Evet cnmAy-hal listeye gircekmisin canim
Kaydettim canim cinsiyeti belli oldumu acaba minigininEvet cnm
Gecen ay gttgmde kız dedler cnm yarın kontlm var bakalm degsmemsse kız:)Kaydettim canim cinsiyeti belli oldumu acaba miniginin
Oy yerim prensesiii❤ kesinlesince yarin soylersin kuzum bende listeye prenses bekliyor doye beltrymGecen ay gttgmde kız dedler cnm yarın kontlm var bakalm degsmemsse kız:)
Tmam cnm yarın ikide gdıoz bakalmOy yerim prensesiii❤ kesinlesince yarin soylersin kuzum bende listeye prenses bekliyor doye beltrym
Oyle dıolarms decavit kullanıom bn aynı degerdelerKizceler elevit vitaminin icinde domuz jelatini oldugunu iddaa edenler var bilgisi olan paylasabilir mi?
bilmiyorm ki kuzu ozellikle sabahlari oluyo sonra hafifliyo ama ne bilim belkide sistittir hayirlisi diyelim@dilekylmz22 kuzum bende wcye cok cikiyodum suandada oyleyim kusum keske hamislikten olsa kuzum benim INŞALLAH guzel dusunelim guzel olsun kuzum❤
Cnm cok geçmiş olsun rabbbim saglıklı hayrlı evlat nasip etsın kuzum sana insallhhh en yakında guler yuzun.Amin canım inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Burdayım balımmm
Kuzum ben yatıyom smdi yarın gorusurz opuom cokk ıkıde hastaneye gtcz kntrle:))Burdayım balımmm
Patlamaya hazır bomba gibiyim kuzumSeskes balimmm nasilsin❤
Hayrlı geceler iyi uykular balımmm beni etiketle olur mu kuzu merak ederim ben hayrlı haberlerle geliceğine inanıyorum ve dua ediyorum fıstığım benimKuzum ben yatıyom smdi yarın gorusurz opuom cokk ıkıde hastaneye gtcz kntrle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?