Ah kuzu bendeeee yaa kalbim durucakYaklastikca panikleyen tek ben miyim .d
Bal hamilelik beltrsidr o stres yapma kan vereblrmisn suan ???Hala adet olcak gibi hissediyorum Allah ım nasıl bir şey bu
Kuzum c le t cizgili olucak senin öyle kuzummmC de yanınca hamile olunmuyor mu canım t hep yanıyor oyle değil miydi ki inşallah öyledir canım yaaa
kaldir esini hemen bi yere gidi0 kan verin uyuyamazsindaHala adet olcak gibi hissediyorum Allah ım nasıl bir şey bu
Kuzuuu tamam ozmn hamilesin yaaaa zaten oylr olcak ben ilk t oldu dedin sandimmmm söylüyorum hamilesinnnnnnnnnnnnnC önce kıpkırmızı oldu canım sonra t
Kuzu hamilesin ikk c cikiyor sonra t ben tam tersi oldu sandim sendeeee kesin dogru hamilesinSağolasınız kuzularım sabahtır üşüdm grip gibi yattım şimdi ter atıyorm
Nereye verilir bu saatte cıkar mı sonuç şaşkınım bir testim daha var sabah yapayımBal hamilelik beltrsidr o stres yapma kan vereblrmisn suan ???
Kuzu kesin hamissin yaaa bana bakkk dualarin kabul olduuuuu ya yerim.ben seni yarin kan verirsinNereye verilir bu saatte cıkar mı sonuç şaşkınım bir testim daha var sabah yapayım
Test apartmanda kaldı canm bn asagıdayım ne oldu derler şimdi gidersem şüphe yaparBidaha at kuzum testi atmadiysan??Mel0d1
Tamam bebegim zaten geriye gittim baktim ben kesin hamilesin kuzum sonucta iki cizgi cikmisTest apartmanda kaldı canm bn asagıdayım ne oldu derler şimdi gidersem şüphe yapar
lahKuzu kesin hamissin yaaa bana bakkk dualarin kabul olduuuuu ya yerim.ben seni yarin kan verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?