Ah cnm mecbur cikicam aksam ustu halama gidicez orda kalicaz bu akssm yarin 9da hastsnede olmam gerekio oyuzden bu geceden gidicez yuzduk yuzduk kuyruguna geldikteaman dikkat et dşarı çıkma walla çok soğuk çkarsanda pantolon altına çorap falan giyin ay böyle durumlarda ev hanımı olasım geliyor ohhh peteğin önüne uzanırdım ( 2 yıl ücretsiz izinde şeyim yer görmedi it gibi koşturdum ayrı mesele)
benimde 7 ama adet olacagim bence .s belirtilerim varKızlar benimde son 9 günn nası geçicek bu günler
Amin aminn canım Rabbim sağlıklı hamişlik bi avazda kolay hayırlı doğum nasip etsin
hayırlı haberlerle gel inşallah canım bizlere haber verAh cnm mecbur cikicam aksam ustu halama gidicez orda kalicaz bu akssm yarin 9da hastsnede olmam gerekio oyuzden bu geceden gidicez yuzduk yuzduk kuyruguna geldikte
Kişisel bilgilerden yaptm canımm aşa doğru inince görünüyo tahmini doğum tarihini giriyosun sen kan sonucunu öğrendnmiEsraaaaaaa kuzuuuu takvimi nasil yaptin ben yapamadim
Benimde oylde oluyor canim ya bat 30aralik hamilelik belirtisimi acaba yamerhabalr hamis olan bayanlar gogus agrisini tarif edebilir mısınız acabaa benim göğsüm agriyor ama ikisi birden degil icten sanci giriyo 4-5 gundr bat 28 aralik usutmede olablr mi diye dusunuyorm ama dokununca yok bisey ici sizliyo mu sanciyo mu cok karisik vi sag bi sol
ya ben artik gebelige degilde hastamiym biseym mi var diyorm o kadar uzagm yani hamilelige cok istiyorm aslinda ama olmuyo diye pek hamilelige yormuyorm.hic bu kadar gogus agrisi cekmedim gebelerin bahsettigi gibi bi agrida degil ucu agirmiyo dokununca agirmiyo icten ice sanciyo sizliyo insallah kotu bisey degildr ikimiz icindeBenimde oylde oluyor canim ya bat 30aralik hamilelik belirtisimi acaba ya
Kuzu aldınmı sonucuCancan kan verdim
2 de sonuclari alacagiz♡♡
Evet kuzum hamilelik belirtisi ama umutlandırmıyimde simdi belli olmuyo bu işlerBenimde oylde oluyor canim ya bat 30aralik hamilelik belirtisimi acaba ya
Yok tatlim niye kotu bisey olsun insallah bebistir:)ya ben artik gebelige degilde hastamiym biseym mi var diyorm o kadar uzagm yani hamilelige cok istiyorm aslinda ama olmuyo diye pek hamilelige yormuyorm.hic bu kadar gogus agrisi cekmedim gebelerin bahsettigi gibi bi agrida degil ucu agirmiyo dokununca agirmiyo icten ice sanciyo sizliyo insallah kotu bisey degildr ikimiz icinde
insallah canim yaa her ay bi heves ama korktm bu gogus agrisindan bakalm kismetKuzu aldınmı sonucuJanow tatlım sen aldınmı hadi kızlar haber bekliyoruz
Evet kuzum hamilelik belirtisi ama umutlandırmıyimde simdi belli olmuyo bu işler
Yok tatlim niye kotu bisey olsun insallah bebistir:)
Yok canım lekem oldu da ben şüphelenmedimCnm kanamanmı varki suan üstüne görmeden şüpheleniyosun
Kan sonucu 97.50 kuzularHeycanlı bekleyişş
Tahminine göre ne kadarlık kuzumm. Muhtemelen geç döllenme olmuşdur çünkü idrarda da geç öğrendinya muhtemel 2 haftalık faln sanırımKan sonucu 97.50 kuzular
2 gun sonra tekrat verecegim
Allah razi olsun canimUmya tebrikler canm bu arada allah kucagina almayi nasip etsin
Aldim canim 97Kuzu aldınmı sonucuJanow tatlım sen aldınmı hadi kızlar haber bekliyoruz
Evet kuzum hamilelik belirtisi ama umutlandırmıyimde simdi belli olmuyo bu işler
Yok tatlim niye kotu bisey olsun insallah bebistir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?