarıma çalışamıyodum bir ara ama çok şükür iyi haber aldım
Bide nisanda sanurim sinavlar oda guzel gecersin INŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…