❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Esr02 kuzum nasil oldun???? Öyle bitkileri karisitrp icme kuzu sagligina zarar vereceksin yapicaksan incir kurunu yap sogan kurunu yap.. adi bi tuhaf yok aslan pençesi filan gerek yok balim bence herseyden önemlisi sagligin bebegim bir göründün kayboldun iyisin dimi❤

Wallami e nie kim sana ye dmsti
Ewt cann kimse demedi bi topikte gördüm herkes onu yedim hamile kaldım yazmış kesinligide war ama sütü de artirirms neyse bıraktım hormonları düzeltMK için aslan pencesi wardi ya ona dewam edeyim düzelir insallh

Bitanem incir kuru bna yasak prolaktini yükseltiyor aslan pencesini kullananda çok kişi war yeşil çay gibi İbrahim saraçoğlu dems hormonları düzene sokuyorms hiç bir zararı yokmuş bnde dün aktara sordum çok faydalı bir bitki dedi bilgi aldım gerçekten öle de şu bali yemekle hata ettim Allahtan smdi farkına wardim

Ah bitanem sana bisi olcak diye aklim cikiyor valla minik prenses ❤ peki kuzum magdem arastrdin bi bildiğin vardir senin doğrudur kuzum ama yinede fazla tuketme ALLAH korusun balimmm seviliyorsun biliyorsun❤

3 hafta sonra tekrar ölçdürecm endokrine ona göre ilacn dozunu ayarlıycak
Onu doktorlar ayarlarlar sen yeterki stres yapma balim bana bi akrabam hamisken ayaginin altinda yumurta varmis gibi yuru derdi yani yavas yavas iki canlisin balim hareketlerini bile simdiden kisitla... ben hamile olduğumu bilmeden agir agir pazar arabasini merdivenden tasimistim hali cirptim bunlari asla yapma balim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…