Ah kuzum ya sok oldum nende insan azcik bakir icin bunu yapar mi yaa tövbePatlamaya hazır bomba gibiyim kuzum
Hayirli geceler balim❤❤❤❤Herkese iyi geceler canlar ben de uyuyim artık
ALLAHIM saglik sihat versin kuzum benim❤ test yapcanmi balimmm ihtimal varmibilmiyorm ki kuzu ozellikle sabahlari oluyo sonra hafifliyo ama ne bilim belkide sistittir hayirlisi diyelim
Yaaa yapıyorlar kuzu bir parça bakır için aldıkları para zehir zıkkım olsun ne diyim balım da benm bombalığım ondan değil regl olcam ya bu ay şiştikçe şiştim kuzu nefesim bile daralıyor tatlımAh kuzum ya sok oldum nende insan azcik bakir icin bunu yapar mi yaa tövbe
Kuzum benimyasadiign seylerde oldu kiyamam sana cenazede seni etkiledi yeni yeni evine geldin kuzum bide hirsiz cikti ALLAHtan eve girmemis reglide ustune tuz biber olmusYaaa yapıyorlar kuzu bir parça bakır için aldıkları para zehir zıkkım olsun ne diyim balım da benm bombalığım ondan değil regl olcam ya bu ay şiştikçe şiştim kuzu nefesim bile daralıyor tatlım
Allah korusun balımmm evin yanında ev inşaatı olduğu için bekçi var kapının önünde ondan rahatım giremezde Allahın izniyle evet kuzu ocak ayı benim için zor geçti haklısın 3 aylık hamileler gibi geziyorum ortada sizden önce doğururum bu gidişleKuzum benimyasadiign aeylerde oldu kiyamam sana cenazede seni etkiledi ye j yeni evine geldin kuzum bide hirsiz cikti ALLAHtan eve girmemis reglide ustune tuz biber olmus
AminnnnHamis olmak isteyen canlar INŞALLAH subat ayiii sizin ayiniz olsun iNŞALLAH
Ah balim gecmis olsun yeterki iyi ol INŞALLAH ❤Allah korusun balımmm evin yanında ev inşaatı olduğu için bekçi var kapının önünde ondan rahatım giremezde Allahın izniyle evet kuzu ocak ayı benim için zor geçti haklısın 3 aylık hamileler gibi geziyorum ortada sizden önce doğururum bu gidişle
Sağol kuzum şu kırmızılar bi gelse rahat edicem inşallah balım❤❤❤Ah balim gecmis olsun yeterki iyi ol INŞALLAH ❤
Son kez gelsin sonra 9 ay gelmesin INŞALLAH ❤Sağol kuzum şu kırmızılar bi gelse rahat edicem inşallah balım❤❤❤
Aminnn kuzum inşallah siz hamiş sultanların ettiği dualar kabul olsun balım Aminnn❤❤❤Son kez gelsin sonra 9 ay gelmesin INŞALLAH ❤
Aminnn kuzum inşallah siz hamiş sultanların ettiği dualar kabul olsun balım Aminnn❤❤❤
Yaptim sabh negatif canimEsr02 esracim test yaptınmi
Amin kuzum inşallah isteyen bacılarımla beraber bu ay hepimiz birer birer müjde alalım sağllıkla huzurla yaşayalım hamişliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi sen nasılsın canım minik fındığım nasıl canım yeni batım takvim hesabına göre 26 şubat ama adet düzeni bozulur mu bilmem
Canım yanlış anlamadım mazeretlerimden dolayı zaten bende uzun zamandır yoktum site de listeye bakınca hem kısalmış gördüm hem ismim yoktu sadece üzüldüm kuzum sen de açıklamanı yaptın inşallah her şey gönlümüzce olur tatlım birbirimizi hiç yoktan yere kırıp üzmeyelim hem bu topik uğurlu topik listemiz baştan aşağı hamiş sultan listesi olacak inşallah Rabbim o günü de gösterecekKizlar sunu soylemek istiyorum ben kimseyi listeden silmedim bianda insanlar terketti bende anlamadim sonrasinda bende topigi bırakıp butun listeyi sildim özellikle birini silmedim bunu belirtmek isterim sagolsunlar ozelden mesaj atip destek oldular ben yeniden topgie döndüm sonradan yeni bastan liste yapiyorum canlar❤
Allahü teala razı olsun kuzum Rabbim bacılarımla beraber nasip etsin tez vakitte inşallah / Rabbim sana da bi avazda hayrlı doğum nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya hayrlı olacak evladını kucağına almayı nasip etsin tatlımCnm cok geçmiş olsun rabbbim saglıklı hayrlı evlat nasip etsın kuzum sana insallhhh en yakında guler yuzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?