❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

nasilsinz kiceler yok mu hamis olan _Masalim_ benide yaz kuzum bay 8 subat kanama gununi yaz belkim tam vaktinde gelir hic gelmese hamissem tabi daha iyi olur ama duzenimide bileyim.ay cok sey istedim gene :))

İyi akşamlar kızlar nasılsınız hoşgeldin _Masalim_ benim bat da 15 Şubat yazar mısın inşallah güzel bir sevgililer günü hediyesi olur ,hepimiz hamiş oluruz ya bu topik uğurlu

Kızlar benim sarı akıntı bugün yine çok oldu yapışkan bir akıntı çamaşırın ıslak gibi hep adetine 10 gün var ilk defa böyle oldu sarı renk yani yapışkan falan böyle olup da hamile olan oldu mu acaba

İyi akşamlar kızlar nasılsınız hoşgeldin _Masalim_ benim bat da 15 Şubat yazar mısın inşallah güzel bir sevgililer günü hediyesi olur ,hepimiz hamiş oluruz ya bu topik uğurlu
İyiyim kuzu napalim bat gününü bekliyoruz arada bisiler yazmaya çalışıyorum ama pek cevap veren olmuyor sen nasılsın

Canım hamilelik belirtisi veya enfeksiyondur inşaallah bebiş yapıyordur

Reactions: FS5
Benimde boyle sari akintim supheli iliskiden:) sonra basladi enfeksiyon olsa simdiye kdr kasinti koku falan olurdu diye dusunuyorum bakalim.ne cikicak merak ediyorum bende

Sali gunu ve bugun idrar testi yaptim fotolari cektim simdi baktim onlara sali gunu yaptigimi yaklastirdim bembeyazdi bugun yaptigimi yakinlastirdigimda ikinci cizginin oldugu yerlerde pembe noktalar olusmus kendimi cok yeni oldugu icin boyle cikmistir diye kandiriyorum:))

Benimde boyle sari akintim supheli iliskiden:) sonra basladi enfeksiyon olsa simdiye kdr kasinti koku falan olurdu diye dusunuyorum bakalim.ne cikicak merak ediyorum bende
İnşallah bebişdendir o sarı akıntılar canım sımsıkı tutunmuşdur sana 9 ay boyuncada tek gördüğün kırmızı testteki çift kırmızılar olsun inşaallah tatlım

Fotograf at bakalm cnminsallah dedigin gibidir bebegin tutunmustur

İyiyim canım @dilekylmz22 bisiler yazıyorum arada fırsat buldukça ama pek cevap veren olmuyor bekliyoruz işte var gününü inşallah gelmez kuzum
etiketlemişsn canim simdi gezince gordum bildirim gelmedi.bu aralar durgun burası ama düzelir.aynen herkes beklemede nasip herkesten guzel haberler gelir insallah

Kizceler elevit vitaminin icinde domuz jelatini oldugunu iddaa edenler var bilgisi olan paylasabilir mi?
Canım bende öyle okumuştum hatta şimdi nettende araştırdım doğrulanmış kuzu malesef...sende bak istersen talha erhan diye biri araştırıp teyit almış bayerden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…