❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ozaman bende dua ediyim sana hamişlerin duası kabul olur inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsın cnm burası sana ugurlu gelir bi çok kişiye ugurlu geldi

Günaydın bacılar benim mide fena ya yine dünden beri afedersiniz gegirtiyor beni acıkıyorum yiyorum daha sonra pişman oluyorum bu ne ya acaba iki gündür

ayy insallah canim benim allah razi olsun.sende korunma bak ben korunmadim ayni sekilde kimyasal.hic korkma cok deprestim ama allah sabrini veriyo senindw insallaj sagliklisi olur tekrar saglikla kucagina aliran yavrunu kuzum
İnşallah canım Rabbim razı olsun Allah sabredenlerle beraberdir inşallahü teala Rabbim bu yolda imtihan etmesin kimseyi

Aynen benim bildiğim Dr hemen başlamaz bulantı falan daha çok var anlamadım mideyi usuttum sanırım

B beste09 cnm senin nekdr sonra olmuştu. Bide adetin geçincemi öğrendin. Testler hep negatif ya bi kılıf bulmaya çalışıyorum kendime

B beste09 cnm senin nekdr sonra olmuştu. Bide adetin geçincemi öğrendin. Testler hep negatif ya bi kılıf bulmaya çalışıyorum kendime
cnm bnm 26 ocakta olmam gerekiyordu olmadım 27snde idrar yaptım pozitf cktı snra aynı gun kan verdm 963 cıktı. senin kaç gun var bata cnm sabret batın gecsin olmazsan yaparsn birdaha test benim umudum yoktu bu aydan ama oldu

Kuzum ben evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra normal test yaptım negatif çıktı adetim de sökülmeyince dr'a çıktım adet söktürücü almak için kanda pozitif çıktı ama maalesef kimyasal oldu

Amiin cnm cokk saolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…