❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok canm daha bekliyoruz iki sene oldu biz evleneli

Bakalim bugün adet tarihim olmam lazım belirtilerimde var oldum olacam gibi
Bennimde sat 20 kasım canım ama çok değişken iki üç gün gecikebiliyor karnmda şişlik yok ama ara ara adet belirtisi gelip gidiyor canım benimde hayırlı haber alırız inşallah

Üşümeye başladım kızlar ben adete yakın böyle oluyorum hep soğuk yere geçince adet ağrısı baslıyor hemen gelicek sanırım benimde

hava çok soğukk o yüzden iki gündir iş yerinde kalın kalın şallara dolanarak dolanıyorum normalde odam sıcakta sanırım ben soğuk aldım
Ay sanirim ondan sinir oldum kaloriferleri de dogru duzgun yakmamis adam cok az yanio altimda polar don :) ustumde uzun kollu kazak onun ustunde kalin esofman

Ay sanirim ondan sinir oldum kaloriferleri de dogru duzgun yakmamis adam cok az yanio altimda polar don :) ustumde uzun kollu kazak onun ustunde kalin esofman
yine sen benden sağlam giyinmişin yahu ne zaman kalın giysem bu defa iş yerinde terliyorum bugün çok kalın giymedim kutuplarda hissediyorum kendimi sabah işe gelirken hava -12 dereceydi

yine sen benden sağlam giyinmişin yahu ne zaman kalın giysem bu defa iş yerinde terliyorum bugün çok kalın giymedim kutuplarda hissediyorum kendimi sabah işe gelirken hava -12 dereceydi
Napim yarin islem var cnm usutmek istemiorum bu siralar kendime dikkat etmem lazm hasta olursam yandim yani antibiyotik agri kesici kullanmam yasak cunki

kızlar kasık ağrım arttıkça artıyor ya üşütme ya hamilelik bilmiyorum ama ağrı kendini böyle hissettirincede test yapasım geliyor sanırım ben dayanamayacam yarın sabah bi test yapcam bakalım rabbim hayrlısını nasip etsin

Napim yarin islem var cnm usutmek istemiorum bu siralar kendime dikkat etmem lazm hasta olursam yandim yani antibiyotik agri kesici kullanmam yasak cunki
aman dikkat et dşarı çıkma walla çok soğuk çkarsanda pantolon altına çorap falan giyin ay böyle durumlarda ev hanımı olasım geliyor ohhh peteğin önüne uzanırdım ( 2 yıl ücretsiz izinde şeyim yer görmedi it gibi koşturdum ayrı mesele)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…