Kuzum benim ayin 17sinde 11 hafta kusur gun olcak INŞALLAH ❤ doktor soyler ozaman cinsiyet belli olmaz dimi kuzumBen 11 haftalıkken yapıldı cnm
Yok cnm belli olmaz tam birbrine benzedgi donemler cnm kızda erkekte aynı oluo cnmKuzum benim ayin 17sinde 11 hafta kusur gun olcak INŞALLAH ❤ doktor soyler ozaman cinsiyet belli olmaz dimi kuzum
Feda olsun kuzum temiz ciksinda INŞALLAH ❤ cok şükür senin adina cok sevindim balim ALLAH'IM korusun yavrulamizi temiz olsunda 3luye gerek kalmaz iNŞALLAH ❤Sonuc temizdi cnm korkma seninde temiz cıkar zaten ense ve burun kemgi normalse korkmana gerek yok cnm down sendromu olup olmadgı anlasılıo zaten. Ben ikiliyi yaptm cnm ucluyu gerek gormedi doktrum fizikisi normal bebek dedi cnm anomali gormedi.
300 lira degldr cnm
Hayirlisi kuzum cok sagol bilgiler icin❤Yok cnm belli olmaz tam birbrine benzedgi donemler cnm kızda erkekte aynı oluo cnm
Saol cnm benm ama ıkılı temz cıksada ucluyu yaptranlar var cnm doktrdan doktra degısıo bilgn olsn kuzumFeda olsun kuzum temiz ciksinda INŞALLAH ❤ cok şükür senin adina cok sevindim balim ALLAH'IM korusun yavrulamizi temiz olsunda 3luye gerek kalmaz iNŞALLAH ❤
Ben kullandım canım gayet güzelevet canım
Tamam kuzum doktoruma danisiyim kuzum benim bakalim hayirli saglikli haber olsunda❤Saol cnm benm ama ıkılı temz cıksada ucluyu yaptranlar var cnm doktrdan doktra degısıo bilgn olsn kuzum
İnsallaj kuzum saglıklı haberlerni alrsn insallhhTamam kuzum doktoruma danisiyim kuzum benim bakalim hayirli saglikli haber olsunda❤
n11 de 30 adet 2 tanede hamilelik testi 29.90 peki nasıl kullanılıyorBen kullandım canım gayet güzel
Sabah 10-11 akşam 6-7 saatleri arasında olmak üzere günde iki defa yapman daha net sonuç verir testi yapmadan önceki 2 saat sıvı alımını en aza indirmen gerekiyor ve sabahki yaptığını ilk idrarla yapmaman gerekiyor canım uygulama ise aynı gebelik testi gibi iki damla idrar damlatıyorsunn11 de 30 adet 2 tanede hamilelik testi 29.90 peki nasıl kullanılıyor
30 tane yetermi kiSabah 10-11 akşam 6-7 saatleri arasında olmak üzere günde iki defa yapman daha net sonuç verir testi yapmadan önceki 2 saat sıvı alımını en aza indirmen gerekiyor ve sabahki yaptığını ilk idrarla yapmaman gerekiyor canım uygulama ise aynı gebelik testi gibi iki damla idrar damlatıyorsun
Bi ay deneyeceksen Yeter adet döngün kaç gün düzenli mi30 tane yetermi ki
kuzum etiketleEvet gördüm listeyi ama ben eklenmemişim zaten
Kuzum bende 2 li ve 4 lü testleri yapmışlardı eğer şimdi de 3 lü test yapalım derse direk 4 lü yaptırıcam o 3 lü testi de kapsıyormuş aklında bulunsunTamam kuzum doktoruma danisiyim kuzum benim bakalim hayirli saglikli haber olsunda❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?