Kuzum gelmeyince biraktin bizi sandim nerelerdesinNapıyosunuz bakalımmmm.
Hiçç soran olmadıııı tripler size bendennn.
Bu hafta sonu pzar günü tekrar acilde baktırp değerime önümüzdeki hasta kesin gidiyrm inşallah balımm hafta sonuna da 10 binleri bulur herlde değilmi çünki dün 4 binlerde sayılırKuzum benim 600 degerinde göründü kese kuzum suan zaten gorunur balim senin... haftaya pazartesi gun al derim kuzum daha fazla bekleme belkide bi ilac falan verir bi baksin balim
Dinleme kuzum kendini cok kasmakta iyi olmuyor rahat ol balim bugun is nasilsa catlasa super olur❤Sol kasikta sancılar başladı kuzum yumurtam mi çatladı kii Ayy kendimi dinlemek istemiyorum
Bulur bitanem hadi bakalim hayirlisyla ❤Bu hafta sonu pzar günü tekrar acilde baktırp değerime önümüzdeki hasta kesin gidiyrm inşallah balımm hafta sonuna da 10 binleri bulur herlde değilmi çünki dün 4 binlerde sayılır
İnşallah bitanemmmBulur bitanem hadi bakalim hayirlisyla ❤
Kuzum gelmeyince biraktin bizi sandim nerelerdesin
Aynen aynen kuzumm ben kalkıp sıçak bi duşa gireyim gevseyeyim hakkımızda hayırlısı inşallah catlamistir yoDinleme kuzum kendini cok kasmakta iyi olmuyor rahat ol balim.buun is nasilsa catlasa super olur❤
Sihatler olsun balimAynen aynen kuzumm ben kalkıp sıçak bi duşa gireyim gevseyeyim hakkımızda hayırlısı inşallah catlamistir yoksa ben catliycammm
Hamd olsun kuzum sen nasilsin senin bata az kalmisti ne durumdasin
Bırakmadımmm siz sorun diye bekledim
Ya şaka bi yana kuzu kavga vardı o akşam burda pek yazamadım falan araya gitti bidaha. Napıyosun nasılsınnn
Kuzu sen nexamannn test yaptin hamismisinnnKızlar idrarın içine cep sodası mı döküp test yapıyordu kimisi
Ayyy sen sağdan ben soldan inşallah bu ay bebisimizi bize nasip eder yaradan aminnnnN Nurumcan94 kuzum bende kendimi dinledim sen oyle deyince benimde sag kasikta agri var
Hamd olsun kuzum sen nasilsin senin bata az kalmisti ne durumdasin
Napiyosun kuzuvbugun nasilsinBulur bitanem hadi bakalim hayirlisyla ❤
Ne guzel söyledin balimmm COK AMIN kardesimmmmAyyy sen sağdan ben soldan inşallah bu ay bebisimizi bize nasip eder yaradan aminnnn
Bunlar varsa insallah hamissliktir ya❤Belirtilerim kizlar❤
Ara ara migdemde eksime bulanti
Bel agrisi
Ve surekli uykuuuu
Arada sag kasigima agri
Ve cok duygusallik
INŞALLAH pskolojik degildir hamisliktir❤
Hamis kuzum.hamisss ❤❤❤❤❤Kuzu sen nexamannn test yaptin hamismisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?