❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yapiyorm iki gündür çok silik çıkıyor arkadaşlar da gördü onayladii
Bende dün senin açtığın topiğe baktım bende gördüm o hayalet çizgiyi ama bugün hastahaneyle falan uğraştım çok bakamadım ayyy nasıl sevindim balımmm Allahım kucağına almayıda nasip etsin maşallah subhanallah Allahım sağlıklı bi gebelik dönemini geçirmeni sağlasın inşaallah kuzuuuuu

İnsallh balım ama şüphedeyim hala adet günümde testi yapicm yine sanada rabbim nasip etsin hayrdr kuzu hastanede neaptin bi rahatsizliginmi war

İnsallh balım ama şüphedeyim hala adet günümde testi yapicm yine sanada rabbim nasip etsin hayrdr kuzu hastanede neaptin bi rahatsizliginmi war
Var inşaallah var kuzu bebişin seninle dikkat et kendini yorma fazla amin balım inşaallah tsh için gittim kuzu haşimato var bende kontrol amaçlı

S.a kızlar hayırlı geceler k.bakmayın nezamandr yazamadım topiğe beklenen bat geldi geçti bugün reglimin son günü yarın ilk iş özelden randevu alıp dr.a görünücem bilmem kaçıncı defa hemde.. bugüne kadar bi sıkıntımz çıkmadı gebeliğe engel bi durumumuz yok ama yine herzamanki klasik enfeksiyona dönüşen üşütmelerimden birini yaşıyorum şuan eminim
Memleket havası, hava değişikliği derken hastane yolu göründü yine
Dualarınızı eksik etmeyin sakın ♡

Bu arada bir sonraki bat : 3 Mart (on gün gecikmeli oldum reglimi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…