Baklm cnm blki tutar senin kiBende erkek hisediyorum balim bakalim benimde mi senin gibi cikicak❤
Yaptrdim balim tabi 20 subattada ayrintili usg grcz cok heyecanliyimAy-hal ikili testi yaptrdin mi kuzum
Yaptrdim balim tabi 20 subattada ayrintili usg grcz cok heyecanliyimAy-hal ikili testi yaptrdin mi kuzum
Kac haftalik olcn kuzumBende 17 subatta gidicem canlar hastaneye❤
Amin amin inşallah tatlımAMiN kuzum INŞALLAHen tezzamanda sizde bu duyguyu yasayin hayirlisiyla INŞALLAH ❤
napıyosun hamilelik nasıl gidiyorEbrarr60 hayirli aksamlar kuzum❤
Ovu testi mikızlar laboquick nasıl alan varmı?
Saglikli sonuclar olsun INŞALLAH kuzum benim❤ doktora gttgmde iNŞALLAH 11 haftalik olcaz ALLAHIN izniyle ❤Yaptrdim balim tabi 20 subattada ayrintili usg grcz cok heyecanliyim
Kac haftalik olcn kuzum
Bilgim yok kuzum ismini duymadimkızlar laboquick nasıl alan varmı?
Amin ınsallah cnm ikili test zamnn olck yaptrcn mıSaglikli sonuclar olsun INŞALLAH kuzum benim❤ doktora gttgmde iNŞALLAH 11 haftalik olcaz ALLAHIN izniyle ❤
Kuzum 11 le 16 hafta sanirim ama doktorum ne derse kuzum suan bilmiyorum 17sinde söyler sanirim anlatir banaAmin ınsallah cnm ikili test zamnn olck yaptrcn mı
Cnm bebegin ensesni ölcuolar bide burun kemigi olusmus mu ona bakıolar ve kan veriosun 10 gune sonuc cıkıo cnm hastnlere gore fıyay degsıo cnm 80 e yapanda vaf 120 ye yapandaAy-hal kuzum nasil yapılıyor test ALLAHIM korusun yavrulamizi ❤ özelde nekadara yapiyolar kuzum bilgin varmi
Kuzum 11 le 16 hafta sanirim ama doktorum ne derse kuzum suan bilmiyorum 17sinde söyler sanirim anlatir bana
300 diye duydumda kuzum tam bilmiyorum ona gore hastayene gdym dedim sagol balim❤ saglikli olsunda INŞALLAH gerisi önemli degilCnm bebegin ensesni ölcuolar bide burun kemigi olusmus mu ona bakıolar ve kan veriosun 10 gune sonuc cıkıo cnm hastnlere gore fıyay degsıo cnm 80 e yapanda vaf 120 ye yapanda
evet canımOvu testi mi
Sonuc temizdi cnm korkma seninde temiz cıkar zaten ense ve burun kemgi normalse korkmana gerek yok cnm down sendromu olup olmadgı anlasılıo zaten. Ben ikiliyi yaptm cnm ucluyu gerek gormedi doktrum fizikisi normal bebek dedi cnm anomali gormedi.300 diye duydumda kuzum tam bilmiyorum ona gore hastayene gdym dedim sagol balim❤ saglikli olsunda INŞALLAH gerisi önemli degil
ALLAHIM saglikli sonuc ciksin kuzum INŞALLAH ❤ 2li 3liyi yaptrcanmi balim sonuc ne cikti senin kuzum ALLAHIN izniyle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?