Yarin mutlaka kan ver tmmi kuzummmm kendinede cok ii bak agir falan kaldrma hizli kosmainşallah canm ya Allah herkese nasip etsin hepimize çok karmasık duygudayım
lah
Kuzenm almş beş liralık canm diğer test daha pahalı eczacı diğerindende alın demiş ondan kafam bulankTamam bebegim zaten geriye gittim baktim ben kesin hamilesin kuzum sonucta iki cizgi cikmis
nımYarin mutlaka kan ver tmmi kuzummmm kendinede cok ii bak agir falan kaldrma hizli kosma
Ya kuzu benim testim 2 tlydi hamile oldugum ortaya cikti sen kimseye bakma yarin kan ver balim suan iki cizgi ve hamilelik bu 2 cizgiKuzenm almş beş liralık canm diğer test daha pahalı eczacı diğerindende alın demiş ondan kafam bulank
Bayılırım hemen soyleme oyleKuzuuu tamam ozmn hamilesin yaaaa zaten oylr olcak ben ilk t oldu dedin sandimmmm söylüyorum hamilesinnnnnnnnnnnnn
Bizede dua et kuzummmmm❤❤❤Tamam canm mutlaka verecegm yarın çok sağolasın ortak oldunuz duyguma Allah herkese versin
nım
İnşallah canımsınız ya mutlulukta ucacgımYa kuzu benim testim 2 tlydi hamile oldugum ortaya cikti sen kimseye bakma yarin kan ver balim suan iki cizgi ve hamilelik bu 2 cizgi
Kuzum teste gore hamissin bak kizlarda gorucek keske herkesi etiketleseydin kizlarda yazar sanaBayılırım hemen soyleme oyle
Şimdi yine abdest alıp okuyacagım canım şükür edip size dua edecegimBizede dua et kuzummmmm❤❤❤
Heyecandan napıcagımı sastm canm yaKuzum teste gore hamissin bak kizlarda gorucek keske herkesi etiketleseydin kizlarda yazar sana
ALLAH kabul etsin balimmm senin cok mutlu oldum bitanem❤❤❤❤Şimdi yine abdest alıp okuyacagım canım şükür edip size dua edecegim
Darısı basınıza canımmmmALLAH kabul etsin balimmm senin cok mutlu oldum bitanem❤❤❤❤
Ağlamalı gülmeli haber veriyorum kızlar size Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
tUmya 84zmr min123 E Esilayagmur @Saman Alevi @mcyln83 deepandfury kizlar Mel0d1 testine bakin balllar ismini sayamadigm kuzularda bi bakinnn❤❤❤
acile gitsen ya terliyorm usuyorum de ama hamilelik suphem var de hemen yaparlar sonra bakarlar sanaHeyecandan napıcagımı sastm canm ya
AMIN bitanem ❤Darısı basınıza canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?