❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Geceniz hayrolsun kuzular misafirlikteydik yeni geldim eve hızınıza yetisemiyorum enerjinize hayranm bu arada

Bu topiği kesfettigmden beri bdv.yi okumuyorum bile

Inşallah dualarnz sayesinde rabbim bu ay " ♡L " der ve olur gelir bebişim.. çok istiyorum ama umutlanıp üzülmek zor.. Bugün reglim gelmedi çalışmalara devam edicez artkn

Şeffaf akintm var bayağı bi.. hafif sarımsı oluyor arada ama normalde bayağı şeffaf.. üşütmekten korkuyorum benim üşütmelerim akıntılı olur hep. Bel ağrm çok.. ama oda benm klasik adet belirtim.. evim kaloriferli olduğu halde az bi üşüteyim direk belim ağrıyor.. anlycağnız kızlar belirti diyebiliceğm bsey yok henüz.. gelismelerden bahsedicem sürekli

Müjdeyi alan kuzuları tebrik ediyorum burdan banada dualarında ismen yer versinler..

Kizlar ben kaynanamla ilgilendim azicik simdi uyudu geldim
Sizi cok ozledim bendee
Katilaniyorum pek aktif degilim amaa aklim hep sizde

Canim dedigin herseyi yasadim.sadece bel agrisi adet oncesi gibi be sol kasikta ara ara hafif agrilar
Ve adetom 1 gun gevti pozitifi gordum.insallah seninde oyledor

Canim dedigin herseyi yasadim.sadece bel agrisi adet oncesi gibi be sol kasikta ara ara hafif agrilar
Ve adetom 1 gun gevti pozitifi gordum.insallah seninde oyledor

Keşke canm ama bilmiyorum silik çizgiyi, adet öncesi lekelenmeyi görmüş insanm ben.. test yapmam o yüzden zaten dsarsi felaket kar esimden test istesem is yerine en yakın eczane otobüs mesafesi.. alışverişe çıkınca alırım ancak. Kasıklarmda ağrı var ama tek taraflı değil.. buda zaten klasik regl belirtim..

Umya 'cm başka ne bilirtin oldu senin bahsetsene biraz
Regl.in birgün geçince neler oldu hiç bise hissettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…