Kaynanamin tansiyonu dustu
Ay inşallah bebeğime zarar vermesn de levotorın 25 mcg başladı zarar olmaz demiInsallah biseycigin cikmaz hayatim sakin sikinti yapmaaa
Tansiyonu niye düştü canımmm hayırdırKaynanamin tansiyonu dustu
Hastaneye getirdik yatis verdiler(
Cok uzuldum simdi onunla hastane odasindayim
Doktor kontrolundeyse kuzu bisey olmaz ama sen kadin doguma git git sor ona goreAy inşallah bebeğime zarar vermesn de levotorın 25 mcg başladı zarar olmaz demi
Oy maşallah kuzu devamı gekir insallah hic korkma :)Aldim canim 97
Hayırdır kuzummmbenimdeeeeee
Rahatsiz zaten kuzum oyle aniden rahatsizlandi getirdikTansiyonu niye düştü canımmm hayırdır
Amin canimm insallah darisi basinaOy maşallah kuzu devamı gekir insallah hic korkma :)
İnşallah kuzum bebeğime zarar vermesindeDoktor kontrolundeyse kuzu bisey olmaz ama sen kadin doguma git git sor ona gore
Hamistir insallah heyecandan yazamamistiiiiiirJanow kuzu niye hala yazmadin merak ediyorum
Wermez insallah kuzucaaaannnİnşallah kuzum bebeğime zarar vermesinde
Üşütmüşsyndur adet olduğunda göğüslerini baksana anormal bişey var mı diyeya ben artik gebelige degilde hastamiym biseym mi var diyorm o kadar uzagm yani hamilelige cok istiyorm aslinda ama olmuyo diye pek hamilelige yormuyorm.hic bu kadar gogus agrisi cekmedim gebelerin bahsettigi gibi bi agrida degil ucu agirmiyo dokununca agirmiyo icten ice sanciyo sizliyo insallah kotu bisey degildr ikimiz icinde
gecmiyo gunler sabirsizlaniyorum bu ay adet olacakmiyim diye .s adet belirtileri var ama yinede merak ediyor insan .sHayırdır kuzummm
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et tatlım rabbim acil şifa versin kayınvalideneKaynanamin tansiyonu dustu
Hastaneye getirdik yatis verdiler(
Cok uzuldum simdi onunla hastane odasindayim
bu ay seninle atnı şeyleti yaşıyoruz ama toparla ya biraz degişik birşeyler yap benim moral geri geldiBu arada kızlar bazı sıkıntılarım var sabaha kadar uyuyamiyorum kaltigimda cok halsiz kalkiyorum icimden hicbirsey yapmak gelmiyor isleri bile kendimi zorlayarak yapiyorum ne olacak benim bu halim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?