Hadi gozel haberler bekliorum tatlm bnmmCancan kan verdim
2 de sonuclari alacagiz♡♡
Ne sirasi tatlm konunun ucunu bucağını kaçrdm ben
Var mı canımbebiş sende_Masalim_ inşallah hayırlı haberler veririz canım
Bennimde sat 20 kasım canım ama çok değişken iki üç gün gecikebiliyor karnmda şişlik yok ama ara ara adet belirtisi gelip gidiyor canım benimde hayırlı haber alırız inşallahYok canm daha bekliyoruz iki sene oldu biz evleneli
Bakalim bugün adet tarihim olmam lazımbelirtilerimde var oldum olacam gibi
Bennimde sat 20 kasım canım ama çok değişken iki üç gün gecikebiliyor karnmda şişlik yok ama ara ara adet belirtisi gelip gidiyor canım benimde hayırlı haber alırız inşallah
Heycanlı bekleyişşCancan kan verdim
2 de sonuclari alacagiz♡♡
anımEsraaaaaaa kuzuuuu takvimi nasil yaptin ben yapamadim
Ates takibi yapsana cnm kimileri ole anlio ovulasyonu ve adetiÜşümeye başladım kızlar ben adete yakın böyle oluyorum hep soğuk yere geçince adet ağrısı baslıyor hemen gelicek sanırım benimde
hava çok soğukk o yüzdenYa ben adet olmucam ama bende usuorum bu ara nednki
Ay sanirim ondan sinir oldum kaloriferleri de dogru duzgun yakmamis adam cok az yanio altimda polar don :) ustumde uzun kollu kazak onun ustunde kalin esofmanhava çok soğukk o yüzdeniki gündir iş yerinde kalın kalın şallara dolanarak dolanıyorum normalde odam sıcakta sanırım ben soğuk aldım
Ates takibi yapsana cnm kimileri ole anlio ovulasyonu ve adeti
yine sen benden sağlam giyinmişin yahu ne zaman kalın giysem bu defa iş yerinde terliyorum bugün çok kalın giymedim kutuplarda hissediyorum kendimi sabah işe gelirken hava -12 dereceydiAy sanirim ondan sinir oldum kaloriferleri de dogru duzgun yakmamis adam cok az yanio altimda polar don :) ustumde uzun kollu kazak onun ustunde kalin esofman
Anladm cnm hayirlisiCanım adet yakın böyle oluyorum bacaklarım buz gibi oluyor soğık yere gecınce adet agrısı basıyır yine adet olacagım
Napim yarin islem var cnm usutmek istemiorum bu siralar kendime dikkat etmem lazm hasta olursam yandim yani antibiyotik agri kesici kullanmam yasak cunkiyine sen benden sağlam giyinmişin yahu ne zaman kalın giysem bu defa iş yerinde terliyorum bugün çok kalın giymedim kutuplarda hissediyorum kendimi sabah işe gelirken hava -12 dereceydi
aman dikkat et dşarı çıkma walla çok soğuk çkarsanda pantolon altına çorap falan giyin ay böyle durumlarda ev hanımı olasım geliyor ohhh peteğin önüne uzanırdım ( 2 yıl ücretsiz izinde şeyim yer görmedi it gibi koşturdum ayrı mesele)Napim yarin islem var cnm usutmek istemiorum bu siralar kendime dikkat etmem lazm hasta olursam yandim yani antibiyotik agri kesici kullanmam yasak cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?