Ay ne güldüm :))İç hatlara uçuş kapalı olduğundan adamla yan yana telefonla uğraşıyoruz balım sizlerle konuşuyorum bende
Kız seni yatıran kim geliyom heaKuzum bugun 3 saat yürüdüm hemen yaoym dur yatamdan
Yatarken yaziyorum bal ayaklar yukardaKız seni yatıran kim geliyom heaofff nasıl kıycam bilmiyom ama ya❤❤❤
oda olursa tadından yenmez ama kısmet bence yaaOleeeyyyy oleyyy oleyyy sen bu sevinçle bu regliden sonra çocuğuda yaparsın gazı almışsın sana dur diyene aşk olsun balımmm
En doğru kararı vermişsin kuzum herkes herzaman yazamasa da destek oluyoruz birbirimize dualar ediyoruz çok şükür uzaktada olsak kalplerimiz bir olsunKizlar topigi birakmama karari aldim aetik hep burdayim gönlüm kırılmıştı ama sizin varliginizla yeniden burda olmaya karar verdim eger bigun sizde giderseniz ozaman topigimizden vazgecerim❤
İç hatlara uçuş kapalı olduğundan adamla yan yana telefonla uğraşıyoruz balım sizlerle konuşuyorum bende
Kizlar topigi birakmama karari aldim aetik hep burdayim gönlüm kırılmıştı ama sizin varliginizla yeniden burda olmaya karar verdim eger bigun sizde giderseniz ozaman topigimizden vazgecerim❤
Öyle kuzum sonuçta bura bizim siginagimiz olsun ❤En doğru kararı vermişsin kuzum herkes herzaman yazamasa da destek oluyoruz birbirimize dualar ediyoruz çok şükür uzaktada olsak kalplerimiz bir olsun
Ayyy ne güldüm valla Allah ta seni güldürsün emitabi ya adam sele kapılmasın uçuşa geçipde
Oda olacak Allahın izniyle ümit kesmek yok kuzuO
oda olursa tadından yenmez ama kısmet bence yaa
Aynen öyle canımm insan moral buluyor yalnız hissetmiyor ne güzelÖyle kuzum sonuçta bura bizim siginagimiz olsun ❤
Kimseyi çok iyi tanımadık ama topik ikiye ayrılalı pek sohbet etmedim tanıdıklara slm falan o kadar ya buaray bakcam diye sınavlarıma çalışamıyodum bir ara ama çok şükür iyi haber aldımKizlar topigi birakmama karari aldim aetik hep burdayim gönlüm kırılmıştı ama sizin varliginizla yeniden burda olmaya karar verdim eger bigun sizde giderseniz ozaman topigimizden vazgecerim❤
Tabi birakilmaz kuzum yaaa cok sagol ballilokmam daha dur sizin mujdeli haberlerinizle senlencek buralarÇok çok sevindim kuzu valla en doğru karar hemen iki göbecik atalım Aaaa nereye gidiyoruz biz hep buradayız canım buranın gönülden hoş sohbeti güzel kardeşlikler bırakılır mı
Kız hepimizi güldürsün ohhh beee keyfim yerine geldi çok mutluyum ya bende dışhatlardan izin alamıyorum pistte bekliyorum be kuzuAyyy ne güldüm valla Allah ta seni güldürsün emi
Bide nisanda sanurim sinavlar oda guzel gecersin INŞALLAH ❤
Kimseyi çok iyi tanımadık ama topik ikiye ayrılalı pek sohbet etmedim tanıdıklara slm falan o kadar ya buaray bakcam diye sınavlarıma çalışamıyodum bir ara ama çok şükür iyi haber aldım
İnşallah canım isteyen herkeste benim bat Mart 3 yaz MASALIMOda olacak Allahın izniyle ümit kesmek yok kuzu
İnşaallah kuzumm inşaallah benim bat 28 ocak bu ay rahim filmi çekilmeye karar verdim inşaallah Rabbim vesile kılarTabi birakilmaz kuzum yaaa cok sagol ballilokmam daha dur sizin mujdeli haberlerinizle senlencek buralaryasasinnnn guzel tooigimiz boyle uğurlu topik birakilirmi
Öyle yat tabide uyku muyku yok hee fazla uzun süre tutma kuzu tamammıYatarken yaziyorum bal ayaklar yukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?