Dün verdin sen kadı canım çıkmışdır şimdiye gitde öğrenAynen kuzum dinlenelim. Benim sonuçlarım 2 den sonra çıkacak aldığımda yazarım buraya seni çok öptüm hadi uyuyalım :))
yok 34 yaşındayım 4 yıllık evli ve 3 yaşında bir kızım var normalde bi kaç ay sonra 2. çocuğu düşünüyordum ama bu ay tamda yumurtlamadan önce bir kez korunmasız birlikte olduk bakalım bebeğin rızkı varsa rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah .ha bi kaç ay sonra düşünme sebebimde tüylenme ile alakalı yasmin tedavisi görüyordum 6 ay demişti doktor ben 3. ayda doktora danışmadan bıraktım ya bu ilacı içersem çocuğum olmaz yaş geçiyo korkusuyla eşimde hala ilacı içiyorum sanıyormuş şuan bu noktadayız :)Kac yillik evlisin canim ilk gebeligin mi❤
benimde ilk gebelikte öyle oldu ev almıştık taşınma derdi tinerler içinde 1 hafta geçirdim yerleri jiletle kazı bu şu hamile olduğumu öğrenince öyle korkmuştumki o kimyasallarla zarar verdim diyeCanım ben üstüne adet gördüm:) o ihtimal beni buldu tüm belirtilerim vardi ama bi baktim adet oldum.Ama 3 gün sürdü ve çok az az geldi.Bnede nasil olsa cocuk yok hazir adetken evi bi guzel temizliyim dedim perde yıkama koltuk çekme yukari dolaplari silme hepsini yaptım:) Diger ayda hic olmadim dedim ya duzensizlik var bi test yaptim değerim 25 milyonlarda:)
ALLAH bagsilasin canim ikinciide kucagina alirsin INŞALLAH ❤yok 34 yaşındayım 4 yıllık evli ve 3 yaşında bir kızım var normalde bi kaç ay sonra 2. çocuğu düşünüyordum ama bu ay tamda yumurtlamadan önce bir kez korunmasız birlikte olduk bakalım bebeğin rızkı varsa rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah .ha bi kaç ay sonra düşünme sebebimde tüylenme ile alakalı yasmin tedavisi görüyordum 6 ay demişti doktor ben 3. ayda doktora danışmadan bıraktım ya bu ilacı içersem çocuğum olmaz yaş geçiyo korkusuyla eşimde hala ilacı içiyorum sanıyormuş şuan bu noktadayız :)
Gunaydin canisi❤Gunaydinn canlar
sağol canım hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinALLAH bagsilasin canim ikinciide kucagina alirsin INŞALLAH ❤
AMIN canim❤sağol canım hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yok canım 2 de gel.dedilerDün verdin sen kadı canım çıkmışdır şimdiye gitde öğren
bende 6 da uyandım benim yerimede uyu hemi çok uykum var5de uyanmak bana yaramadi biraz daha uyuyumm canlar uyaninca burdayim INŞALLAH ❤
halimi bi görsem enerjinin esamesi okunmuyo walla işte gözler yarı açık :)Maşallah sabah sabah bu ne enerji. Hızınıza yetişemiyorum bebişler
Yok canım bende o şans nerdeeee gökten para yağsa araya bi taş karışsa gelir o taş beni bulur bende bi gariplik söz konusu çekim kuvveti çok yüksek canım hiiiç ümitlenmiyorum o yüzdennCanım ben üstüne adet gördüm:) o ihtimal beni buldu tüm belirtilerim vardi ama bi baktim adet oldum.Ama 3 gün sürdü ve çok az az geldi.Bnede nasil olsa cocuk yok hazir adetken evi bi guzel temizliyim dedim perde yıkama koltuk çekme yukari dolaplari silme hepsini yaptım:) Diger ayda hic olmadim dedim ya duzensizlik var bi test yaptim değerim 25 milyonlarda:)
Esraaaaaaa kuzuuuu takvimi nasil yaptin ben yapamadimCanm troid için ne diyosun bende çıkan 4.91 normal değer 0.27 4.21 sabah gideckdm hastaneye ama dedm haftaya gidiyim eğer yükselirse ilaca başlarm
öyle deme lütfen güzel düşün güzel olsun bende de o bahtsızlık var ama yinede umutlu olmaya çalışıyorum canımYok canım bende o şans nerdeeee gökten para yağsa araya bi taş karışsa gelir o taş beni bulur bende bi gariplik söz konusu çekim kuvveti çok yüksek canım hiiiç ümitlenmiyorum o yüzdenn
Yağmur canimUmya kendine dikkat et canım bu arada ismin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?