Dün tek gözüm kapalı yazınca yanlış olmuşsher33 kuzum bat 28 ocak mi şubat mi
Saol kuzum hayırlısı buymuş diyorum sadece çok saolCanım benim rabbim hakkında hayırlı ne varsa onu versin sana açılan tüm kapılar hayrlarla açılsın inşallah hayat boyu dimdik ol hep kuzum Allah yar ve yardımcın olsun balımmm
Saol cnm evet güçlü olucam daha ileriye gitmeden bitirdim işi kendi yolumu çizdim elbet birgün bende mutlu olurumAllahım en hayırlısını versin hakkında canım biz kadınlar çok güçlüyüz Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin
Saolasın rabbim herkese gönlündekini versincanım Rabbim yolunu açık etsin hakkında hayırlısı olsun
Nbr kuzum nasılsın?Topiğin fıstıkları nerdesiniz kuzucanlar❤❤❤
Buradayız kuzu haftasonu tembelliğiTopiğin fıstıkları nerdesiniz kuzucanlar❤❤❤
Ben iyiyim balım sizler nasılsınızNbr kuzum nasılsın?
çok şükür kuzum havalar kötü insanın enerjisinide alıyorBuradayız kuzu haftasonu tembelliği
Ben iyiyim balım sizler nasılsınız
Bugün bizim burada iyi hatta kocişle dışarıdayızçok şükür kuzum havalar kötü insanın enerjisinide alıyor
Nerdeydin kuzum sen maşallah Allah muhabbetinizi arttırsınBugün bizim burada iyi hatta kocişle dışarıdayız
Balıkesirdeyim kuzu amin hepimizin inşaallahNerdeydin kuzum sen maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
Bir tembellik bir rehavet çöktü bana uyumaaak istiyorum gözümü zor açıyorum ben kuzuNbr kuzum nasılsın?
Al bendende o kadar tembellik uyku rehavet hepsi bir arada balımBuradayız kuzu haftasonu tembelliği
Ben iyiyim balım sizler nasılsınız
Ama eşim durmadı hava güzel olunca şimdi dışarı çıktık geziyoruz kızuuAl bendende o kadar tembellik uyku rehavet hepsi bir arada balım
Keyfini çıkar balım benim kociş işde daha evde tek takılıyorumAma eşim durmadı hava güzel olunca şimdi dışarı çıktık geziyoruz kızuu
Bnmkide 8 kuzum yarn yapiymyap canim insallah guzel haberler verirsm benimde ayin sekizinde.kimyasal kanamasi o gun basladi o gunu baz aliyomsm ama uc bes gun oynama payida var tabi
Bunlar hep havalardan balım yaz olsa böyle olmayız :)Bir tembellik bir rehavet çöktü bana uyumaaak istiyorum gözümü zor açıyorum ben kuzu
insallah guzel haberleeni alirz yarin canimBnmkide 8 kuzum yarn yapiym
Sizde yarın gezin tozun kuzuKeyfini çıkar balım benim kociş işde daha evde tek takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?