❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

M menis menis Bayer firması hemen tamamı Müslüman olan Türkiye’de tüketicilerle dalga geçer gibi “evet domuz jelatini kullanıyoruz ama sağlık açısından bir sakıncası yok” açıklamasında bulunmuştu
Dava avukatı Arzu Bakır Öztunç, özellikle hamile kadınlar tarafından kullanılan Elevit Pronotal’in üretiminde domuz jelatini kullanıldığı iddiasıyla hem TİTCK’ya hem de Bayer firmasına tazminat davası açıldığını açıkladı..
“Müslüman olmayan ülkelerde bile helal sertifikalı ürünler listesi oluşturulurken, bu konuya hassasiyet gösterecek milyonlarca kişi olmasına rağmen bunu görmezden gelen TİTCK ile “Domuz jelatini vardır” ibaresini rahatça kullanan firma karşısında söz konusu manevi tazminat davalarını açmak zarureti doğmuştur.”
Mutlaka kullanılmalı algısı yerleştirildi
“Elevit’in nüfusu hızla ilerlemekte olan Türk toplumunda hamileler tarafından en çok kullanılan ilaç olduğunu, doktorlar tarafından çok büyük oranda bu ilacın reçete edildiğini ve Türk bayanlarının beynine hamilelik ve sonrasında mutlaka bu ilaç kullanılmalı gibi bir algı yerleştirilmiş olduğunu hamilelik ile ilgili bilgi veren tüm yayınlarda görmek mümkündür.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız hoşgeldin _Masalim_ benim bat da 15 Şubat yazar mısın inşallah güzel bir sevgililer günü hediyesi olur ,hepimiz hamiş oluruz ya bu topik uğurlu
Kaydettim kuzum INŞALLAH cok hamis cikti bu topikten sizde olcaksiniz INŞALLAH

Kuzum enfeksiyon olmasin ?

_Masalim_ kuzum napıyosunuz ballar, yazamıyorum bu aralar ama fırsat buldukça bakıyorum, biraz ortalık karışmış ama herşey yolunda değil mi, hamişler bebişler nasıl, hamiş olmak isteyenler çalışmalara devam pozitif düşünün her zman, inşallah iyi haberler alır veririz 

Kuzu ben hatırlamıyorum valla annen falan biliyordur onlara sor
Kuzum bicakla makasi ayri ayri yastiga koyuyoruz buun anenmle yaptık bicak cikarsa erkek makas çıkarsa kizmis ben bicaga oturdum erkek cikti bunlar öylesine seyler tabi ALLAH bilir saglikli olsunda❤

Kuzum bende anlamadim gitmeyi arzu ettiler gittiler haberim bile olmadan kendileri bilirler ALLAH herkesi mutlu etsin❤ sende gel arada kuzum görüşürüz

Kuzum bende anlamadim gitmeyi arzu ettiler gittiler haberim bile olmadan kendileri bilirler ALLAH herkesi mutlu etsin❤ sende gel arada kuzum görüşürüz
Anladım canım, ben aslında sürekli takipte gibiyim:) ama Wifi sıkıntılı bir de çok çok çok halsizlik var ondan bakmakla yetiniyorum biraz daha toparlayım kendimi o zaman hergün sohbette olucam inşallah

kuzum nasilsin.yaa ben cok sık idarar cikiyorm hep tuvalete cikma istegi var.bastan sistit dedim cunku ilk farkettgmde yanma oldu gibi geldi.ama simdi yanma yok sadece wc ye gitme istegi var var öyle bi damla da degil sistit gibi.senin boyle olmus muydu ve nasil gecer acaba sistitse korktum

Geldim kuzum biraz üzülmüştüm ❤ ama toparladım kendimi bin şükür sizleri özledim geldim balimmm ❤ hamislik.nasi gidiyor bitanem
Bu sorun yoksa hic sıkıntısız devam ediyoruz kuzum yani mide bulantisi vs yok salı gunu de gormeye gidicez insallah bitanem senin nasil gdiiyo

Bilmem yanma koku vs yok ama İnşallah enfeksiyon değildir sabah da midem bulandı öğlene kadar usuttum mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…