- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
insallah canim amiin.aynen saglikli olsun kuzumamin cnm saglıklı olsunda farketmez :) senden guzel haberler bekliyoruz
ozaman bende dua ediyim sana hamişlerin duası kabul olur inşallah en yakın zamanda güzel haber alırsın cnm burası sana ugurlu gelir bi çok kişiye ugurlu geldiOle nasip herşey tabiki Rabbim bilir ne zaman olacağını ama hem içimde bir heyecan var heray hayal kırıklığı.. isyan etmiyorum çok dua ettim çok yalvardım olmadı stresten yapmıyorum artık nasip ediyorum sadece özeniyorum anne olanlara..
cnm bata kac gun varGünaydın bacılar benim mide fena ya yine dünden beri afedersiniz gegirtiyor beni acıkıyorum yiyorum daha sonra pişman oluyorum bu ne ya acaba iki gündür
İnşallah canım Rabbim razı olsun Allah sabredenlerle beraberdir inşallahü teala Rabbim bu yolda imtihan etmesin kimseyiayy insallah canim benim allah razi olsun.sende korunma bak ben korunmadim ayni sekilde kimyasal.hic korkma cok deprestim ama allah sabrini veriyo senindw insallaj sagliklisi olur tekrar saglikla kucagina aliran yavrunu kuzum
cnm bnm 26 ocakta olmam gerekiyordu olmadım 27snde idrar yaptım pozitf cktı snra aynı gun kan verdm 963 cıktı. senin kaç gun var bata cnm sabret batın gecsin olmazsan yaparsn birdaha test benim umudum yoktu bu aydan ama oldu
amin insallah canimİnşallah canım Rabbim razı olsun Allah sabredenlerle beraberdir inşallahü teala Rabbim bu yolda imtihan etmesin kimseyi
Kuzum ben evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra normal test yaptım negatif çıktı adetim de sökülmeyince dr'a çıktım adet söktürücü almak için kanda pozitif çıktı ama maalesef kimyasal oldu
iyim canim sen nasilsin topikten bildrim gelmiyor ya bende kimse girmiyo saniyorumBejan19 nasılsın canım sende benim gibi bayadır girmemişsin topiğimize hayr ola inşallah
agız kurulugu ve dort gun adet agrısı cekip adet olmadım baska bi belirti olmadı cnmKızlar hamis olanlar belirtiletiniz nelerdi?
Çok şükür canım iyi olmana sevindim kuzumiyim canim sen nasilsin topikten bildrim gelmiyor ya bende kimse girmiyo saniyorum
Amiin cnm cokk saolllAllahü teala razı olsun kuzum Rabbim bacılarımla beraber nasip etsin tez vakitte inşallah / Rabbim sana da bi avazda hayrlı doğum nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya hayrlı olacak evladını kucağına almayı nasip etsin tatlım
kucagına almayıda nasip etsin annesi ne mutlu sana arkadas geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?