❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum sıfayi kapmissin kuzummm cok gecmis olsunnn degerlemdreblrsen degerlendr ama kuzum en önemlisi sagliginn... komsuda geldyse hastasin onu takma kafana kuzum bat nezaman di kuzum tez zamanda iyilesirsin INŞALLAH
Canimsin yaa eşim de işte yani kendimi çok kötü hissediyorum ise yaramazin biriyim çok mu tembelim neyim. Ya aslinda komsum öyle biri değil ama ben rahatsiz oldum yani yaa bat 8 ocak kuzu daha cokk var ama normalden erken yumurtlama oldu galıba 2 ocak falana denk gelecek umudum gitto biraz canimm cokk sıkıldı sizle paylaşmak istedim

Umuduni kaybetme balim umudu kesmek olmaz duarlar beklicez balim❤ kuzum hastasin bitanem evi bosver hicte tembel degilsin hastayken bile evini düşünen hamarat hatundur tembel degil tamami komsunda anlamistr hastasin hepimiz insanız olur böyle seyler uzme bosuna kendini simdi sen balli sut ic guzelce erken uyu yarin bomba gibi ol yarini degerlendr kuzum ❤

Son düzenleme:
. Balımmm ay sonuna senden de g0zel haberler laıcaz hissediyorm inşallah şimdi ben kuran okumaya geçiyırm ve bol bol dua edicm hepimize bebişlerimiz sağlığı için ve haniş kalmanız için

. Balımmm ay sonuna senden de g0zel haberler laıcaz hissediyorm inşallah şimdi ben kuran okumaya geçiyırm ve bol bol dua edicm hepimize bebişlerimiz sağlığı için ve haniş kalmanız için
Ayy kuzum agzin bal yesin INŞALLAH bitanem cok sagol ALLAH razi olsun bitanem❤ALLAH kabul etsin INŞALLAH kardesim

Kuzummm banada dua edinde ilacın dozunu fln arttırmasnlar bu doz yeterli kalsın ve bebeğime bana bişy olmasn 9 ay boyunca _Masalim_
Oy kiyamam ben saanaaa tabi ederim balimmm ALLAHIM korusun her kötü seyden hastalıktan❤ saglikli bi şekilde hamislik gecir sagliklica bebegini kucagina al bitanem ❤

Kuzumm benimm çok saol valla iyiki varsin. Sütüm de bitti canisi yaa ne güzel olurdu simdi ballı süt.. napalım hayırlısı kuzumm tam zamanında olmasında da vardır bi hayır ne diyim Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Dualar üzerine kurulu dünya zaten duasız hiçbişey olmaz ediyorum inşallah Rabbim kabul etsin aminnn. Kuzum çok pardon ama bu halimle bile degerlendirdim ki bugünü ama yani ne bileyim moralim sıfır oldu birden kötü hissetim kendimi inşallah bu ay güzel haberlerimizi alırız baksana topik hamis dolmaya başlamış sıra bize de gelir inşallah hamiş arkadaşlarıma hayirli ugurlu olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah bizlere de dua etmeyi unutmayın güzellerim Umya 84zmr Mel0d1

Kuzum hic korkma sonucta degerin cok guzel troitinde sınırı cok az gecmis hic bisicik olmaz ALLAHIN izniyle kendinide cok sukur iyi hisediyosun sknti yok balim❤
Çok şükür balım bi sıkıntm yok inşallahda olmıycak yarnda ultrasyona gidcm boğazmdan en kısa zamanda da kadn doğumcuya

Nedemek kuzum herzman yanındayım❤ iyi yapmissin kuzum hayirlisyla bebis gelip annesine tutunmustur INŞALLAH ❤ Janow kuzum da hamiss hepisini ALLAHIM korusun bebislerine sagliklica kavussunlar INŞALLAH Umya 84zmr Mel0d1
bizede nasip olsun INŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…