Sen kendini ferah tut canım inşallah ondada bi sorun yaşamazsın bitanemBebek için ultrasyona girmiycm canm boğazımdan guatr için
İnşallah canımmm inşallah allahım korusun herkezi kmseyi korktuğu yere uğratmasınSen kendini ferah tut canım inşallah ondada bi sorun yaşamazsın bitanem
Amin canım fazla düşünüp kendini strese sokma tatlımİnşallah canımmm inşallah allahım korusun herkezi kmseyi korktuğu yere uğratmasın
Çok düşünmüyorm canım dua ediyrm daha çok ama insanın aklına geliyo yinedeAmin canım fazla düşünüp kendini strese sokma tatlım
İhmal etme ölçtür tabi değerlerinin hepsi normale dönsün o zmana kadar balım hep iyi ol hep iyi olun minik fasülye ile rabbim sizi korusun tüm kötülüklerden sağlık sorunlarından cancağızım3 hafta sonrada endokrine gidcm tekrar ölçdürmeye ölçdürdükten sınra da kadın doğuma gidecm o sonuçla birlikte belki iyot fln başlarSeskes
İhmal etme ölçtür tabi değerlerinin hepsi normale dönsün o zmana kadar balım hep iyi ol hep iyi olun minik fasülye ile rabbim sizi korusun tüm kötülüklerden sağlık sorunlarından cancağızım
İllaki düşünülür fazlası zarar canım bak benim yengeminde guatr sorunu vardı maşallah 3 çocuğu oldu hiç bir sorun yaşamadı en son çocuğundan sonra ameliyat oldu dünya tatlısı üç tane yakışıklı yeğenim var biri 20 yaşında biri 18 yaşında biri 10 yaşında Allah canlarını sağ etsinÇok düşünmüyorm canım dua ediyrm daha çok ama insanın aklına geliyo yinede
AmiiiinAminnn inşallah canımmm sizinde dularınuz ve güzel dileklerinizle brlikte 3 hafta s nra buraya çok iyi düşmüş yazacğm
İllaki düşünülür fazlası zarar canım bak benim yengeminde guatr sorunu vardı maşallah 3 çocuğu oldu hiç bir sorun yaşamadı en son çocuğundan sonra ameliyat oldu dünya tatlısı üç tane yakışıklı yeğenim var biri 20 yaşında biri 18 yaşında biri 10 yaşında Allah canlarını sağ etsin
evet lahana guatr. iyi gelmezAynen canımmm iyikide gitmişim lahana yeme mi dedn kuzumm
Amin hayatım Allahım hepimize nasip etsinMel0d1 canım tebrik ederim değerlerin inşaallah güzel çıkar hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım eşinin duygusallığını okuyunca tüylerim diken diken oldu mutlu huzurlu çekirdek ailenle hep gül inşaallah canım
İnşallah şans getirir canım sanada sizlerede nasip olsunYa cok sevindim hayırlı evlat olsun saglikla kavus yavruna İnşallah bende takip ediyorum sürekli okuyorum sizi kızlar Allahım gercekten bu topik sanslı geldi heyecanlanmaya basladım ben kaldı 8gün
akşKuzu sen nexamannn test yaptin hamismisinnn
Allahım sizede nasip etisn canımmmmmm duaşarım sizinle sabırsızlıkla bakıyırumALLAH kabul etsin hamis sultan ilk sayfaya bak kuzummm neyaziyor❤
Var biraz canm ya cok degl amaBejan19 kuzum varmi hala akintin nasil oldun
Bat yarındı az önce erken gebelik testi yaptım negatifti yine olmadı
Ayh hayrli olsun Rabbim kucagonada almayo nasip edsin sikinti hic olmasn insAllah darisi bekleyenlern basina dua ed bizede :)Hamileyim canım inanamıyorum hala gece yaptım test şimdi tekrar yaptm bebek var Allah herkese nasip etsin
akş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?