He cann eve geciyorum zaten cook yoruldum hastanede uykusuz kaldim dinleneyim birazOy kuzu dikkat et yorma kendini eve git battaniyenin altından çıkma
İyi uykular kuzummGunaydin canlarrimm
Cok halsiz uykusuz ve yorgunum(
Sizi seviyorum
Eve geldim uyuyup tekrar araniza katilacagim
Amin canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsunAllah yardimcin olsun canimmm benim
Dikkat et prolaktin sakincalidir
Çok geçmiş olsun canım hayrlı dinlenmeler olsun Rabbim sıhhat afiyet huzur mutluluk versinHe cann eve geciyorum zaten cook yoruldum hastanede uykusuz kaldim dinleneyim biraz
Allah razi olsun canncannn cok sagolasinÇok geçmiş olsun canım hayrlı dinlenmeler olsun Rabbim sıhhat afiyet huzur mutluluk versin
Tesekkurlee balimmmmİyi uykular kuzumm
Tesekkurlee balimmmmİyi uykular kuzumm
Günaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın benim bu ayda yattı maalesef inşallah güzel arkadaşlarımızdan güzel haberler alırızGunaydin kizlar nasilsiniz guzel gabrrleri olan test yapacak olan varmiiiiii
Bendr iyiyim saol insallah aliriz bnm bu ay umudum yok tek iliski oldu hayirlisiGünaydın canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın benim bu ayda yattı maalesef inşallah güzel arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız
Benim aralik ayi icerisinde 2 yada 3 kez iliski olduBendr iyiyim saol insallah aliriz bnm bu ay umudum yok tek iliski oldu hayirlisi
Insallah daha erken diyorum ama icim baska soyluyo dusunmesi bile okadar guzelki allah isteyen herkese nasip etsinBenim aralik ayi icerisinde 2 yada 3 kez iliski oldu
Dua ettim ve gercekten inandim
Cookk sukur hamileyim
Sakin oyle dusunme allah nasip etmisse 1 2 defalikda olur
Etmemissw zaten istersen hergun iliski olsun ollmaz
Rabbim hayrlısı ile güzel haber almayı nasip etsin canım benim adetime daha vardı 1 ocak ama bugün adet işaretim olan kahve rengi akıntıyı gördümBendr iyiyim saol insallah aliriz bnm bu ay umudum yok tek iliski oldu hayirlisi
Baya erken olmussun havalarda etkiliyor insani bnm bat uc ocak ama adet dongume gore en gec 31nde olmam gerekiyorRabbim hayrlısı ile güzel haber almayı nasip etsin canım benim adetime daha vardı 1 ocak ama bugün adet işaretim olan kahve rengi akıntıyı gördüm
Yorgub ve cok halsizim canimmmm
Ekim ayında da böyle olmuştu canım zaten anormal adet düzenim 15 gün sürüyo ilk hafta böyle kahverengi gidecek sonra kanamaya çevirecek Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunBaya erken olmussun havalarda etkiliyor insani bnm bat uc ocak ama adet dongume gore en gec 31nde olmam gerekiyor
Bende dua ediyorum hepimize sen belirti yasadin mi cnmAynen canım bende duaya inanıyorum ilk iki ay dua ettim ama yasin falan okumamştım üçüncü denediğim ay yasin okudum kandil olmuştu ya o günden sonra tesbih falan çektim herkes için dua ettim sen elinden geleni yap dua et Allah a bırak gerisini Allah ım nasip etsin inşallah
Gogus agrisi adet belirtisindede oluyor ben hamilelige yoramiyorum bnmde adetten once cok agrirKızlar benim 8 günüm var ama gögüslerim çok fena ağrıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?