❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kac yillik evlisin canim ilk gebeligin mi❤
yok 34 yaşındayım 4 yıllık evli ve 3 yaşında bir kızım var normalde bi kaç ay sonra 2. çocuğu düşünüyordum ama bu ay tamda yumurtlamadan önce bir kez korunmasız birlikte olduk bakalım bebeğin rızkı varsa rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah .ha bi kaç ay sonra düşünme sebebimde tüylenme ile alakalı yasmin tedavisi görüyordum 6 ay demişti doktor ben 3. ayda doktora danışmadan bıraktım ya bu ilacı içersem çocuğum olmaz yaş geçiyo korkusuyla eşimde hala ilacı içiyorum sanıyormuş şuan bu noktadayız :)

benimde ilk gebelikte öyle oldu ev almıştık taşınma derdi tinerler içinde 1 hafta geçirdim yerleri jiletle kazı bu şu hamile olduğumu öğrenince öyle korkmuştumki o kimyasallarla zarar verdim diye

ALLAH bagsilasin canim ikinciide kucagina alirsin INŞALLAH ❤

Yok canım bende o şans nerdeeee gökten para yağsa araya bi taş karışsa gelir o taş beni bulur bende bi gariplik söz konusu çekim kuvveti çok yüksek canım hiiiç ümitlenmiyorum o yüzdenn

Canm troid için ne diyosun bende çıkan 4.91 normal değer 0.27 4.21 sabah gideckdm hastaneye ama dedm haftaya gidiyim eğer yükselirse ilaca başlarm
Esraaaaaaa kuzuuuu takvimi nasil yaptin ben yapamadim

Yok canım bende o şans nerdeeee gökten para yağsa araya bi taş karışsa gelir o taş beni bulur bende bi gariplik söz konusu çekim kuvveti çok yüksek canım hiiiç ümitlenmiyorum o yüzdenn
öyle deme lütfen güzel düşün güzel olsun bende de o bahtsızlık var ama yinede umutlu olmaya çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…