- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Hyr cnm yokbuzmavileylak canım gelen giden var mı
Yarın bida mı test yapsanHyr cnm yok
Kuzuuu hamileyim sankiiYarın bida mı test yapsan
Valla mi ayyy yataktan kalkıp yazdım kız heyecandan test yaptın mıKuzuuu hamileyim sankii
Yapiyorm iki gündür çok silik çıkıyor arkadaşlar da gördü onayladiiValla mi ayyy yataktan kalkıp yazdım kız heyecandan test yaptın mı
Bende dün senin açtığın topiğe baktım bende gördüm o hayalet çizgiyi ama bugün hastahaneyle falan uğraştım çok bakamadım ayyy nasıl sevindim balımmm Allahım kucağına almayıda nasip etsin maşallah subhanallah Allahım sağlıklı bi gebelik dönemini geçirmeni sağlasın inşaallah kuzuuuuuYapiyorm iki gündür çok silik çıkıyor arkadaşlar da gördü onayladii
İnsallh balım ama şüphedeyim hala adet günümde testi yapicm yine sanada rabbim nasip etsin hayrdr kuzu hastanede neaptin bi rahatsizliginmi warBende dün senin açtığın topiğe baktım bende gördüm o hayalet çizgiyi ama bugün hastahaneyle falan uğraştım çok bakamadım ayyy nasıl sevindim balımmm Allahım kucağına almayıda nasip etsin maşallah subhanallah Allahım sağlıklı bi gebelik dönemini geçirmeni sağlasın inşaallah kuzuuuuu
Var inşaallah var kuzu bebişin seninle dikkat et kendini yorma fazla amin balım inşaallah tsh için gittim kuzu haşimato var bende kontrol amaçlıİnsallh balım ama şüphedeyim hala adet günümde testi yapicm yine sanada rabbim nasip etsin hayrdr kuzu hastanede neaptin bi rahatsizliginmi war
İnsallh kuzum ihmal etme git kuzu ilacını faln kullanVar inşaallah var kuzu bebişin seninle dikkat et kendini yorma fazla amin balım inşaallah tsh için gittim kuzu haşimato var bende kontrol amaçlı
Tamam canım benim eşine söyledin miİnsallh kuzum ihmal etme git kuzu ilacını faln kullan
Kuzum kac dakkikada cikiyor iki cizgi ?İnsallh balım ama şüphedeyim hala adet günümde testi yapicm yine sanada rabbim nasip etsin hayrdr kuzu hastanede neaptin bi rahatsizliginmi war
Cok gecmis olsun bitanem ❤Var inşaallah var kuzu bebişin seninle dikkat et kendini yorma fazla amin balım inşaallah tsh için gittim kuzu haşimato var bende kontrol amaçlı
Ekledim tatlimEvet gördüm listeyi ama ben eklenmemişim zaten
Sagol ballilokmam ❤ nasilsin kuzucanimKuzum bende 2 li ve 4 lü testleri yapmışlardı eğer şimdi de 3 lü test yapalım derse direk 4 lü yaptırıcam o 3 lü testi de kapsıyormuş aklında bulunsun
Yerim seniiii
Ekledim.tatlimBenide ekle canim bat günüm 18 şubat_Masalim_
Allah razı olsun canımCok gecmis olsun bitanem ❤
1 saatte kuzu normalde hiç çıkmazdı pembemsiKuzum kac dakkikada cikiyor iki cizgi ?
Kuzum testin arkasında 20 dk gecince gecersiz yaziyor bence kan ver en kesin çözüm balim❤1 saatte kuzu normalde hiç çıkmazdı pembemsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?