- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
24 aralikmiz adetin erken yapmissin testi canim suphelendinmi
Balımmmmmm pozitif çıkmış kızzzzz ne kadar mutlu oldum ya zaten hep ağlıyorum bugün ben bi gidip senin için ağlayıp gelimAğlamalı gülmeli haber veriyorum kızlar size Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
Kuzum benim.degil test24 aralikmiz adetin erken yapmissin testi canim suphelendinmi
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin Rabbim sabırsızlıkla bekleyen bizlere de nasip etsin tez vakitteBayılırım hemen soyleme oyle
Ben pek ozenmedim bugün canim valla mercimek çorbasıAkşam yemekte ne var kızlar
Canım hayırlı olsun banada öyle geldi çok mutlu oldum senin adına :)Ağlarom ama bak yaaaaa cidden inşallah doğrudurr aşkımsınız yaaaaa bayılcam bak şimdi çok dua ettim hepimiz için inaşiallah doğrudur yaaa
Yaa ne güzel dimi hadi sen de güzel haberle gel kuzum. Listedekiler ocağa kadar hepiniz pozitif olun inşallahOyyy maşallah subhanallah Allahım bu tatlı bol hamişli topiği sen nazarlardan koruMel0d1 hamilesiiinnnn sende tatlımmmmm
Oyyy maşallah subhanallah Allahım bu tatlı bol hamişli topiği sen nazarlardan koruMel0d1 hamilesiiinnnn sende tatlımmmmm
Balımmmmmm pozitif çıkmış kızzzzz ne kadar mutlu oldum ya zaten hep ağlıyorum bugün ben bi gidip senin için ağlayıp gelim
Dimiii kizlarr ya cok heyecanliiiÇok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin Rabbim sabırsızlıkla bekleyen bizlere de nasip etsin tez vakitte
AMIN kuzummmmmmmmYaa ne güzel dimi hadi sen de güzel haberle gel kuzum. Listedekiler ocağa kadar hepiniz pozitif olun inşallah
Balımmmmmm darısı sizin başınıza inşallah devamında da herşey yolunda giderDimiii kizlarr ya cok heyecanliiiMel0d1 sizlerede soralim.dedik bende cok mutlu oldummmm yaaaaa hamislerimiz artiyor
Rabbim kabul etsin canım şükrünü dualarını daim etsin hayrlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallahŞimdi yine abdest alıp okuyacagım canım şükür edip size dua edecegim
AMIN bitanem ben sizlerin haberleriyle mutluluktan ucuyorum darisi bizlere INŞALLAH suan bizde hamisizdir 30nda bizde iki cizgiyi gorelim sonrada kucagimcia sagliklica alalim INŞALLAH ❤❤❤Balımmmmmm darısı sizin başınıza inşallah devamında da herşey yolunda giderrabbim tamamına erdirsin
İnş güzel olacak . Bizlerede dua et canım benimAğlamalı gülmeli haber veriyorum kızlar size Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
İnşallah kuzum önce pozitifti görelim hep beraber sonra çoook güzel 9 ay geçirelim sağ salim kucağımıza alalım inşallah rabbim nasip etsinAMIN bitanem ben sizlerin haberleriyle mutluluktan ucuyorum darisi bizlere INŞALLAH suan bizde hamisizdir 30nda bizde iki cizgiyi gorelim sonrada kucagimcia sagliklica alalim INŞALLAH ❤❤❤
AMIN caniminiciii ❤❤❤İnşallah kuzum önce pozitifti görelim hep beraber sonra çoook güzel 9 ay geçirelim sağ salim kucağımıza alalım inşallah rabbim nasip etsin
ona yazicakdim aana yazmisim .dKuzum benim.degil testMel0d1 kuzununn 20yle 24 arasiymis adeti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?