Canim benim sadece bel agrimla kasik agrim vardi.normalde adet once gogus agrolim olurdu bu ah o bile olmadiUmya 'cm başka ne bilirtin oldu senin bahsetsene biraz
Regl.in birgün geçince neler oldu hiç bise hissettin mi?
Cuma gidecegiz can kardesimmmBi kez okdu kuzumm ilk öğrendiğim zamn dahada olmadı. sen ihnal etme gitte troid hormonlarına baktr emi
İyi kuzummm ihmal etme de git tüm testlerini yaptırCuma gidecegiz can kardesimmm
Benim coook hafif ara ara oluyor da bakalim
Canim benim sadece bel agrimla kasik agrim vardi.normalde adet once gogus agrolim olurdu bu ah o bile olmadi
Ama bel agrim ozellikle sabah uyaninca adet olacak misim gibiydi.
Akintim oldu gecikibce sarintak bir akinti ve hala devem ederm akinti
saol canım yanaklarıda tatlıdır oğlumun.Oğluöda bu kadar zorlanmamıştımAynen kuzum.bende öyleyim umutlar bu geliyo bi gidiyo nasip her şey... Ohh bide oglusu varmış masallah öpüyorum yanaklarndan
Ya git brnce ya yumurya takibini yspamazsın varsa bir şey gene olmazki ihmsl etmeWaz gectim ya randevuyu iptal ettim kiz bilmiyorum bi adet olamadim gitti calismalara basliyim
Sen naptın canım troidiİyi kuzummm ihmal etme de git tüm testlerini yaptır
Nasip kuzum ne zamandır deniyosunuzSa
saol canım yanaklarıda tatlıdır oğlumun.Oğluöda bu kadar zorlanmamıştımbu epey uğraştıracsk gsliba
1.5 yıla yaklaştıNasip kuzum ne zamandır deniyosunuz
Troid bezlerim yavaş çalışıyomuş canm guatr çıkdı yarn utrasyn a girecm boğazdan inşallah kötğ bişy olmazSen naptın canım troidi
Merak etme bişey olmaz lahana yeme ya gutr durumuna bakarlar küçüklüğüne falan ama bide şöyle bak ya öğrenmeseydinde sotun olsayfı sana en azından iyi edecek ilacı varTroid bezlerim yavaş çalışıyomuş canm guatr çıkdı yarn utrasyn a girecm boğazdan inşallah kötğ bişy olmaz
Bende ara ara giriyorum biraz dogbey edip çıkıyorum hiç vaktim olmuyor şimdi de uykum grldi her an uyuyabilirimBakıyorum sohbet baya koyu unuttunuz beni kustum size
Canisi sen nerelerdesin eskisi gibo ugramaz oldunHimmm bende arada girip çıkıyorum canim örgü oruyorum bıraktım dinleniyorum simde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?