İnşaallah çifte mutluluk yaşa emi ikizin olsun hayrlı sağlıklı olsunlar benm bedduam bu sana balım
Yazınının beniii eger bu ay hamile olursam oğlumla aynı ayda doğum gınu olur keşkeeeeee
INŞALLAH kuzum❤ ugurlu gelsin nice yıllara INŞALLAH ❤Banada şubat ya da mart uğurlu gelsin 26 şubat doğum günüm 21 mart evlilik yıldönümüm Allahım en güzel hediyemi gönderir rabbim inşallah
Amin balım❤❤❤INŞALLAH kuzum❤ ugurlu gelsin nice yıllara INŞALLAH ❤
INŞALLAH kuzum hepimiz guzurlu sevdiklerimizle uzun yaşayalım ❤Hayyy çok yaşa emi ben sorcaktım şimdi balım
Rabbim hepimize hayırlı huzurlu ömür versin balım❤❤❤INŞALLAH kuzum hepimiz guzurlu sevdiklerimizle uzun yaşayalım ❤
Ben mutluluk duydum ❤Aminnn kuzum hamişsin kuzu bide batlarla uğraştırdım ondan vicdanım sızladı vallahi
Bugünü çıkarsak 4 gun war kuzu akşam yaptım 5 gun kala yapmıcaktim sabh yapicktimda bebetime die bi marka ydi güvenilir değilmiş bnde can sıkıntısına yaptmKuzu ama 4 gun vvar dimi
Ne guzel olurrr öyleeee denk gelse ❤
Yazınının beniii eger bu ay hamile olursam oğlumla aynı ayda doğum gınu olur keşkeeeeee
Oyyyş yerim ben seni ya kuzum benimBen mutluluk duydum ❤
Kuzum bekle adet gunu baska marka al yap bazi markalar cikarmiyorBugünü çıkarsak 4 gun war kuzu akşam yaptım 5 gun kala yapmıcaktim sabh yapicktimda bebetime die bi marka ydi güvenilir değilmiş bnde can sıkıntısına yaptm
Öylesine ewde wardi dayanamadim 8 Şubat kuzuKuzu bat ne zamandı ki senin test yaptın
Hosbulduk canmmEsr02 kuzum hoşgeldin
2 gün sonra yapicm kuzumKuzum bekle adet gunu baska marka al yap bazi markalar cikarmiyor
Ahh kuzum ya yapmasaydın regl tarihini beklesen kendini strese sokmasan ya balımmm kız anam sen ananın karnında 9 ayı nasıl doldurun bu sabırsızlıkla balımÖylesine ewde wardi dayanamadim 8 Şubat kuzu
Mutlaka yaz balimmm hayirli haberler al INŞALLAH ❤2 gün sonra yapicm kuzum
Bnde bilmiyom kuzu her ay böyle heyecan oluyo sonra fosa biniyorum tabiiAhh kuzum ya yapmasaydın regl tarihini beklesen kendini strese sokmasan ya balımmm kız anam sen ananın karnında 9 ayı nasıl doldurun bu sabırsızlıkla balım
Yazarım kuzum insalllhhhMutlaka yaz balimmm hayirli haberler al INŞALLAH ❤
İyi uykular kuzumKuzularimmm ben yatiyorum yarin ALLAHIN izniyle gelirim ❤ musmutlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?