Eşime yolda memleketine gdiyor aradım ama konusamadim müsait değil kuzu ama silik cizgi çıktığını biliyorTamam canım benim eşine söyledin mi
AMiN balim benim❤Allah razı olsun canım
Ay inşaallah kop koyu ikinci çizgide çıkar balımEşime yolda memleketine gdiyor aradım ama konusamadim müsait değil kuzu ama silik cizgi çıktığını biliyor
Ama kuzu hiç böle olmamıştı bariz belli yaniKuzum testin arkasında 20 dk gecince gecersiz yaziyor bence kan ver en kesin çözüm balim❤
İnsallh kuzum TAKVİM yapicm uğur getrsin
Adetime bi gün kaldı kuzum yarn sabh yada gece yapicm onda başka markayla ondada pozitif se tamamdır kan wericmEsr02 ALLAHIM iNŞALLAH hamissindir kuzum yarin kan verr benceeee seni hamis sultan olarak yazayimmm nede tatli olur ❤
İnsallh kuzummmmAy inşaallah kop koyu ikinci çizgide çıkar balım
Kuzum arkdasimda 20 dk beklemis cikmamis koymus kenara 1saate az pembe olmus sonradan sonuç olumsuz olduAma kuzu hiç böle olmamıştı bariz belli yani
Balimmm adeten 1 gun önce kanda cikar kesin bence idrar testini bosver saglik ocagina git icin rahatlasin ?Adetime bi gün kaldı kuzum yarn sabh yada gece yapicm onda başka markayla ondada pozitif se tamamdır kan wericm
AMiN kuzum INŞALLAH dualarim seninle bitanem ayyy kiz ben senden cok heyecanlandim❤İnsallh kuzum TAKVİM yapicm uğur getrsin
Gdebilirm kuzum tm çok sağol biraz kan aldrmaktan korkuyom kan tutuyor ya emin oluyum öle gdiyim dedim belli olmzBalimmm adeten 1 gun önce kanda cikar kesin bence idrar testini bosver saglik ocagina git icin rahatlasin ?
Yapppp kuzumm ugurlu gelsinİnsallh kuzum TAKVİM yapicm uğur getrsin
İyiki warsinnnn❤❤AMiN kuzum INŞALLAH dualarim seninle bitanem ayyy kiz ben senden cok heyecanlandim❤
Kiz ben dayanamam kosar giderim senin yerinde olsaammm yavrun için cok kan alcaklar dahaaa annesiGdebilirm kuzum tm çok sağol biraz kan aldrmaktan korkuyom kan tutuyor ya emin oluyum öle gdiyim dedim belli olmz
Kuzummm senin mutlu haberinnniii almak cok istiyorum kuzummmmmmmmm❤İyiki warsinnnn❤❤
TM kuzum sabh yapıyım o zmnEsr02 kuzum ozmn idrar testi yapicaksan ikk idrarina yap balimmm
Sağol canim :)Ekledim.tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?