❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ah cnm mecbur cikicam aksam ustu halama gidicez orda kalicaz bu akssm yarin 9da hastsnede olmam gerekio oyuzden bu geceden gidicez yuzduk yuzduk kuyruguna geldikte

merhabalr hamis olan bayanlar gogus agrisini tarif edebilir mısınız acabaa benim göğsüm agriyor ama ikisi birden degil icten sanci giriyo 4-5 gundr bat 28 aralik usutmede olablr mi diye dusunuyorm ama dokununca yok bisey ici sizliyo mu sanciyo mu cok karisik vi sag bi sol

Benimde oylde oluyor canim ya bat 30aralik hamilelik belirtisimi acaba ya

ya ben artik gebelige degilde hastamiym biseym mi var diyorm o kadar uzagm yani hamilelige cok istiyorm aslinda ama olmuyo diye pek hamilelige yormuyorm.hic bu kadar gogus agrisi cekmedim gebelerin bahsettigi gibi bi agrida degil ucu agirmiyo dokununca agirmiyo icten ice sanciyo sizliyo insallah kotu bisey degildr ikimiz icinde

Cancan kan verdim
2 de sonuclari alacagiz♡♡
Kuzu aldınmı sonucu Janow tatlım sen aldınmı hadi kızlar haber bekliyoruz
Evet kuzum hamilelik belirtisi ama umutlandırmıyimde simdi belli olmuyo bu işler

Yok tatlim niye kotu bisey olsun insallah bebistir:)

Kuzu aldınmı sonucu Janow tatlım sen aldınmı hadi kızlar haber bekliyoruz
Evet kuzum hamilelik belirtisi ama umutlandırmıyimde simdi belli olmuyo bu işler

Yok tatlim niye kotu bisey olsun insallah bebistir:)
insallah canim yaa her ay bi heves ama korktm bu gogus agrisindan bakalm kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…