❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Feda olsun kuzum temiz ciksinda INŞALLAH ❤ cok şükür senin adina cok sevindim balim ALLAH'IM korusun yavrulamizi temiz olsunda 3luye gerek kalmaz iNŞALLAH ❤

Feda olsun kuzum temiz ciksinda INŞALLAH ❤ cok şükür senin adina cok sevindim balim ALLAH'IM korusun yavrulamizi temiz olsunda 3luye gerek kalmaz iNŞALLAH ❤
Saol cnm benm ama ıkılı temz cıksada ucluyu yaptranlar var cnm doktrdan doktra degısıo bilgn olsn kuzum

n11 de 30 adet 2 tanede hamilelik testi 29.90 peki nasıl kullanılıyor
Sabah 10-11 akşam 6-7 saatleri arasında olmak üzere günde iki defa yapman daha net sonuç verir testi yapmadan önceki 2 saat sıvı alımını en aza indirmen gerekiyor ve sabahki yaptığını ilk idrarla yapmaman gerekiyor canım uygulama ise aynı gebelik testi gibi iki damla idrar damlatıyorsun

30 tane yetermi ki

Tamam kuzum doktoruma danisiyim kuzum benim bakalim hayirli saglikli haber olsunda❤
Kuzum bende 2 li ve 4 lü testleri yapmışlardı eğer şimdi de 3 lü test yapalım derse direk 4 lü yaptırıcam o 3 lü testi de kapsıyormuş aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…