Günaydın kuzum çok şükür sen ve meleğin nasılsınız tatlımgunaydın kızlar nasılsınız
iyiyiz teyzesi çok sükür ani acıkmalar dısında hersey güzelGünaydın kuzum çok şükür sen ve meleğin nasılsınız tatlım
İyim kuzum kararına sevindim. Yine eskisi gibi olsun topik :)) Allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsintugken hamis sultan nasilsin ❤
Günaydın canım inşallah güzel sonuçla dönersin her şey gönlünce olsun kuzumGünaydın canlar bugün tsh için ölçüm günü hastahaneye gideceğim
Afiyet şifa olsun canım hem sana hem fındıklı kurabiyemeiyiyiz teyzesi çok sükür ani acıkmalar dısında hersey güzel
ayy insallah canim benim allah razi olsun.sende korunma bak ben korunmadim ayni sekilde kimyasal.hic korkma cok deprestim ama allah sabrini veriyo senindw insallaj sagliklisi olur tekrar saglikla kucagina aliran yavrunu kuzum@dilekylmz22 canım inşallah hamişsindir pozitifi görürsün 9 ay kırmızılar gelmez inşallah sağlıklı hayrlı hamişlik yaşarsın bi avazda kolay doğumla meleğini sağlıkla kucağına alırsın
Amin kuzu Allah razı olsunGünaydın canım inşallah güzel sonuçla dönersin her şey gönlünce olsun kuzum
sekizi bi gecsin balım 10 na kadr olmazsam yapcam cunku gecikme ihtimalidw var batlar karistigi icin.nasip kuzucum bu ay olmazsa bi dahaki ay insallahALLAHIM saglik sihat versin kuzum benim❤ test yapcanmi balimmm ihtimal varmi
cnm sakın stres yapma kendini sartlandırma başka şeylerle ugras görev olarak görme ne zamanki kafan raht olursa ozaman oluyor ben hiç beklemediğim ay hamile kaldım nasip bazı seylerMerhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 8 aydır çocuk deniyorum ama henüz hamile kalamadım önerileriniz nelerdir?
cnm bnm allah inşallah sanada nasip eder en yakın zamandasekizi bi gecsin balım 10 na kadr olmazsam yapcam cunku gecikme ihtimalidw var batlar karistigi icin.nasip kuzucum bu ay olmazsa bi dahaki ay insallah
amin canim benm insallah.cok umutluyz bu ay bakalim bi yamdamda negatifede haziirm bu kimyasal beni cok olgunlastrdi:))) sende kucagina al insallah saglikla hepinizin cinsiywtlerini dort gozle bkeliyrm insallah onlarida yazagnz gunleride gorucem.hepinzin kiz olsun :)))cnm bnm allah inşallah sanada nasip eder en yakın zamanda
amin cnm saglıklı olsunda farketmez :) senden guzel haberler bekliyoruzamin canim benm insallah.cok umutluyz bu ay bakalim bi yamdamda negatifede haziirm bu kimyasal beni cok olgunlastrdi:))) sende kucagina al insallah saglikla hepinizin cinsiywtlerini dort gozle bkeliyrm insallah onlarida yazagnz gunleride gorucem.hepinzin kiz olsun :)))
cnm sakın stres yapma kendini sartlandırma başka şeylerle ugras görev olarak görme ne zamanki kafan raht olursa ozaman oluyor ben hiç beklemediğim ay hamile kaldım nasip bazı seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?