- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Aminn canimm benimm aminn insallahh çok sevindimm kuzular için bizde seviniriz inşallah bana hayal gibi geliyo buraya hamileyim mmmmmmmmmm yazmak
Ben gidince inşallah bebeğide görmek istiyorm balımm özele gidcm çünkü tekrar git gel yapmıyım diyeBence herek yok balim çünkü degerin super MAŞALLAH ❤ sen bence kadin dogumcuya git kuzum keseyi gorursun ❤
Nezmam gitmeyi dusunuyosun balimBen gidince inşallah bebeğide görmek istiyorm balımm özele gidcm çünkü tekrar git gel yapmıyım diye
Canım eşimin gözümden yaş geldi baktı kağıdı alıp okuyamadı uzaktan okudu sarıldı gözünden yaşlar aktı :)Mel0d1 kuzum esin nasil karsiladiii anlatsana kuzummm❤❤
Oda Olucak kuzum ALLAHiN izniyle❤Aminn canimm benimm aminn insallahh çok sevindimm kuzular için bizde seviniriz inşallah bana hayal gibi geliyo buraya hamileyim mmmmmmmmmm yazmak
Ayy duygulandım kuzumm yaaa nekadar guzel MAŞALLAH ❤Canım eşimin gözümden yaş geldi baktı kağıdı alıp okuyamadı uzaktan okudu sarıldı gözünden yaşlar aktı :)
İnşallah canisi inşallah aminnnnnOda Olucak kuzum ALLAHiN izniyle❤
ALLAH kabul etsin hamis sultan ilk sayfaya bak kuzummm neyaziyor❤İnşallah canım dua dttim sizin için bugun
Kuzum bi gun bekle bi gun değerlendir sperm kalitesi önemli balim bazen ben 2 gun bekledim balim kalite icin❤İnşallah canisi inşallah aminnnnn
Kuzum ben haftaya kesin gitmelisin kuzum kalbinide duyarsin meleginin❤ ihmal etme gülüm6 haftalıkken gitsem herlde görürüm canımm bebeği flnda_Masalim_
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum gün aşırı ilişki önerdi doktor da bu ay klomen kullandım ben ilk defa hayırlısı ınsallah oyy oyy ne zor bu işler bı gelsin miniğim bide kucağıma alayım poposunu isircammKuzum bi gun bekle bi gun değerlendir sperm kalitesi önemli balim bazen ben 2 gun bekledim balim kalite icin❤
Yok kuzum ihmal etmem tabiki ama dediğim gibi özele gideceğim için bekliyorm bidaha kan testi veririm değere göre giderim zatn on bnleri bulursa herşeyi görünür yavrumun inşallahKuzum ben haftaya kesin gitmelisin kuzum kalbinide duyarsin meleginin❤ ihmal etme gülüm
Kuzum benim 600 degerinde göründü kese kuzum suan zaten gorunur balim senin... haftaya pazartesi gun al derim kuzum daha fazla bekleme belkide bi ilac falan verir bi baksin balimYok kuzum ihmal etmem tabiki ama dediğim gibi özele gideceğim için bekliyorm bidaha kan testi veririm değere göre giderim zatn on bnleri bulursa herşeyi görünür yavrumun inşallah
Yanaklarını yerim bebislerimizin bennÖyle yapmaya çalışıyorum kuzum gün aşırı ilişki önerdi doktor da bu ay klomen kullandım ben ilk defa hayırlısı ınsallah oyy oyy ne zor bu işler bı gelsin miniğim bide kucağıma alayım poposunu isircamm
Sol kasikta sancılar başladı kuzum yumurtam mi çatladı kii Ayy kendimi dinlemek istemiyorumYanaklarını yerim bebislerimizin benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?