10 şubat benim kuzumKizlar batlar nezamandi ?
Aynen canım finalde Mayıs'ta bu sene son senem inşallah kazasız mezun olurumBide nisanda sanurim sinavlar oda guzel gecersin INŞALLAH ❤
Bugünleri iyi değerlendirin kuzu yeğen olacak bizeKız hepimizi güldürsün ohhh beee keyfim yerine geldi çok mutluyum ya bende dışhatlardan izin alamıyorum pistte bekliyorum be kuzu
İnşallah canım gönlüne göre olsunAynen canım finalde Mayıs'ta bu sene son senem inşallah kazasız mezun olurum
İnşaallah tatlım göbüşünde bebişinle mezun olursunAynen canım finalde Mayıs'ta bu sene son senem inşallah kazasız mezun olurum
Yok anaaam yok herif cenaze oldu deyin yaklaşmıyiii bana regl ol ondan sonra uçuşa geçicekmişiz kuzuBugünleri iyi değerlendirin kuzu yeğen olacak bize
AY Inşallah yine buradı hamişlerle dolar ve ilk sıralarda biz oluruz azcık torpil geceyim kendimize nede olsa eskilerdeniz dimiİnşaallah tatlım göbüşünde bebişinle mezun olursun
Ne eskisi kız KIDEMLİYİZ biz balımAY Inşallah yine buradı hamişlerle dolar ve ilk sıralarda biz oluruz azcık torpil geceyim kendimize nede olsa eskilerdeniz dimi
Aminn canımm sende bat ne zamanİnşallah canım gönlüne göre olsun
İnşaallah ard arda hamiş sultan oluruz canımmmAY Inşallah yine buradı hamişlerle dolar ve ilk sıralarda biz oluruz azcık torpil geceyim kendimize nede olsa eskilerdeniz dimi
10 şubat kuzum senin?Aminn canımm sende bat ne zaman
Kuzum film cekilince sanki oluyor diye duymuştum topikten INŞALLAH vesile olur sagliklica❤İnşaallah kuzumm inşaallah benim bat 28 ocak bu ay rahim filmi çekilmeye karar verdim inşaallah Rabbim vesile kılar
Aynen ya canımm öbür ay başı çekerizNe eskisi kız KIDEMLİYİZ biz balım
3 Mart ben bugun oldum adet10 şubat kuzum senin?
Cok AMiN kuzum benim ❤❤❤❤İnşaallah ard arda hamiş sultan oluruz canımmm
Aminnn ne kadar güzel olur kuzu inşallah tuttururuz bu ayAyn
Aynen ya canımm öbür ay başı çekeriz
Simdi bjraktim uzandim kuzumÖyle yat tabide uyku muyku yok hee fazla uzun süre tutma kuzu tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?