❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Umya 'cm başka ne bilirtin oldu senin bahsetsene biraz
Regl.in birgün geçince neler oldu hiç bise hissettin mi?
Canim benim sadece bel agrimla kasik agrim vardi.normalde adet once gogus agrolim olurdu bu ah o bile olmadi
Ama bel agrim ozellikle sabah uyaninca adet olacak misim gibiydi.
Akintim oldu gecikibce sarintak bir akinti ve hala devem ederm akinti

Bi kez okdu kuzumm ilk öğrendiğim zamn dahada olmadı. sen ihnal etme gitte troid hormonlarına baktr emi
Cuma gidecegiz can kardesimmm
Benim coook hafif ara ara oluyor da bakalim

Canim benim sadece bel agrimla kasik agrim vardi.normalde adet once gogus agrolim olurdu bu ah o bile olmadi
Ama bel agrim ozellikle sabah uyaninca adet olacak misim gibiydi.
Akintim oldu gecikibce sarintak bir akinti ve hala devem ederm akinti

Hmm benmde göğüsümde dolgunluk hissi var bi haftadr. Yine bi haftadr sabahlari benmde kasık ağlarm oluyo ama hep olur adete yakın
Özetle ben adetin bütün belirtilerini yaşarım aslında baş ağrısı mide bulantısı kasık bel göğüs mide bacak ağrısı.. yoğun geçen ilk üç gün.. toplamda altı gün sürer. Bu topiğin sayesinde umutsuzluğa kaplmamaya çalşyorum sadece.

Troid bezlerim yavaş çalışıyomuş canm guatr çıkdı yarn utrasyn a girecm boğazdan inşallah kötğ bişy olmaz
Merak etme bişey olmaz lahana yeme ya gutr durumuna bakarlar küçüklüğüne falan ama bide şöyle bak ya öğrenmeseydinde sotun olsayfı sana en azından iyi edecek ilacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…