❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Oyyy maşallah subhanallah Allahım bu tatlı bol hamişli topiği sen nazarlardan koru Mel0d1 hamilesiiinnnn sende tatlımmmmm
Yaa ne güzel dimi hadi sen de güzel haberle gel kuzum. Listedekiler ocağa kadar hepiniz pozitif olun inşallah

Oyyy maşallah subhanallah Allahım bu tatlı bol hamişli topiği sen nazarlardan koru Mel0d1 hamilesiiinnnn sende tatlımmmmm

Balımmmmmm pozitif çıkmış kızzzzz ne kadar mutlu oldum ya zaten hep ağlıyorum bugün ben bi gidip senin için ağlayıp gelim

Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin Rabbim sabırsızlıkla bekleyen bizlere de nasip etsin tez vakitte
Dimiii kizlarr ya cok heyecanliii Mel0d1 sizlerede soralim.dedik bende cok mutlu oldummmm yaaaaa hamislerimiz artiyor

Balımmmmmm darısı sizin başınıza inşallah devamında da herşey yolunda gider rabbim tamamına erdirsin
AMIN bitanem ben sizlerin haberleriyle mutluluktan ucuyorum darisi bizlere INŞALLAH suan bizde hamisizdir 30nda bizde iki cizgiyi gorelim sonrada kucagimcia sagliklica alalim INŞALLAH ❤❤❤

AMIN bitanem ben sizlerin haberleriyle mutluluktan ucuyorum darisi bizlere INŞALLAH suan bizde hamisizdir 30nda bizde iki cizgiyi gorelim sonrada kucagimcia sagliklica alalim INŞALLAH ❤❤❤
İnşallah kuzum önce pozitifti görelim hep beraber sonra çoook güzel 9 ay geçirelim sağ salim kucağımıza alalım inşallah rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…