İnşallah birgün olacak ondan ümitliyimde hani böyle bir mucize beni bulmaz ondan ümidim yok sadece canımcım yoksa son derece umutluyum ümitliyim asla yitirmemöyle deme lütfen güzel düşün güzel olsun bende de o bahtsızlık var ama yinede umutlu olmaya çalışıyorum canım
Bitanem güzel hamiş güzel anniş günaaaaaaydııııııın kuzuuummmm ❤❤❤Yağmur canim
rabbim yardimcin olsun insallah esinde gittimi canimMerhaba hanımlar,
Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. Bakalım 1 hafta daha devam edicem. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.
rabbim yardimcin olsun insallah esinde gittimi canim
oh ne guzel rabbim verir insallah kuzum bisey yokmus ne guzelevet gitti ikimizdede sorun yok çok şükür
Cnm kanamanmı varki suan üstüne görmeden şüpheleniyosunYok canım bende o şans nerdeeee gökten para yağsa araya bi taş karışsa gelir o taş beni bulur bende bi gariplik söz konusu çekim kuvveti çok yüksek canım hiiiç ümitlenmiyorum o yüzdenn
Evet kızlar bakın bat listesinde sonlardayım oda olursa başa sarmazsak.hadi hergün biri güzel bi haber versin ki vakit geçsin bizede umut olsunHamiş haberi veren var mı başka arkadaşlar
Amin aminn canım Rabbim sağlıklı hamişlik bi avazda kolay hayırlı doğum nasip etsinHanımlar Rabbim hepinizin önce karnini sonra kucağıni doldursun inşaallah banada hayirlisiyla sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin birbirimize dua edelim
Gunaydim hayatimmm benimmmmmBitanem güzel hamiş güzel anniş günaaaaaaydııııııın kuzuuummmm ❤❤❤
Cancan kan verdimUmya kuzummm 10nda domtora gidicektinnn merakla bekliyoruz seniii❤
Hayırlı haberler getir kuzucugum mCancan kan verdim
2 de sonuclari alacagiz♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?