❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Günaydın topiğimizin güzel ve bir o kadar tatlı hamiş sultanları ve topiğimizin tatlı şirin anne aday adayları nasılsınız

@dilekylmz22 canım inşallah hamişsindir pozitifi görürsün 9 ay kırmızılar gelmez inşallah sağlıklı hayrlı hamişlik yaşarsın bi avazda kolay doğumla meleğini sağlıkla kucağına alırsın

Bejan19 nasılsın canım sende benim gibi bayadır girmemişsin topiğimize hayr ola inşallah

ayy insallah canim benim allah razi olsun.sende korunma bak ben korunmadim ayni sekilde kimyasal.hic korkma cok deprestim ama allah sabrini veriyo senindw insallaj sagliklisi olur tekrar saglikla kucagina aliran yavrunu kuzum

Merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 8 aydır çocuk deniyorum ama henüz hamile kalamadım önerileriniz nelerdir?
cnm sakın stres yapma kendini sartlandırma başka şeylerle ugras görev olarak görme ne zamanki kafan raht olursa ozaman oluyor ben hiç beklemediğim ay hamile kaldım nasip bazı seyler

cnm bnm allah inşallah sanada nasip eder en yakın zamanda
amin canim benm insallah.cok umutluyz bu ay bakalim bi yamdamda negatifede haziirm bu kimyasal beni cok olgunlastrdi:))) sende kucagina al insallah saglikla hepinizin cinsiywtlerini dort gozle bkeliyrm insallah onlarida yazagnz gunleride gorucem.hepinzin kiz olsun :)))

amin cnm saglıklı olsunda farketmez :) senden guzel haberler bekliyoruz

cnm sakın stres yapma kendini sartlandırma başka şeylerle ugras görev olarak görme ne zamanki kafan raht olursa ozaman oluyor ben hiç beklemediğim ay hamile kaldım nasip bazı seyler

Ole nasip herşey tabiki Rabbim bilir ne zaman olacağını ama hem içimde bir heyecan var heray hayal kırıklığı.. isyan etmiyorum çok dua ettim çok yalvardım olmadı stresten yapmıyorum artık nasip ediyorum sadece özeniyorum anne olanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…