❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Üşütmüşsyndur adet olduğunda göğüslerini baksana anormal bişey var mı diye
adet oldgmda agirmaz genelde sadece 1 gun oncesi hafif agri olur sonra gecer zaten.elle kontrl ediyrm kist yada herhangi bi sertlik var mi diye ama yok devam ederse dra gidicem artik usutmemi baska biseymi anliycaz canm sagol cvo yazdgn icin

Hanımlar Rabbim hepinizin önce karnini sonra kucağıni doldursun inşaallah banada hayirlisiyla sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin birbirimize dua edelim
Amin canim cok sagol ❤
Benide etiketleyin 25 aralık
Ekliyorum canim ❤
Ne sirasi tatlm konunun ucunu bucağını kaçrdm ben
Kuuzm bat sirasi sende ya
_Masalim_ haklısın kuzum ya arada girip ciktim ama o zamanda senle rastlasamadim
Kuzum gec uyuyorsun ya kuzum uyku dezensizligi siknti cunku bende oyleyim
Bu arada kızlar bazı sıkıntılarım var sabaha kadar uyuyamiyorum kaltigimda cok halsiz kalkiyorum icimden hicbirsey yapmak gelmiyor isleri bile kendimi zorlayarak yapiyorum ne olacak benim bu halim ya
Kuzum bigun boyunca uyuma gece erken yat kendini dinleme kuzum oda yoruyor insani❤
Geldim bitanem kuzum misafirim.geldi aniden simdi gittiler oyuzden gelemedim kuzum❤

84zmr kuzum ilacın dozu düşük merak etme sen tiroid ilacı plasenta ya ulaşmadan vücuttan atılıyor ben 75 mg kullandım yani, hatta günde 2 ve daha fazla kullanan bile var onu sıkıntı yapma sen K
Doğum Dr da sorarsın gittiğinde için rahatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…