Önce sol tarafdaydı şimdi sağ tarafamı geçdi acep :)Minik yer aciyor
Oh Kuzum cok sukur cok sevindim aklim sendeydii onemli bisiyin olmasinda balim sen yinede dikkat ol bal❤_Masalim_ gittim hayatım dr.doku zedelenmesi var kas gevşetici ağrı kesici verdi ama ilaçları kullanmıycam önemli bişey yok çok şükür
İyi geceler kuzumm bn uyudum uyandm ne zamn uyurum hiç bilmiyoreFistikli kurabiyelerimm ben uyuyorum sizi cok seviyorum INŞALLAH yarin gorusmek üzere Hayirli geceler canlarr❤❤❤❤
Sağol bitanemSeskes geçmiş olsun tatlim
Ooy olabilir yerim ben onuÖnce sol tarafdaydı şimdi sağ tarafamı geçdi acep :)
Üzerinden 3 gğn geçdi yani iyi kuzum çok dikkat et yarn inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bize ama bekletme yaz hemnKuzum 18inde olmam gerekiyor olmayınca sabah test yaptım
İyi geceler kuzumm bn uyudum uyandm ne zamn uyurum hiç bilmiyore
Hayirli geceler bebis koskocaman öptüm
Seviyorum seni bitanem tatlı dillim benim❤❤❤Oh Kuzum cok sukur cok sevindim aklim sendeydii onemli bisiyin olmasinda balim sen yinede dikkat ol bal❤
Geçmiş olsun canım iyiki gittin doktoraSağol bitanem
Sabah 10 gibi buraya yazarım bebemÜzerinden 3 gğn geçdi yani iyi kuzum çok dikkat et yarn inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bize ama bekletme yaz hemn
Bende seni seviyoyumm bal köpüğümmm❤Seviyorum seni bitanem tatlı dillim benim❤❤❤
Tamm canım etiketle beni bakarm iyi gecelerSabah 10 gibi buraya yazarım bebem
Şimdi çıkmam lazım iyi geceler bebekler
Sağol tatlı hamişim beni hee tatlılığın bebişden kız şımarma sakın ben minik fasülyeyi şımartıyorum ❤❤❤Geçmiş olsun canım iyiki gittin doktora
Aminnnn balım Allah razı olsunSeskes balim tez zamandada agrilarin gecer INŞALLAH bitanem ❤
Hayırlı geceler bitanem iyi uykularALLAHA emanet olun can kardeslerim hayirli geceler prensesler ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?