- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Canım. Benimde bat 8 ocak ve aynı şey banada oldu bence değerlendir yumurtan catlamis olabilir
Hosbulduk sekerimmm ohh miss,))Hosgeldin bebekim sihatler olsun guzel olmustur tabi kuzummm oh mis❤
Ya artık çok umut etmemekle birlikte akışına bırakıp değerlendiricrm oğlumu uyuduyorum koca danamıCanım. Benimde bat 8 ocak ve aynı şey banada oldu bence değerlendir yumurtan catlamis olabilir
Agrin devam ediyor mu kuzumHosbulduk sekerimmm ohh miss,))
Aynen kuzum.bende öyleyim umutlar bu geliyo bi gidiyo nasip her şey... Ohh bide oglusu varmış masallah öpüyorum yanaklarndanYa artık çok umut etmemekle birlikte akışına bırakıp değerlendiricrm oğlumu uyuduyorum koca danamı
Ara ara giriyo cukiyi kuzum senin nasilAgrin devam ediyor mu kuzum
Benim suan gecti kuzum hayir olsun ❤Ara ara giriyo cukiyi kuzum senin nasil
Öyle tabisi kuzus hakkımızda hayırlısıBenim suan gecti kuzum hayir olsun ❤
Waz gectim ya randevuyu iptal ettim kiz bilmiyorum bi adet olamadim gitti calismalara basliyimKuzum ne rahatszligin vardii balim
Hala mi olamadin kuzu yaWaz gectim ya randevuyu iptal ettim kiz bilmiyorum bi adet olamadim gitti calismalara basliyim
Sen niye adet olamadınWaz gectim ya randevuyu iptal ettim kiz bilmiyorum bi adet olamadim gitti calismalara basliyim
Canim dedigin herseyi yasadim.sadece bel agrisi adet oncesi gibi be sol kasikta ara ara hafif agrilarGeceniz hayrolsun kuzular misafirlikteydik yeni geldim eve hızınıza yetisemiyorum enerjinize hayranm bu arada
Bu topiği kesfettigmden beri bdv.yi okumuyorum bile
Inşallah dualarnz sayesinde rabbim bu ay " ♡L " der ve olur gelir bebişim.. çok istiyorum ama umutlanıp üzülmek zor.. Bugün reglim gelmedi çalışmalara devam edicez artkn
Şeffaf akintm var bayağı bi.. hafif sarımsı oluyor arada ama normalde bayağı şeffaf.. üşütmekten korkuyorum benim üşütmelerim akıntılı olur hep. Bel ağrm çok.. ama oda benm klasik adet belirtim.. evim kaloriferli olduğu halde az bi üşüteyim direk belim ağrıyor.. anlycağnız kızlar belirti diyebiliceğm bsey yok henüz.. gelismelerden bahsedicem sürekli
Müjdeyi alan kuzuları tebrik ediyorum burdanbanada dualarında ismen yer versinler..
Canim dedigin herseyi yasadim.sadece bel agrisi adet oncesi gibi be sol kasikta ara ara hafif agrilar
Ve adetom 1 gun gevti pozitifi gordum.insallah seninde oyledor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?