Kuzum uyku duzensizligi neden bunlara bende oyleyimBugün bunalımdayım sanırım artık yarın giderim hem tekrar kan veririm hani artışı kontrol etmiş olurum
İnşallah normaldir tatlım iyi düşünmeye çalışıyorum :)Oluyo kuzum oluyo ve bende haftayı devirdiğimde de oluyo adet döneminde olur normal
Kuzum bu aksam teat yapucaksin dimi merakla bekliyorum balimmmm❤Üşütmüşüm gibi kızlar midem bulanıyor hasta gibi hissediyorum uyumuşum
Kuzum uyku duzensizligi neden bunlara bende oyleyim
Kuzum bu aksam teat yapucaksin dimi merakla bekliyorum balimmmm❤
Kuzum hayati guzellesitrende bunaltanda bizleriz ... guzel bi ktap oku kuzum sonra erkenden belki uykun gelir gece oturynca dusun dusun yıpranıyoruz kendimden biliyorum balimEbrarr60 ne yaparsam yapiyim olmuyoki sanki bir boşlukta gibiyim suan
yok ztn sadece @Rabia1994 var ondanda ses yok aanirim henuzKızlar ben yokken bugün kü bat lar dan geldi mi haberler :) baya kaçırdım sohbeti
Sağoll canımm rahtlattın benii84zmr kuzum ilacın dozu düşük merak etme sen tiroid ilacı plasenta ya ulaşmadan vücuttan atılıyor ben 75 mg kullandım yani, hatta günde 2 ve daha fazla kullanan bile var onu sıkıntı yapma sen K
Doğum Dr da sorarsın gittiğinde için rahatlar :)
Kuzum ya karbonati bosver onemli olan iki cizgiii❤Yapacagım canım benim altı bucuk yedi gibi idrar içine karbonat attm köpürmedi hiç ama bilmiyorm yine de
Donuste gel hemserimmm mutlaka sensiz olmaz ❤Hosgeldin benimde kocis evde annemlere gidecegiz bakmadan duramiyorum .d_Masalim_
Gidecem kuzummmm84zmr balim sanirim troit cikmis cok gecmis olsun kuzum doktora danismayi unutma nezman gidiceksin kadin doguma kuzum❤
Anliyorum Kuzum bebek bekletiside sanirim pskolojik bizi yipratiyor bitanem_Masalim_ kuzum uykudan öte içten gelen bir sikinti buda uyku duzenime yansıyor haliyle
inşallah canım ya bende güzel haberlerle gelirim çok istiyorum bazen adet olcak gibiyim çok karmaşık içindieyi. Şimdi grip olmş gibiyim anlamadmKuzum ya karbonati bosver onemli olan iki cizgiii❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?