Beni şımartmıyomusunnnSağol tatlı hamişim beni hee tatlılığın bebişden kız şımarma sakın ben minik fasülyeyi şımartıyorum ❤❤❤
Seni kocişin şımartsın bende minik fasülyeyi şımartim balımBeni şımartmıyomusunnn
Oyyyy kıskandınmı sen yoksa kız minik fasülyeyi ❤❤❤Beni şımartmıyomusunnn
Oyyyy kıskandınmı sen yoksa kız minik fasülyeyi ❤❤❤
Aminnn ikinizde sağlıklı sıhhatli olun minnoşlarımYooo kıskanmadımmm fasulyem şımarsın tabikimde sağlıklı sıhatli olsun
Seninn takvim neden gözükmüyor balım kaldırdın mı yoksaYooo kıskanmadımmm fasulyem şımarsın tabikimde sağlıklı sıhatli olsun
İnşallah tatlişkommmm sennde güzel haberini duyalımmAminnn ikinizde sağlıklı sıhhatli olun minnoşlarım
Kaldırdım kuzummm çok yer kaplıyoSeninn takvim neden gözükmüyor balım kaldırdın mı yoksa
İnşallah canım bol bol dua et unutma olur mu hamişlerin duası makbul ve kabul olurmuşİnşallah tatlişkommmm sennde güzel haberini duyalımm
Her akşam ediyorm bitanem tanıdğım tanımadığım herkezeİnşallah canım bol bol dua et unutma olur mu hamişlerin duası makbul ve kabul olurmuş
Kaplasın be kuzum her zaman mı böyle güzel bi durum yaşanıyor o senin ilkin ilk göz ağrın olacak inşaallahKaldırdım kuzummm çok yer kaplıyo
Allah razı olsun tatlımmm ettiğin dualrı rabbim kabul etsin inşaallahHer akşam ediyorm bitanem tanıdğım tanımadığım herkeze
Ne biliyim kuzum kalabalığı hiç sevmiyormKaplasın be kuzum her zaman mı böyle güzel bi durum yaşanıyor o senin ilkin ilk göz ağrın olacak inşaallah
Amin inşallah canımmm hepimizinkiniAllah razı olsun tatlımmm ettiğin dualrı rabbim kabul etsin inşaallah
Amin canım inşaallah olsun dye ilaçları içmiycem duların kabul olurda bende tutmaz dye bu halimle bile tam gaz devam ediyorumNe biliyim kuzum kalabalığı hiç sevmiyorm
Amin inşallah canımmm hepimizinkini
Ne ilacı kullanıyosn canımmAmin canım inşaallah olsun dye ilaçları içmiycem duların kabul olurda bende tutmaz dye bu halimle bile tam gaz devam ediyorum
Heee anladm canımmm pardonNe ilacı kullanıyosn canımm
Sayılı gün çabuk geçer kuzum bırak ulrasyonda görmeyi kucağına aldığında bakmalara doyamazsın koklamaya doyamazsın öpmeye kıyamazsın bitanemBide ultrasyona gidip gösterseydm doktora be şu 3 hafta çabuk geçsin istiyorummmSeskes
Bebek için ultrasyona girmiycm canm boğazımdan guatr içinSayılı gün çabuk geçer kuzum bırak ulrasyonda görmeyi kucağına aldığında bakmalara doyamazsın koklamaya doyamazsın öpmeye kıyamazsın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?