Nerdeee kuzu yarında çalışıcak benim adam bide regl dönemim yaklaştı patlanaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkda bi şiştim nefes almakda bile zorlanıyorum canım yaSizde yarın gezin tozun kuzu
İnsallh seninde kuzuminsallah guzel haberleeni alirz yarin canim
İyiyim kuzu napalim bat gününü bekliyoruz arada bisiler yazmaya çalışıyorum ama pek cevap veren olmuyor sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız hoşgeldin_Masalim_ benim bat da 15 Şubat yazar mısın inşallah güzel bir sevgililer günü hediyesi olur ,hepimiz hamiş oluruz ya bu topik uğurlu
Aaaa eve kapatma kendini çık dolaş birazNerdeee kuzu yarında çalışıcak benim adam bide regl dönemim yaklaştı patlanaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkda bi şiştim nefes almakda bile zorlanıyorum canım ya
Canım hamilelik belirtisi veya enfeksiyondur inşaallah bebiş yapıyordurKızlar benim sarı akıntı bugün yine çok oldu yapışkan bir akıntı çamaşırın ıslak gibi hep adetine 10 gün var ilk defa böyle oldu sarı renk yani yapışkan falan böyle olup da hamile olan oldu mu acaba
Bebegm sen geldin mi :)))) ay ckk sevindim baktim sen yoksun yazmicam dedin bende cikip gitmistim burdaym kuzum burdaym napiyosumM menis menis kuzu nerelerdesin❤
Benimde boyle sari akintim supheli iliskiden:) sonra basladi enfeksiyon olsa simdiye kdr kasinti koku falan olurdu diye dusunuyorum bakalim.ne cikicak merak ediyorum bendeKızlar benim sarı akıntı bugün yine çok oldu yapışkan bir akıntı çamaşırın ıslak gibi hep adetine 10 gün var ilk defa böyle oldu sarı renk yani yapışkan falan böyle olup da hamile olan oldu mu acaba
Arada markete çıkıyorum alış veriş yapıp eve geliyorum kuzu dolaşma sayılırsa böyle oluyor tatlımAaaa eve kapatma kendini çık dolaş biraz
İnşallah bebişdendir o sarı akıntılar canım sımsıkı tutunmuşdur sana 9 ay boyuncada tek gördüğün kırmızı testteki çift kırmızılar olsun inşaallah tatlımBenimde boyle sari akintim supheli iliskiden:) sonra basladi enfeksiyon olsa simdiye kdr kasinti koku falan olurdu diye dusunuyorum bakalim.ne cikicak merak ediyorum bende
Fotograf at bakalm cnminsallah dedigin gibidir bebegin tutunmusturSali gunu ve bugun idrar testi yaptim fotolari cektim simdi baktim onlara sali gunu yaptigimi yaklastirdim bembeyazdi bugun yaptigimi yakinlastirdigimda ikinci cizginin oldugu yerlerde pembe noktalar olusmus kendimi cok yeni oldugu icin boyle cikmistir diye kandiriyorum:))
Oda iyi gelir kuzum ev insanı bazen bunalıma sokuyorArada markete çıkıyorum alış veriş yapıp eve geliyorum kuzu dolaşma sayılırsa böyle oluyor tatlım
Aynen kuzu ya biz kadınlar regl dönemine yakın çok sinirli stresli oluyoruz tatlım o beni mahfediyor canım eve sığamıyorum o zamanOda iyi gelir kuzum ev insanı bazen bunalıma sokuyor
etiketlemişsn canim simdi gezince gordum bildirim gelmedi.bu aralar durgun burası ama düzelir.aynen herkes beklemede nasip herkesten guzel haberler gelir insallahİyiyim canım @dilekylmz22 bisiler yazıyorum arada fırsat buldukça ama pek cevap veren olmuyor bekliyoruz işte var gününü inşallah gelmez kuzum
Canım bende öyle okumuştum hatta şimdi nettende araştırdım doğrulanmış kuzu malesef...sende bak istersen talha erhan diye biri araştırıp teyit almış bayerden canımKizceler elevit vitaminin icinde domuz jelatini oldugunu iddaa edenler var bilgisi olan paylasabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?