Kuzum yine batları yazar mısın ilk sayfaya seni yormazsam eğer balım❤❤❤Cok AMiN kuzum benim ❤❤❤❤
İnşallah mart uğurlu gelir canım bu son reglin olur umarımm3 Mart ben bugun oldum adet
Tabi yazarimmm kuzum❤Kuzum yine batları yazar mısın ilk sayfaya seni yormazsam eğer balım❤❤❤
Banada şubat ya da mart uğurlu gelsin 26 şubat doğum günüm 21 mart evlilik yıldönümüm Allahım en güzel hediyemi gönderir rabbim inşallahİnşallah mart uğurlu gelir canım bu son reglin olur umarımm
İNŞALLAHHH YA DUA EDELİMİnşaallah ard arda hamiş sultan oluruz canımmm
Sağol kuzu hakkını helal et balım❤❤❤Tabi yazarimmm kuzum❤
Tuttsun İnşallahAminnn ne kadar güzel olur kuzu inşallah tuttururuz bu ay
bende ilk bebeğimin temellerini 12 Şubat'ta atmıştık inşallah gene olurBanada şubat ya da mart uğurlu gelsin 26 şubat doğum günüm 21 mart evlilik yıldönümüm Allahım en güzel hediyemi gönderir rabbim inşallah
İnşaallah balımmmKuzum film cekilince sanki oluyor diye duymuştum topikten INŞALLAH vesile olur sagliklica❤
Sende Hamiş haberi alırsın inşallahİnşallah mart uğurlu gelir canım bu son reglin olur umarımm
Ayy kuzum inşallahh büyük bi süpriz olsun sana bu aylar ne güzel olurrrrBanada şubat ya da mart uğurlu gelsin 26 şubat doğum günüm 21 mart evlilik yıldönümüm Allahım en güzel hediyemi gönderir rabbim inşallah
O temelleri bu aydan başlayarak yine atarsın inşallah kuzu bende atayım temeli geçtim kazı çalışması yapcam artık o kadar yani spermcikler geri gelmesin dye yollarını tutup yumurtayı bulsunlar elinde olsa o arkadaşlara fener takcam bulamıyorlar mı nedir yumoşlarımıBe
bende ilk bebeğimin temellerini 12 Şubat'ta atmıştık inşallah gene olur
Aminnn hepimize hayrlı olsun bu aylar kuzu sıra sıra haberlerimizi verelim inşallah sevinç naraları atalım mutluluk gözyaşımızı dökelim kuzuAyy kuzum inşallahh büyük bi süpriz olsun sana bu aylar ne güzel olurrrr
İnşallah canım hepimiz alalım en kısa zamanda o güzel haberiiSende Hamiş haberi alırsın inşallah
Amin inşaallah canım kaç yılı dolduracaksınız inşaallah sağlıklı huzurlu mutlu ve bebiş haberli bi evlilik yıl dönümü kutlarsınızBanada şubat ya da mart uğurlu gelsin 26 şubat doğum günüm 21 mart evlilik yıldönümüm Allahım en güzel hediyemi gönderir rabbim inşallah
Kör heral yaaaO temelleri bu aydan başlayarak yine atarsın inşallah kuzu bende atayım temeli geçtim kazı çalışması yapcam artık o kadar yani spermcikler geri gelmesin dye yollarını tutup yumurtayı bulsunlar elinde olsa o arkadaşlara fener takcam bulamıyorlar mı nedir yumoşlarımı
Her namaz sonrası dualarımdasınız CanlarİNŞALLAHHH YA DUA EDELİM
Amin inşaallah canım kaç yılı dolduracaksınız inşaallah sağlıklı huzurlu mutlu ve bebiş haberli bi evlilik yıl dönümü kutlarsınız
İnşallah kuzum Rabbim büyüktürAminnn hepimize hayrlı olsun bu aylar kuzu sıra sıra haberlerimizi verelim inşallah sevinç naraları atalım mutluluk gözyaşımızı dökelim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?