Hayrlı gceler iyi uykular balım❤❤❤Kuzularimmm ben yatiyorum yarin ALLAHIN izniyle gelirim ❤ musmutlu geceler
evet ya hep içimden öyle denk gelsin diye geçiyorNe guzel olurrr öyleeee denk gelse ❤
Izin ciktimi kuzumHayrlı gceler iyi uykular balım❤❤❤
Sabırsız küçük kardeş seni böyle yapmasan o kadar güzel sonuçlar alıcaksın ki kuzu rabbim seni tez vakitte güldürsün kuzu hayrlı sağlıkı bi evlad nasip etsin balımBnde bilmiyom kuzu her ay böyle heyecan oluyo sonra fosa biniyorum tabii
Herşey gonlunce olsun kuzum hayirlisyla ❤E
evet ya hep içimden öyle denk gelsin diye geçiyor
Ben sana kıyamam ki aslında nohutuma kıyamıyorum onu uykusuz bırakamam ki yeain onu teyzesi❤❤❤Izin ciktimi kuzum
Hayirli geceler kuzumİyi uykular kuzum
Sagol balimmm opuyor tezyesi ellerinden ❤ yarin gelirm ALLAHIN iZniyle kuzumBen sana kıyamam ki ya değilde aslımda nohutuma kıyamıyorum onu uykusuz bırakamam ki yeain onu teyzesi❤❤❤
Aminnn kuzum inşallahSagol balimmm opuyor tezyesi ellerinden ❤ yarin gelirm ALLAHIN iZniyle kuzum
Saol canım tatlı rüyalarHerşey gonlunce olsun kuzum hayirlisyla ❤
celer canım görusuruzKızlar herkese çok teşekkür ederim güzel sohbetiniz için dualarınız için hayırlı geceler kuzular hepinizi seviyorum çok öpüyorum Allah'a emanet olun cancanlar❤❤❤
Biz teşekkür ederiz kuzum güzel bi sohbetti sende Allahıma emanetsin öptüm iyi uykularrKızlar herkese çok teşekkür ederim güzel sohbetiniz için dualarınız için hayırlı geceler kuzular hepinizi seviyorum çok öpüyorum Allah'a emanet olun cancanlar❤❤❤
iyiyim kuzuum sen nasilsin.sardim orguye orgu oruyorm napiim kafa dagilsin:))@dilekylmz22 kuzum benimmmmm nasilsin❤
bebetime a güvenme annem cesme suyuna pozitif veriyoms:)) ben gecen yaptim biri silik cikti biri negatif negatif olan bebetime hayatinda ilk defa dogruyu gosterdi o bozuk test :)))Öylesine ewde wardi dayanamadim 8 Şubat kuzu
Amin insallhhhhhSabırsız küçük kardeş seni böyle yapmasan o kadar güzel sonuçlar alıcaksın ki kuzu rabbim seni tez vakitte güldürsün kuzu hayrlı sağlıkı bi evlad nasip etsin balım
İyi kuzum ya yarın sabh başka bi markayla yapucmbebetime a güvenme annem cesme suyuna pozitif veriyoms:)) ben gecen yaptim biri silik cikti biri negatif negatif olan bebetime hayatinda ilk defa dogruyu gosterdi o bozuk test :)))
yap canim insallah guzel haberler verirsm benimde ayin sekizinde.kimyasal kanamasi o gun basladi o gunu baz aliyomsm ama uc bes gun oynama payida var tabiİyi kuzum ya yarın sabh başka bi markayla yapucm
28şubat kuzummSeskes helal olsun kuzumm nedemek yazdim ugurlu gelsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?