❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ah kuzum ya sok oldum nende insan azcik bakir icin bunu yapar mi yaa tövbe
Yaaa yapıyorlar kuzu bir parça bakır için aldıkları para zehir zıkkım olsun ne diyim balım da benm bombalığım ondan değil regl olcam ya bu ay şiştikçe şiştim kuzu nefesim bile daralıyor tatlım

Kuzum benimyasadiign seylerde oldu kiyamam sana cenazede seni etkiledi yeni yeni evine geldin kuzum bide hirsiz cikti ALLAHtan eve girmemis reglide ustune tuz biber olmus

Kuzum benimyasadiign aeylerde oldu kiyamam sana cenazede seni etkiledi ye j yeni evine geldin kuzum bide hirsiz cikti ALLAHtan eve girmemis reglide ustune tuz biber olmus
Allah korusun balımmm evin yanında ev inşaatı olduğu için bekçi var kapının önünde ondan rahatım giremezde Allahın izniyle evet kuzu ocak ayı benim için zor geçti haklısın 3 aylık hamileler gibi geziyorum ortada sizden önce doğururum bu gidişle

Ah balim gecmis olsun yeterki iyi ol INŞALLAH ❤

Zeytin_yesili kuzum çok üzüldüm ALLAHIM tezzamanda sagliklica nasip etsin INŞALLAH ❤
Amin kuzum inşallah isteyen bacılarımla beraber bu ay hepimiz birer birer müjde alalım sağllıkla huzurla yaşayalım hamişliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi sen nasılsın canım minik fındığım nasıl canım yeni batım takvim hesabına göre 26 şubat ama adet düzeni bozulur mu bilmem

Kuzular test yaptim siz çizgi goruyomusunz topik actim bi bakin meraktan catlicmm

Canım yanlış anlamadım mazeretlerimden dolayı zaten bende uzun zamandır yoktum site de listeye bakınca hem kısalmış gördüm hem ismim yoktu sadece üzüldüm kuzum sen de açıklamanı yaptın inşallah her şey gönlümüzce olur tatlım birbirimizi hiç yoktan yere kırıp üzmeyelim hem bu topik uğurlu topik listemiz baştan aşağı hamiş sultan listesi olacak inşallah Rabbim o günü de gösterecek

Cnm cok geçmiş olsun rabbbim saglıklı hayrlı evlat nasip etsın kuzum sana insallhhh en yakında guler yuzun.
Allahü teala razı olsun kuzum Rabbim bacılarımla beraber nasip etsin tez vakitte inşallah / Rabbim sana da bi avazda hayrlı doğum nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya hayrlı olacak evladını kucağına almayı nasip etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…