Ya sen nie kadin doguma gidip bilgilendirmiyosunİnşallah kuzum bebeğime zarar vermesinde
Kuzum direk dahiliyeye gittim dediğin ilaçdan verdi yarnda ultrasyn dediYa sen nie kadin doguma gidip bilgilendirmiyosun
Sen kadin doguma bi gorun geneKuzum direk dahiliyeye gittim dediğin ilaçdan verdi yarnda ultrasyn dedi
Arıycam kuzum birazdan doktoruSen kadin doguma bi gorun gene
Canım gidemedim bugün yarına kaldıJanow kuzu niye hala yazmadin merak ediyorum
Kızzz niye gidemedinnCanım gidemedim bugün yarına kaldı
adet oldgmda agirmaz genelde sadece 1 gun oncesi hafif agri olur sonra gecer zaten.elle kontrl ediyrm kist yada herhangi bi sertlik var mi diye ama yok devam ederse dra gidicem artik usutmemi baska biseymi anliycaz canm sagol cvo yazdgn icinÜşütmüşsyndur adet olduğunda göğüslerini baksana anormal bişey var mı diye
kendini koyverme bence cıkamazsın boşluktan ya herseyın sonu degılEbrarr60 ne yaparsam yapiyim olmuyoki sanki bir boşlukta gibiyim suan
Amin canim cok sagol ❤Hanımlar Rabbim hepinizin önce karnini sonra kucağıni doldursun inşaallah banada hayirlisiyla sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin birbirimize dua edelim
Ekliyorum canim ❤Benide etiketleyin 25 aralık
Kuuzm bat sirasi sende yaNe sirasi tatlm konunun ucunu bucağını kaçrdm ben
Kuzum gec uyuyorsun ya kuzum uyku dezensizligi siknti cunku bende oyleyim_Masalim_ haklısın kuzum ya arada girip ciktim ama o zamanda senle rastlasamadim
Kuzum bigun boyunca uyuma gece erken yat kendini dinleme kuzum oda yoruyor insani❤Bu arada kızlar bazı sıkıntılarım var sabaha kadar uyuyamiyorum kaltigimda cok halsiz kalkiyorum icimden hicbirsey yapmak gelmiyor isleri bile kendimi zorlayarak yapiyorum ne olacak benim bu halim ya
Geldim bitanem kuzum misafirim.geldi aniden simdi gittiler oyuzden gelemedim kuzum❤_Masalim_ nerelerdesinnnn
Keske gitseydin sabah kuzummm yarin gidersin ❤Kuzum 16.30 da kapanıyormuş tabi 12 ye kadar uyumayınca birşeye yetişemedim, sinirlerim çok bozuk benim.bugün ya
Bugün bunalımdayım sanırım artık yarın giderim hem tekrar kan veririm hani artışı kontrol etmiş olurumKeske gitseydin sabah kuzummm yarin gidersin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?