Kaydettim balimmm hadi INŞALLAHnasilsinz kiceler yok mu hamis olan_Masalim_ benide yaz kuzum bay 8 subat kanama gununi yaz belkim tam vaktinde gelir hic gelmese hamissem tabi daha iyi olur ama duzenimide bileyim.ay cok sey istedim gene :))
Kaydettim kuzum INŞALLAH cok hamis cikti bu topikten sizde olcaksiniz INŞALLAHİyi akşamlar kızlar nasılsınız hoşgeldin_Masalim_ benim bat da 15 Şubat yazar mısın inşallah güzel bir sevgililer günü hediyesi olur ,hepimiz hamiş oluruz ya bu topik uğurlu
Kuzum enfeksiyon olmasin ?Kızlar benim sarı akıntı bugün yine çok oldu yapışkan bir akıntı çamaşırın ıslak gibi hep adetine 10 gün var ilk defa böyle oldu sarı renk yani yapışkan falan böyle olup da hamile olan oldu mu acaba
Geldim kuzum biraz üzülmüştüm ❤ ama toparladım kendimi bin şükür sizleri özledim geldim balimmm ❤ hamislik.nasi gidiyor bitanemBebegm sen geldin mi :)))) ay ckk sevindim baktim sen yoksun yazmicam dedin bende cikip gitmistim burdaym kuzum burdaym napiyosum
Kuzu ben hatırlamıyorum valla annen falan biliyordur onlara sorKizlar makas bıçak durumunu biliyomusunuz?
Kuzum bicakla makasi ayri ayri yastiga koyuyoruz buun anenmle yaptık bicak cikarsa erkek makas çıkarsa kizmis ben bicaga oturdum erkek cikti bunlar öylesine seyler tabi ALLAH bilir saglikli olsunda❤Kuzu ben hatırlamıyorum valla annen falan biliyordur onlara sor
Kuzum bende anlamadim gitmeyi arzu ettiler gittiler haberim bile olmadan kendileri bilirler ALLAH herkesi mutlu etsin❤ sende gel arada kuzum görüşürüz_Masalim_ kuzum napıyosunuz ballar, yazamıyorum bu aralar ama fırsat buldukça bakıyorum, biraz ortalık karışmış ama herşey yolunda değil mi, hamişler bebişler nasıl, hamiş olmak isteyenler çalışmalara devam pozitif düşünün her zman, inşallah iyi haberler alır veririz 
Anladım canım, ben aslında sürekli takipte gibiyim:) ama Wifi sıkıntılı bir de çok çok çok halsizlik var ondan bakmakla yetiniyorum biraz daha toparlayım kendimi o zaman hergün sohbette olucam inşallahKuzum bende anlamadim gitmeyi arzu ettiler gittiler haberim bile olmadan kendileri bilirler ALLAH herkesi mutlu etsin❤ sende gel arada kuzum görüşürüz
kuzum nasilsin.yaa ben cok sık idarar cikiyorm hep tuvalete cikma istegi var.bastan sistit dedim cunku ilk farkettgmde yanma oldu gibi geldi.ama simdi yanma yok sadece wc ye gitme istegi var var öyle bi damla da degil sistit gibi.senin boyle olmus muydu ve nasil gecer acaba sistitse korktumKuzum bende anlamadim gitmeyi arzu ettiler gittiler haberim bile olmadan kendileri bilirler ALLAH herkesi mutlu etsin❤ sende gel arada kuzum görüşürüz
Tabi kuzu iyi sağlıklı olsundaKuzum bicakla makasi ayri ayri yastiga koyuyoruz buun anenmle yaptık bicak cikarsa erkek makas çıkarsa kizmis ben bicaga oturdum erkek cikti bunlar öylesine seyler tabi ALLAH bilir saglikli olsunda❤
Bu sorun yoksa hic sıkıntısız devam ediyoruz kuzum yani mide bulantisi vs yok salı gunu de gormeye gidicez insallah bitanem senin nasil gdiiyoGeldim kuzum biraz üzülmüştüm ❤ ama toparladım kendimi bin şükür sizleri özledim geldim balimmm ❤ hamislik.nasi gidiyor bitanem
Ne bilim ya midem de çok bulandı sabahCanım hamilelik belirtisi veya enfeksiyondur inşaallah bebiş yapıyordur
İnşaallah bebiş yapıyordur kuzu kaç gün var bataNe bilim ya midem de çok bulandı sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?